Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koji aspekt utice na to da nemam nikad srece u ljubavi?  (Pročitano 78363 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Moze li meni neko da odgovori, please. Rodjena sam 6. januara 1986. u Banjaluci u 23 i 20. Inace u podznaku sam vaga, mjesec u skorpiji. Imam jupiter u petoj kuci u vodoliji. Jako se tesko zaljubljujem, a kad se i zaljubim brzo se ohladim. Ako mi neko moze reci zbog cega i kakav mi partner odgovara. hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Moze li meni neko da odgovori, please. Rodjena sam 6. januara 1986. u Banjaluci u 23 i 20.  Jako se tesko zaljubljujem, a kad se i zaljubim brzo se ohladim. Ako mi neko moze reci zbog cega i kakav mi partner odgovara. hvala unapred

Peta kuca u Vodoliji,donosi mozda tu dozui hladnoce,Uran voli slobodu,znaci treba ti partner koji te nece gushiti.

Imash visoke kriterijume u ljubavi,a takvi ce ti i dolaziti,visoko obrazovani a moguce je i iz inostranstva.Znaci,mislim da ti ne zudish za inostranstvom,ali da cesh sretati i imati veze sa ljudima iz nostranstva.
Privlaci te borbena osoba,vatrenog karaktera,sutra jednom akd pozelish osnovati dom i porodicu,trebace ti onako,topla osoba,ipak da te malo ugrije,moguce da ce biti u uniforumi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                     28.10.1976 u beogradu vreme 5h 25 minuta ujtru. skorpia u poodznaku vaga.Ako      moze i meni nesto malo o sreci u ljubavi.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 22:45:20 od anica 76 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
hvala puno, andjela! istina je ovo za inostranstvo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

da, to sam ja, malo sam posrnula...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E72
Andjela, da li bi bila ljubazna da bacis pogled na moj datum rodjenja i da kazes koji je razlog sto nemam srece u ljubavi, i da li cu je ikad imati?? Bila bih ti jako zahvalna. Rodjena sam 07.03.1983. u 18:45h u Jagodini.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 00:04:32 od Cupricanka »
IP sačuvana
social share
Moja Virtuelna Galerija
~~Best times are yet to come~~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjela, da li bi bila ljubazna da bacis pogled na moj datum rodjenja i da kazes koji je razlog sto nemam srece u ljubavi, i da li cu je ikad imati?? Bila bih ti jako zahvalna.
E ovako,za ljubav je zaduzena V kuca,ona ti se nalazi u Vodoliji,kojom vlada Uran,vrlo nepredvidiva planeta,koja moze dnositi nagli preokret u ljubavi.
On je otishao u sazvezdje Strijelca pa josh u konjukcju sa Jupiterom,koji je njegov prorodni vladar,shto bi moglo da znachi da ce ti se ljubavi dogadjati sa osobama iz inostranstva.

Tvoja Venera planeta ljubavi,je vrlo blizu planeti Marsu,koji je Bog rata,pa je moguce i zato da si sklona kidanju veza.
Al ipak tvoja Venera je zashticena planetom srece i to kad se udash,jer je ona u VII kuci,kuci braka.
Bilo bi dobro da se udash za znak Ovna,ili osobu u uniformi,ili sportistu,tada bi simbolika Marsa bila ispunjena inache bice svadja sa suprugom u kuci,koje ce Venera smirivati.
Ljubav ce ti doci krajem decembra pochetkom 2008 god,pa je spremno dochekaj.

Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2007, 19:25:29 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

da, to sam ja, malo sam posrnula...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia E72
Puno hvala Andjela.  Smile
IP sačuvana
social share
Moja Virtuelna Galerija
~~Best times are yet to come~~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
....ako neko ima volje da baci pogled, karta mi je u Indexu....
Hvala u napred  Smile

@ Andjo, moyda si me ocekivla ovde...eto i meni se cini da stvarno nema srece u ljubavi...ali ne zelim da dignem ruke od nje i sebe...
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
....ako neko ima volje da baci pogled, karta mi je u Indexu....
Hvala u napred Smile

hm evo ti se ovaj simpatichni plutonchic  Smile smjstio na vrhu V kuce,da te bolje tresne,da se shto bolje zaljubish,vezesh,a zatim...to fatalno njegovo, razorno dejstvo slijedi...
pa vladar V venera otishla u Vodoliju,znak ,kojim vlada nepredvidivi uran,pa eto vezica pukne ko od shale
a tezish ljubavima sa dalekog puta,shto dalje to bolje,kazesh ti,venera na vrhu IX kuce...
pa je i tamo kvadrira uran,ta nepredvidiva planeta,ljubav zasja ko iskra munje,pa se ugasi..

a brak...malo kasnije dolazi,tu bi bogao doc u obzir neki zemljani znak,Jarac na DC,pa vladar u Djevici,zeleni li se zeleni,pa josh i Mars u zemljanom znaku...al znash da bi mogao doc u obzir i neki tip koji ima mars u ovnu,16 st,jer je to antiscija,marsa u Biku...zato nemoj bjezati ni od vatrenog marsa Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Danas sam citala skolu astrologije za pocetnike i razocarala se kad sam videla objasnjenje toga da mi je venera u kojukciji sa saturnom. Nekako sam ocekivala vise  Smile. Jel mogu neki aspekt u svojoj natalnoj karti da optuzim za to sto se prema momcima ponasam kao da mogu i bez njih i surovo im nalazim mane i sve govorim i onda kad naravno njima bude dosta i kad odu ja onda "umirem" za njima. Hoce li naici neki kome necu povrediti sujetu i ko ce biti dovoljno hrabar da me istrpi i voli takvu kakva sam Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

natalna karta milena.gif
(27.48 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.