Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424604 puta)
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73 Music
a opel ne volim... i nije ni narocito pouzdan, mada delovi nisu skupi... ne igra mi taj auto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
pogresio sam za ono bi turbo, jer sam pre toga gledao neki oglas za 2.2... sry.
razmisljao sam o
1. 407
2. avensis
3. A6
4. mazda 6
5. laguna (mada nisam ljubitelj)
6.passata, octaviju superba - necu. (licni razlozi.) mondeo - ne.
ta klasa uglavnom... odustao sam od onih limuzina jer je ovo ipak Bg... a 407 nije uopste losiji od 607, sem sto ima malo manje mesta, al super je auto..
bitno mi je da je Euro 4, dizel, i da ima dobru opremu. da je udoban i pouzdan... (tu mi malo ispada mazda 6, jer sam nacuo da nije preterano udobna.. u odnosu na francuze).
znaci, od 2004.

Па из овога што си навео онда авенсис или А6, с тим да су авенсиси претежно са 116 кс мада може да се нађе и са 177кс. А6 је ипак можда мало луксузнији за нијансу је и скупљи ако се добро сећам писао си да имаш претежно неке интерне вожње тако да би ти можда он и више одговарао али опет он носи и онај чувени ризик крађе. А јел имаш неко ограничење по питању кубикаже?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
pogresio sam za ono bi turbo, jer sam pre toga gledao neki oglas za 2.2... sry.
razmisljao sam o
1. 407
2. avensis
3. A6
4. mazda 6
5. laguna (mada nisam ljubitelj)
6.passata, octaviju superba - necu. (licni razlozi.) mondeo - ne.
ta klasa uglavnom... odustao sam od onih limuzina jer je ovo ipak Bg... a 407 nije uopste losiji od 607, sem sto ima malo manje mesta, al super je auto..
bitno mi je da je Euro 4, dizel, i da ima dobru opremu. da je udoban i pouzdan... (tu mi malo ispada mazda 6, jer sam nacuo da nije preterano udobna.. u odnosu na francuze).
znaci, od 2004.

Avensis uzmi ako ti nije mali i ako ti se dopada, s njim ne možeš pogriješiti. 407 nije ni po čemu lošiji od 607, 607 je (naravno) neuporedivo luksuzniji unutra ali 407 je isto jako liksuzan i udoban. Mazda 6 nije naročito udobna jer je sportska. A6 je dobar ali 1.9 je malo slab a 2.5 je skup za održavanje sem ako nećeš benzinca ... nemoj Lagunu

malo sam pristrasan ali moj izbor je 407
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
od svih vozila koja su na popisu,kada ne gledam po cijeni (pravih) dijelova izbor bi pao na a6.naravno,kako kaze blaCkie87 1.9 kubikaza je za takav auto premalena za postizanje dobrih ubrzanja,samim tim i udobnost voznje se gubi.
2.5 tdi motor je ok,samo odrzavanje istog je jako papreno.za vozilo iz takve klase sasvim odgovarajuce.opet,moja opcija,kada nebi gledao potrosnju bila bi 2.7 t quattro 250 ks.al to je vec nesto drugo i izlazi iz ovih okvira price...
komenterisao bi jos avesisa,izbor 2.0 d4d motor.110ks.naravno,manja i niza klasa od a6.

IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73 Music
Avensis mi je malo slab sa tim motorom od 110 (mozda gresim), a onaj od 170 konja se cak ni ne prodaje u Srbiji zbog brizgaljki i naseg goriva, tako da se ne bih igrao sa njim.(ipak cu ja mnogo preci tim autom)
A6 mi se mnogo svidja, al vec su mi ukrali jedan auto iz VW-a , a 2.5 je i skup za odrzavanje i za registraciju.
407 mi je nekako najpotpuniji... jak motor, lep, udoban, full oprema, a imam i coveka koji mi odrzava ovaj Peugeot i u kog imam poverenja... a, s obzirom da sa  ovim nisam imao nikakvih problema, ne vidim zasto bi sa njim bilo...
videcu jos... prijateljica mi drzi ovaj Mag auto na Bezanijskoj kosi, pa cu uzeti avensisa malo da provozam...
« Poslednja izmena: 24. Dec 2007, 01:05:46 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
avensis sa ovim motorom ima 250 Nm sto sigurno garantuje dobre perfomanse.sigurno je "optimalan" za svakodnevnu upotrebu.peugeot inace na nasim prostorima (jeb ga mislim na BiH) nema dobru servisnu mrezu.ovo sto je pod veranom se ne moze nazvati servis.iz tih razloga pribjegavam audiu i vag grupi,naravno uz jos dosta toga.sadasnji dizel i benzinski motori nisu vise dostupni ljudima sa cekicima i "dobrim" uvom.can komunikacija,dijagnostika,brdo elektronike,koncepcije motora-sve ovo zahtjeva predznanje i iskustvo,naravno uz potreban "alat" dijagnostike bez kojeg se nista ne moze napraviti.
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Avensis mi je malo slab sa tim motorom od 110 (mozda gresim), a onaj od 170 konja se cak ni ne prodaje u Srbiji zbog brizgaljki i naseg goriva, tako da se ne bih igrao sa njim.(ipak cu ja mnogo preci tim autom)
A6 mi se mnogo svidja, al vec su mi ukrali jedan auto iz VW-a , a 2.5 je i skup za odrzavanje i za registraciju.
407 mi je nekako najpotpuniji... jak motor, lep, udoban, full oprema, a imam i coveka koji mi odrzava ovaj Peugeot i u kog imam poverenja... a, s obzirom da sa  ovim nisam imao nikakvih problema, ne vidim zasto bi sa njim bilo...
videcu jos... prijateljica mi drzi ovaj Mag auto na Bezanijskoj kosi, pa cu uzeti avensisa malo da provozam...

Шта год да узмеш немој да нема фрижидер, кад дођеш по нас да немамо 'ладног пива.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73 Music
pa bas zbog tog servisa mi je bolji Peugeot, jer imam coveka koji drzi servis, sa svom kompjuterskom dijagnostikom i mogucnoscu nabavke delova preko njega, a ok je sa cenama, i izadje mi u susret kad moze.
407 ili Avensis.. a videcu kako se krecu cene, mozda mogu da uzmem i ovaj restilizovani model sa 130 konja... taj motor od 2.0 sa 110 konja i 250 Nm je u mom autu, a ipak bih nesto malkice jace... mislim, 25 konja vise nije uopste malo... jedino me kod 407-mice nervira onaj veliki prepust ispred prednjih tockova, mora da se pazi zbog ivicnjaka, da se ne izgrebe branik... al 17-ice ga ipak malo podignu..
e, kako se krecu cene guma te velicine... cini mi se da on ima 215/55 R17...  Smile zajebano za nase puteve...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung s3
Ja sam aprila kupio Miselin pilot za Vectru 215/55 R 16, 2 kom. za oko 17.000. Mozda sad ima neki popust, ili je pala cena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N73 Music
uuu, pa ja sam mislio da su mnogo skuplje... dobro je, nije strasno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.