Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Saveti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 317378 puta)
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Nokia 
jel neko drajvao Land Rover Freelander 1.8 ili 2.0 godista izmedju 1999-2004? i kakva su iskustva?meni ovo auto izgleda kao da vrijedi 20 000 evra a ne 5-6.u čemu je štos?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ma ne izgleda uopšte kao da košta dvadeset hiljada,ne vrede ni onolko koliko koštaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Ima neko Golfa 6 2.0tdi?
Iskusta sa njim,mnogo sam se slepio za taj auto..

djubre od kola i cena prenaduvana,za te pare i manje  bolje uzeti neku tojotu,hondu ili od nemaca opela,forda
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Nokia 
a dobro pretjero sam  Smile al meni sa te estetske strane izgleda bolje od 90% terenaca (sad ne pretjerujem,jbg takav ukus).mene zanima kakav je kvalitet? neki se žale da jako cesto jebe mjenjac i da im je loš zvuk (a za zvuk me vala zaboli) dok drugi tvrde da nemaju vecih problema sem sto nema puno servisa za njih u nasem kraju...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
pa ako vozis po terenima kvarice se vise ,ako ides po asfaltu neverujem da ce tako lako da se podere,narocito trap,za ostalo vidi ima tu rovereove i bmw mehanike od modela do modela
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
a dobro pretjero sam  Smile al meni sa te estetske strane izgleda bolje od 90% terenaca (sad ne pretjerujem,jbg takav ukus).mene zanima kakav je kvalitet? neki se žale da jako cesto jebe mjenjac i da im je loš zvuk (a za zvuk me vala zaboli) dok drugi tvrde da nemaju vecih problema sem sto nema puno servisa za njih u nasem kraju...
Izbegavaj takve kupovine,to kod nas nemaš ni gde pošteno da popraviš,a i oni što postoje su derači,nisu ni mnogo pouzdani,a verujem da je i naći delove prolbem,ne možeš da ga prodaš.Gledaj toyotu rav ako hoćeš da se lepo navozaš.
Rovere stare 10-15 godina kupiti u Srbiji je ludost,bar po meni.

Pogledaj koliko koštaju na stranim sajtovima,ima da se kupe i za ispod 2000 evra.

Ima neko Golfa 6 2.0tdi?
Iskusta sa njim,mnogo sam se slepio za taj auto..

djubre od kola i cena prenaduvana,za te pare i manje  bolje uzeti neku tojotu,hondu ili od nemaca opela,forda
Ma nije djubre,dobar auto,samo izbegavati motore sa simens diznama,i to je to,ostalo je sve ok,nije ni skup za održavanje,veliki servis je jeftin,set kvačila je standardno 500 evra,trap prost,jeftin za održavanje.Hoće zbog lošeg goriva da filter čadji začepi,mada se radi regeneracija,a možeš i da ga počupaš,učitaš software od modela bez filtera i teraj dalje i nemaš više problema sa filterom.Dobro ide,malo troši,iznenadjujuće malo.
Za hondu i toyotu se slažem,ali ford i opel,to su mnogo veća govna od golfa,ni za uporediti.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2014, 13:16:52 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Opel i Ford su lepi za izgled ali im je limarija 0.
Ali sad ja bih se uvek pre odlučio za neku Astru nego za usranog golfa. Smile
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
cuj ovo opel nevalja,svaka insignia za tu cenu je svemisrki brod za golfa kako po kvalitetu tako i po izgleda,stare astre g su recimo prelazile po 250k bez zamene seta kvacila amortizera,one sa lancem u glavi ne treba ni servisirati,diskovi takodje guraju do 250k,auspuh fabricki preko 200k,golf jeste prenaduvan sa cenom,za manje pare mozes uzeti astru,hondu civic,a za slicne mozda nategnes i priusa plug in hybrida i onda se vozis za dzabaka

ilija opel nema problema za korozijom vec skoro 20god otkako su poceli da pocinkuju karoseriju,ustvari sada skoro nijedan proizvodjac nema problema sa limarijom
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7787
Zastava
OS
Unix Sun
Browser
Ucweb 2.0
Eee pa nismo se razumeli... Smile
Ja sam rekao da im ne valja limarija jer imam jedan primer u dvorištu a čuvan je nenormalno što se može videti iznutra, mada je i spolja zaista očuvan. Ali su im motori zato perfektni! Prelaze i do 300.000 lagano.
IP sačuvana
social share
ГРОБАРИ ТРОШКА ИЗА СВАКОГ ЋОШКА
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
pa stari opel je bio los sa limarisjom ali samo serije od 82 do 94-5,jos imas askone i katedet kockice sa odlicnom limarijom,mehanika je svima skoro nepoderiva i tu je kad zamenis originalnim delom to dozivotno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.