Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koji aspekt utice na to da nemam nikad srece u ljubavi?  (Pročitano 78322 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
a zasto su moje veze bukvalno nemoguce?ili je prevelika udaljenost ili je pogresan trenutak ili je neko od nas vec u vezi ,stalno nesto iskrsne!! moja venera je u ribama 8kuca na 15.stepenu,pravi konjukciju a marsom i kvadrat sa uranom iz 4.kuce!
p.s.okacila sam kartu u index!!
Polako Melani,tek si pocela da zivish,Uran je na vrhu tvoje pete kuce,znachi on dovodi do iznenzadnih prekida,veza,josh na to djeluje konjukcija Venere i Marsa,Bog rata na Bogunju ljubavi.
Horoskop zivi zajedno sa nama,pa ce taj Uran da se odmakne od tvog vrha pete kuce u progresijama....a svi se aspekti moraju odzivjeti,Mjesec dusha ti je u Strijelcu i to u znaku Strijelca,pa su te ljubavi iz daljine,pa josh u konjukciji sa Neptunom pa ih ti idealizujesh...
Pa i te zabranjene ljubavi,moraju se odraditi,zbog,toga shto je vladar XII Mjesec u petoj,znachi tajne veze u ljubavi,bar u jednom periodu zivota.Zato ne sekiraj se,dobro je shto si vec sama sagledala polozaj tvoje Venere,pa sada kad znash,mudro napred.Ostati ce za tobom i nesretne tajne ljubavi,kao jedan trenutak u tvom zivotu.
A partner ,kad dodje za brak,bice neobichan,i trebace da ti da slobodu,ako bude htio da te zadrzi u braku,a mislim da ce doci iz daljine.
Moras sada da istrpish ovaj tranzit Urana,koji ce ti na neki nachin donijeti veliku ljubav a isto tako i patnju u ljubavi,Venera ce ti biti jako opterecena,kao shto i sama vidish,al kad Uran prdje,mozesh tada odahnuti,idu ti najljepshe godine,a tuga i bol ce ostati za tobom.Zato,sada je vrijeme za uchenje,da se ne troshish emotivno i ne ulazesh se u ljubav,jer nije vrijem za nju.Uran ce tek ponovo biti nad tvojom Venerom za 84 godine,pa sto reci,kakav je to jak aspekt?
Znachi,nisi ti rodjena da nikada nemash srece u ljubavi,nego,sada je tezak period koji ce proci i nikada se vishe nece vratiti,a morash ga istrpiti,zato nek ti astrologija pomogne,da sve to amortizujesh
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala najlepse na savetu!!sad mi je lakse!hvala jos jednom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
vidim odgovarate ljudima,pa da i ja probam
stvarno ..."sve mi ide dobro osim ljubavi".
....nevjerovatno stvarno,cini mi se da nikad necu imati srece  Smile
andjela,ti si mi jednom rekla da ne zurim,da ce doci i prava ljubav,tada je aktuelna bila skola...
ali stvarno ne mogu vise  Smile Smile Smile...nece me ta ljubav ......da mi je znati zbog cega,koji su aspekti u pitanju  Smile
natalna karta mi je i indexu,pa ako neko moze....

izvinjavam se stvarno post je mozda malo patetican,ali eto morala sam da se "otvorim"  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
nece me ta ljubav ......da mi je znati zbog cega,koji su aspekti u pitanju Smile

izvinjavam se stvarno post je mozda malo patetican,ali eto morala sam da se "otvorim" Smile

Milena ljubav ti kuca na vrata ovog mjeseca,pishi nam chim se dogodi Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pre dvanaest godina Jupiter je isto bio u strelcu u mom polju ljubavi i desila mi se ljubav koja je napravila negativnu revoluciju u mom zivotu,skrenuo sam sa pravog puta zbog nje.Dugo mi je trebalo da se oporavim.Posle sam imao jos nekoliko negativnih iskustava.Sada je Jupiter usao u Strelca a Saturn je u konjukciji sa natalnom Venerom.Da li sad predstoji lekcija i neka nova ljubav.Sledece godine 17.11.Jupiter ce biti u egzaktnom trigonu sa natalnim Jupiterom i Venerom,a konjukcija sa Verteksom,a takodje i lunarni povratak.Sta mogu da ocekujem od takve situacije?Da li je to napokon sreca u ljubavi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

in the ocean of your eyes..

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 175
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6030
Venera u opoziciji sa Uranom - Veze su uglavnom traju kratko i čim bi počeli da se vezujete, one bi se naglo prekidale..
IP sačuvana
social share
Moham manassinte maanathu
Maarivillaay virinjathenthe
Sogam meghamaay moody marackuvaan
Odi anayukille
Raagam anuraagam
Raagam manasinte naalu kettil
Dheepam theliyichathenthe
Viraham neduveerppaay
Oothi keduthuvaan odi anayukille
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
nece me ta ljubav ......da mi je znati zbog cega,koji su aspekti u pitanju Smile

izvinjavam se stvarno post je mozda malo patetican,ali eto morala sam da se "otvorim" Smile

Milena ljubav ti kuca na vrata ovog mjeseca,pishi nam chim se dogodi Smile

Bog te cuo Andjela  Smile
..pisem vam se cim se to desi,a red je vise....stvarno.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Je l' moze i za mene?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

MOJANATALNA.gif
(52.61 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 827
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hej ljudi, mogli biste i meni reci zasto na polju ljubavi ne ide.Natalna mi je u indexu na 6 stranici...
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zaboravi proslost,trpi sadasnjost,misli na buducno

Zodijak
Pol
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moze li se meni odg...na ovo,jako bolno pitanje???
IP sačuvana
social share
Sreca je u dvoje:D
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.