Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424403 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
uzmi sa sobom nekog ko se razumije dobro u aute pa neka ti pregleda motor ali inače je ovaj uno 1.4ie njihov najbolji motor koj ima uno! svakako ga preporučujem!imao ga jedan moj prijatelj i samo ga je hvalio..a uz to, ide i jako brzo kada ga nagaziš! Smiley
IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You are a legend in your own mind

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2193
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4s
Hvala tojo909 na brzom odgovoru!Još me samo nešto zanima,na oglasima su Fiati do nekih 2000 EUR,da li će ovaj model imati veću cenu.Znam da u cenu ulazi dosta faktora (godište,kilometraža,stanje motora...) ali možeš li mi makar približno reći,dosta bi mi pomogao.Još jednom hvala na savetu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
pa sve ovisi o tome koje je godište. istina da je jako rijedak ovaj auto ali baš zato što je bio za njemačko tržište je extra kvalitetan i nije ko ostalih Una. sada neznam kakve su cijene Una u Srbiji.. Ali mislim da nebi smio koštat preko 2000Eur..
ako je spušten i ako ga vozio neko dijete onda ga extra pregledaj! da nije sav razheban i da se sa njima nije vozilo trke non stop!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You are a legend in your own mind

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2193
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4s
Hvala na informacijama tojo909!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Poz ljudi!
Ne razumem se mnogo u kolica, ali me strai zamolio da mu nadjem nesto o kineskim dzipovima, posto je cuo da se prodaju vrlo jeftino po Bg-u u poslednje vreme..
Trazio sam po Google-u ali nista.. Ako iko ima neki savet gde da trazim, zna neko mesto gdese prodaju novi ili polofni kin. dzipovi, kakve su cene,  ili nek bar napise neku marku i vezriju istih da potrazim... Ma pisite sve sto ima veze sa time...Smiley
Hvala unapred!
Ako neko ima neku konkretniju ponudu za prodaju neka pise na nikolazp@verat.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Poz ljudi!
Ne razumem se mnogo u kolica, ali me strai zamolio da mu nadjem nesto o kineskim dzipovima, posto je cuo da se prodaju vrlo jeftino po Bg-u u poslednje vreme..
Trazio sam po Google-u ali nista.. Ako iko ima neki savet gde da trazim, zna neko mesto gdese prodaju novi ili polofni kin. dzipovi, kakve su cene,  ili nek bar napise neku marku i vezriju istih da potrazim... Ma pisite sve sto ima veze sa time...Smiley
Hvala unapred!
Ako neko ima neku konkretniju ponudu za prodaju neka pise na nikolazp@verat.net

za kakve uslove ti treba ta vozilica?jel bas kontretno trazis dzipa,za suroovu voznju il neki soft terenac?
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Re to: hupajupa

Xexe... Pa ne trazim ga za kaskaderstvo Smile ako pod uslovima podrazumevas teren, nije je nesto urbana, niti mnogo ruralna sredina za voznju, tj. za najnormalniju mogucu voznju... Smile
bas konkretno dzipa, kineskog... valjda je prica da su dosta jeftiniji po Srbiji novi kineski dzipchici neko neke druge "markirane" vrste dzipa... znas li bilo sta, gde ima za kup, neki sajt, neku otprilike cenu istis, ma bilo sta vezano za tu temu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Koje kola da uzmem Reno lagunu(2001 i mladje) ili redizajniranu opel vektru(2001-2003), cenu su slicne  8000-9500 eura? Koja su isplativija su smislu odrazavanja i koja su uopsta bolja(po svim karakteristikama)? Unapred hvala na odgovorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6210
Ja bi rađe uzeo Vectru. Novije je godište i mnogo ljepši mi je.. za održavanje nisam siguran no znam da su obično francuzi jako jako skupi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
Koje kola da uzmem Reno lagunu(2001 i mladje) ili redizajniranu opel vektru(2001-2003), cenu su slicne  8000-9500 eura? Koja su isplativija su smislu odrazavanja i koja su uopsta bolja(po svim karakteristikama)? Unapred hvala na odgovorima.
koji motor?1po odrzavanju ako ce mo vektra ti je jefitinija
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.