Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koji aspekt utice na to da nemam nikad srece u ljubavi?  (Pročitano 78316 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni probleme stvara saturn u opoziciji s venerom.
saturn je vladar mog 7. polja (partnerstvo, brak, bračni drug, može i astrološki brak), a venera mog 5. po placidusu (ljubav, ljubavne veze, seks). često sam uzrok te "nesreće" ja sama - jer me dečki često doživljavaju kao hladnu, i  ne znaju kako doprijeti do mene..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung versus
s obzirom da sam laik sto se astrologije tice ali eto uspjela sam da povezem(bar ja tako mislim)zasto mi u ljubavi ne ide vladalac mog 5.polja je saturn u skorpiji u 3.opozicija mjesec u biku u 9 Smile
bez obzira na veneru koja je super postavljena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
s obzirom da sam laik sto se astrologije tice ali eto uspjela sam da povezem(bar ja tako mislim)zasto mi u ljubavi ne ide vladalac mog 5.polja je saturn u skorpiji u 3.opozicija mjesec u biku u 9 Smile
bez obzira na veneru koja je super postavljena

Mlada si Mary...a peta kuca u Jarcu,donosi ljubav,malo kasnije,kad budesh starija,mada sam vec pisala o Saturnu,kao vladaru,pete koji je u konjukciji sa Merkurom na 27 st Blizanca,tvoje ljubavi bi trebale biti tu negdje,u komshiluku,ili na kracim putovanjima,a trebale bi biti  strastvene.

Venera je vladar druge i devete,pa bi trebalo da u zivotu,budesh dobro materijalno situirana,zbog dobro postvaljene Venere,koja je na 16 st Vage u svom domicilu a na stepenu Bika.Mada imash i Marsa na vrhu druge kuce,koji ce se potruditi nekada,da pare odu kako dodju,a nekada necesh biti ni svjesna,jer Mars kvadrira Neptun.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
andjela.... Smile
nikada mi nisu cvetale ruze...
svega par komentara.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
Mlada si Mary...a peta kuca u Jarcu,donosi ljubav,malo kasnije,kad budesh starija,mada sam vec pisala o Saturnu,kao vladaru,pete koji je u konjukciji sa Merkurom na 27 st Blizanca,tvoje ljubavi bi trebale biti tu negdje,u komshiluku,ili na kracim putovanjima,a trebale bi biti  strastvene.

Venera je vladar druge i devete,pa bi trebalo da u zivotu,budesh dobro materijalno situirana,zbog dobro postvaljene Venere,koja je na 16 st Vage u svom domicilu a na stepenu Bika.Mada imash i Marsa na vrhu druge kuce,koji ce se potruditi nekada,da pare odu kako dodju,a nekada necesh biti ni svjesna,jer Mars kvadrira Neptun.

hvala,anchi puno. :flower:ulila si mi malo nade sto se ljubavi tice na koju gledam i dozivljavam samo kao patnju Smile
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2007, 00:56:21 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
andjela.... Smile
nikada mi nisu cvetale ruze...
svega par komentara.... Smile
Smile
Vladar pete Merkur,pravo na Algola,Algol je na 26 st Bika,tebi Merkur na 27 st.zato misim da ti i nisu cvjetale ruze,ali bolje da je na vladaru pete,nego sedme,jer ipak,poslije pete,poslije ljubavi ,idemo u kucu braka,sedmu zar ne Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
ma naravno. Smile
po tebi kada bih mogla da ocekujem nesto? Smile
mozda kada jupiter predje preko  neptuna-vladaoca 7 ili kada bude tranzitirao 5 poljem? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile
Vladar pete Merkur,pravo na Algola,Algol je na 26 st Bika,tebi Merkur na 27 st.zato misim da ti i nisu cvjetale ruze,ali bolje da je na vladaru pete,nego sedme,jer ipak,poslije pete,poslije ljubavi ,idemo u kucu braka,sedmu zar ne Smile
mnogo me plasi taj algol sa merkurom i venerom... Smile a mozes li mi nesto reci o braku (ako ce ga uopste biti), i kada bih mogla da ga "ocekujem"... Smile
 Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2007, 01:18:30 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 64
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Hajde i meni Andjela malo rodjena sam 30.04.1973. u 22h. Čini mi se da kod mene sve u pogrešno vrijema pa i ljubav , ali i brak!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D500
Hajde i meni Andjela malo rodjena sam 30.04.1973. u 22h. Čini mi se da kod mene sve u pogrešno vrijema pa i ljubav , ali i brak!?

Ajde draga ti lijepo napiši nešto o aspektima koje imaš u natalu..pa će te Anđa korigirati.
Ne možeš dobiti sve zdravo za gotovo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.