Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koji aspekt utice na to da nemam nikad srece u ljubavi?  (Pročitano 78405 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Pa ovo je takva tema, trazite razloge sto nemate srece u ljubavi Smiley Kad se zna i sagleda razlog onda moze na tome i da se poradi  Smile

Jesam li pogodila u tvom slucaju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Veoma  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
A ja? Smile
IP sačuvana
social share
"За мене постоји само путовање путевима који имају срца.  Туда ја путујем, и једини достојан изазов је да се тај пут пређе сав, до краја.  И туда путујем, гледајући, гледајући без даха. "

Дон Хуан
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
E, и мене то јако интересује, који је то проклети аспект.Неко ми је рекао да га имам.

Mesec i Venera u dvanaestoj kuci mogu da ti donesu neke tajne, zabranjene veze....ili da ti vise mastas o ljubavi nego sto se nesto stvarno desava na tom planu. Venera u Blizancima zahteva partnera koji ce da te intelektualno stimulise. Venera i Mesec osim sto su u toj ne bas popularnoj dnanaestoj kuci, nemaju losih aspekata...

Problem bi mogao biti vladar pete kuce, Merkur koji je u konjukciji sa hladnim i ozbiljnim Saturnom. Merkur i Saturn prave kvadrat sa Plutonom koji je u petoj kuci, sto mislim da je i najtezi aspekt u tvom slucaju. Osecas restrikcije, kao da sve sto zapocnes neko ili nesto osujeti i prosto te spreci u tvojoj nameri. Ono sto treba da znas je da te restrikcije i pritisci dolaze u stvai iz tvoje glave, i da ti sama svojim strahom od neuspeha, u stvari ga i prizoves.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Хвала.Ево мало фидбека од мене.
Доста тога је тачно.Неки астролог ми је давно рекао да своју емпатију и предсказивачке снове могу да захвалим баш том месецу у 12. кући.
Везе нису тајне, већ су на неки начин забрањене (околности противљење средине или породице).
Тумачење Венере у близанцима је 100% тачно.
У вези са меркуром, сатурном и плутоном...не знам, можда је делимично тачно, на почетку сваке везе сам некако знала како ће се завршити.Могуће је да сам донекле сама себе опструисала, али су се редовно објективно дешавале ствари које су представљале реалне препреке које нисам умела да пређем или да нађем начин да их превазиђем.Уби ме тај сатурн целог живота.Да ми се њега некако отарасити... Smile
Надам се да је мој фидбек био користан.
IP sačuvana
social share
"За мене постоји само путовање путевима који имају срца.  Туда ја путујем, и једини достојан изазов је да се тај пут пређе сав, до краја.  И туда путујем, гледајући, гледајући без даха. "

Дон Хуан
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
@bubili

I ja imam Mesec u dvanaestoj kuci, jos u karmickom Jarcu, na karmickom 29. stepenu  Smile

Citavog zivota petljam sa nekim zabranjenim vezama. Neku karmu izgleda moram da odradim.

Saturn hladi svaku planetu za koju se zalepi, a u losem ti je aspektu sa Plutonom iz pete kuce. Kad kazem da mozda te prepreke za ostvarivnje necega dolaze iz tvoje glave, onda mislim i da ti nesvesno pravis okolnosti koje ce da dovedu do neuspeha. Npr, zabranjena veza. Cim je zabranjena zna se od starta da to ne moze na dobro da izadje, ali tebe bez obzira nesto vuce..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 215
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Не знам да ли ти може бити од користи у даљем изучавању тог аспекта, али нисам се никад упуштала у "забрањене везе" типа везе са ожењенима, или са неким ко је већ у вези. Оба пута је у питању било противљење породице.
Иначе, моја једина права љубав је имао и сунце и месец у 12.кући...телепатски смо се споразумевали, сањали исте снове (букално), били смо просто као сијамски близанци.

Да ли постоји неки пожељан аспект који би мој потенцијални партнер требао да има, како би ублажио тај мој тако лош аспект?Извините ако сам досадна или излазим из оквира теме
IP sačuvana
social share

Дон Хуан
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
@lolana

Ne mogu da verujem, i ona je rodjena u isto to vreme!  Smile

Da ti nisi ona?!  Smile

Ni ona nema bas srece u ljubavi...

Venera u Devici zna da bude previse izbirljiva i da trazi dlaku u jajetu. Pri tom je u losem aspektu sa vladarem pete kuce. U petoj kuci ti je Neptun - iluzije, zavaravanja, razocarenja u ljubavi, kad se zaljubis ne vidis momka u pravom svetlu, idealizijes ga, polse cega naravno sledi razocarenje. Sunce konjukcija Saturn - slicno onom sto sa Amaliji rekla - delujes uzdrzano i distancirano.

Mozda sam ja ona  Smile Smile Smile

Ne mislim ja da nemam srece u ljubavi ,sve je do mene - ja sebi ne dozvoljavam dase prepustim ,to je jedini razlog. A i venera u devici je zajebata za veze  Smile

Hvala ti puno  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Не знам да ли ти може бити од користи у даљем изучавању тог аспекта, али нисам се никад упуштала у "забрањене везе" типа везе са ожењенима, или са неким ко је већ у вези. Оба пута је у питању било противљење породице.
Иначе, моја једина права љубав је имао и сунце и месец у 12.кући...телепатски смо се споразумевали, сањали исте снове (букално), били смо просто као сијамски близанци.

Да ли постоји неки пожељан аспект који би мој потенцијални партнер требао да има, како би ублажио тај мој тако лош аспект?Извините ако сам досадна или излазим из оквира теме

I kod mene je slucaj sa zabranjenim vezama kao kod tebe, protivljenje porodice. Zamisli da ovaj sad ima Mesec na bukvalno istom mestu kao i ja. 29.stepen Jarca, 12. kuca. Mozes misliti tek kako smo mi vezani, milion puta pokusavali da batalimo sve ovo, ali to je nesto jace od nas...bedak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
ha ha .. extra tema

evo isto pitanje kao lolana i amalia ... samo drugaciji datum rodjenja:

26.03.1979 sarajevo, 9:45

Imas hipersenzitivni Mesec u Ribama koji je jos u kvadratu sa Neptunom - previse sanjas i mastas. On je u opoziciji sa Saturnom koji te spusta na zemlju i opominje. Venera u Vodoliji je jedna neuhvatljiva Venera koja se ne voli previse vezivati i voli slobodu, posebno sto je jos u kvadratu sa Uranom.

Rekla bih da si ti jedna sanjalica koja masta o bezbroj ljubavnih avantura i koja se ne bi vezivala dok ne iskusi sve cari koje ljubav moze da ponudi Smiley  Sa druge strane, Saturn opominje na realnost.

Ova konjukcija Meseca i Marsa govori da brzo planes i da ne umes da izbrojos do deset kada te emocije ponesu. Posto se to desava u Ribama, ti si ta koja odboluje i duboko prezivi svaku svadju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.