Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: koji aspekt utice na to da nemam nikad srece u ljubavi?  (Pročitano 78270 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
mob
SonyEricsson 
A kako se to primecuje na osnovu datuma rodjenja? Smiley
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 1
zanima me zasto nemam srece u ljubavi? Rodjena sam 28.04.1983. u Subotici u 12,15h. Da li mi je neka planeta lose aspektovana ili je nesto drugo po sredi? Unapred hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 106
i ja bi to htjela znati,zasto nemam srece u ljubavi?sad sam saznala da mi najbolje odgovaraju djevica i bik,ali zar to nije ovisno i o  podznaku i  polozaju planeta od partnera,a ne samo o  njegovom znaku???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
mob
SonyEricsson 
i ja bi to htjela znati,zasto nemam srece u ljubavi?sad sam saznala da mi najbolje odgovaraju djevica i bik,ali zar to nije ovisno i o podznaku i polozaju planeta od partnera,a ne samo o njegovom znaku???
E pa sad,to su znaci koji ce te sigurno tokom zivota privlaciti,a jako je vazno gdje si ti, drugoj osobi,u kojoj kuci,da li mu je Mjesec na tvom Suncu,tvojoj Veneri itd,itu,tu se rade vec uporedni horoskopi,sinastrije,to su jako vazne analize iz kojih se mogu dobiti mnogo odgovori. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 106
ok to sam svatila,ali vidili se u mom horoskopu hoce li u bliznoj buducnost se pojaviti mozda neki bik ili devica?i vidili se mozda u mom horoskopu ikakav bik koji je stariji 9god. od mene ima rodendan ja mislim 1.5.1976(nisam sigurna)???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
a kad sam ja u pitanju: 24.12.1980 novi sad 04:15 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
a kad sam ja u pitanju: 24.12.1980 novi sad 04:15 Smile
Ma nije to nikad,sada ti je malo tezi period,jer ti je tranzitni Saturn presao preko natalnog Mjeseca donio tuge i depresije,mozda i rastanak sa nekim,mozda si zeljela i otputovati negdje a on te sprijecio,nasao je nacina i progresivni Satrun ti kvadrira  Veneru,zamrzava je,u Solarnom je Mars u petoj kuci,a moz pretpostviti sto Mars moze donijeti u kuci ljubavi,malkice se strpi da se nebo razvedri Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zdravo andjela,mozes li mi molim te reci kad cu ja naci jednog dragog  neiskvarenog muskarca ili bolje receno kad ce on mene naci Smile(25.2.1985  6:45 Bos.Gradiska)!thanks
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0

Ma nije to nikad,sada ti je malo tezi period,jer ti je tranzitni Saturn presao preko natalnog Mjeseca donio tuge i depresije,mozda i rastanak sa nekim,mozda si zeljela i otputovati negdje a on te sprijecio,nasao je nacina i progresivni Satrun ti kvadrira Veneru,zamrzava je,u Solarnom je Mars u petoj kuci,a moz pretpostviti sto Mars moze donijeti u kuci ljubavi,malkice se strpi da se nebo razvedri Smile
Citat

dragi moj andjelcicu, bas ti xvala za ovo!!! To ti je tuga i beda sa naucnog aspekta Smile Smile Smile
Razvedrice se nebo nadamnom, a onda... Smile Smile

Xvala puno u svakom slucaju Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

vrlo, vrlo zadovoljan tip

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 206
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uh eno je ko i ja bik i skorpijica u podznaku

sa kakvom bi se samo strascu ejmi i ja klali u zivotu     ;]

shala mala
IP sačuvana
social share
just like a curse, just like a stray
you feed it once and now it stays
so tear me open, but beware
there's things inside without a care...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.