Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koji aspekt utice na to da nemam nikad srece u ljubavi?  (Pročitano 78323 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
hvala ti draga.. sve je tacno receno.. i ja se iskreno nadam da ce bar nesto da krene cmok i jos jednom hvala.. sve najljepse ti zelim Smile
Vidish otkada te odgovor chekao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjela još da te pitam da li je venera pobjednica pošto je ona u svom sjedištu i još ima podršku sunca pošto je u konjukciji sa suncem ili je sunce slabi.Možda pretjerujem sa detaljima. Mislim još da je to unutarnja i vanjska borba između dvije planete i aspekta da pojasnim; venera želi i bori se za ljubav, a mars za materijalnu egzistenciju pošto je mars u drugoj kući. Ja osobno imam strah od siromaštva i strah da moja djeca ne žive u oskudici materijalnoj , ali i onoj osjećajon u kakvoj sam ja bila kao dijete.A sa druge strane ja sam emotivno prazna zato što nisam uz osobu koju volim. To je valjda žrtva koju moram podnjeti. Da li sam dobro izabrala.Još imam strah od odbacivanja iste osoba a da sam u odredjenim trenucima bila spremna drukčije odlučiti bila sam i htjela sam se suprostaviti cijelom svijetu.
Neznam zashto osjecash strahove u sebi ako nije zbog toga shto ti je Mjesec dusha u sazvezdju Ovna,a njim vlada mars Bog rata,mozda ti ponekad ratuje sa dushom.
Mjesec ti je na 13 stepenu ,koji je stepen ponovo Ovna.
Dispozitor Mjeseca je Mars koji je otishao u vodoliju,kojom pored Urana vlada i saturn,otud su moguci tvoji strahovi.
Mars mushkarac je u Vodoliji a Vodolija tezi slobodi,ali taj Mars je u trouglu sa Saturnom,pa ce ga ta planeta uchiniti da odnose gradi na trajnim osnovama,da ne odlazi.
E sad Saturn koji je na vrhu DC,donosi depresiju u tvoj brak i nezadovoljstvo,teshkog partnera. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Andjela prava si !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andjela jel mi mozeš u kratko pogledati
dali ću ubrzo upoznati kakvu osobu
s kojom bi mogla ostvariti vezu
ne mogu više sama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@splendy

upravo ti se zavrshava prvi saturnov povratak,shto znachi da je na svom putu proshao kroz svih 12.kuca i u svakom sektoru zivota po nechemu te nauchio.
posebno tezak ti je bio njegov tranzit kroz dsazvezdje Lava gdje ti je proshao preko Venere a napravio opoziciju sa Mjesecom,morala si proc i tu lekciju  patnje,rastanka.
On je inache vladar tvog V polja ljubavi,pa ti daje malo veza,ili moguce je da se vracash starim vezama koje dugo traju.
A Mjesec u V kuci,pa ti dushu dajwesh za ljubav,koja sve kao da ti uzmiche.
Tvoj racio stalno radi,analizira,pa i Mars mushkarac je u Djevici u XII kuci,kuci tajni,skriva se negdje,tebi iza ledja,i on nije siguran u sebe   u svoje emocije.
Mozda ce ga pokrenuti u oktobru tranzitni saturn,koji dolazi bash iz te V kuce?Moguce da stigne neko odgovoran,ozbiljan koji sa sobom bude nosio ljubav,jer bash u oktobru,tj na jesen,nad tvojim Marsom,boravice konjukcija saturna,vladara tvoje V kuce i Venera,planeta ljubavi.Konjukcija ce se odigrati na 5 stepenu djevice,gdje je tvoj Mars,a sam taj stepen ,simbolizuje v kucu,kucu ljubavi.Strpi se josh malo i sachekaj ljubav,otvori joj vrata ove jeseni:[115]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andjela ti si srce Smile,hvala ti puno!
Nadam se da će biti nešto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Anđela da li bi i meni pomogla, uopšte nemam sreće u ljubavi, karta je u indeksu........Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
moze li meni neko odgovorit sta mene usporava da nemam srece u ljubavi roden 02.05.1979 u 15:44 Priboj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
moze li meni neko odgovorit sta mene usporava da nemam srece u ljubavi roden 02.05.1979 u 15:44 Priboj

Tvoja peta kuca,kuca ljubavi je u Vodoliji,kojom vlada Uran,planeta koja mrzi stege i okove,znachi zeli slobodu.Tebe ce i privlachiti osobe uranijskog lika,osobina...a veze se ce kidati,bice kratkog daha.

Vladar V Uran odlazi u Shkorpiju,u drugu kucu,pa kao da bi te ljubavi da troshe tvoje pare.Kad vladar V dodje u shkopriju,tamo ga dochekuje prirodni vladar Shkorpije Mars i pluton,pa su tvoje izabranice dosta teshke osobe ,ti kao da nalijecesh na njih.
Teshke i zahtjevne.
U ljubavi bi ti mozda najvishe mogao pruziti znak Raka,gdje ti je Mjesec,a vladar V Uran pravi 120 sa njim.

Nije iskljuchneo da ta mjesecheva veza bude i tajna,poshto je Mjesec na 24 st koji simbolizuje XII kucu.
 Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2007, 19:41:08 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
andjela mozes li meni odgovoriti?karta je u indeksu...kiss do neba Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.