tin zvezda iz 60-tih, najpoznatiji po mega hitu - Diana - u svojim poznim godinama obradio je najpoznatije rock pesme na swing nacin: Tears in Heaven, Smells like teen spirit, Eye of the Tiger, Black hole sun, Wonderwall, Everybody hurts, ...
ocena: (9/10)
potpuno nepotrebno sto je ovo uradio i zvuci smesno
bez takvih komentara molicu, niko ne komentarise tvoj muzicki ukus pa nemoj ni ti niciji..
ja nisam komentarisao ovo samo kazem da mu je bilo potpuno nepotrebno ovo da uradi
nevermind... to je tvoje misljenje... inace, moj otac ima 57 godina i slusa i EKV i gomilu muzike koja je za "mladje slusaoce" to za koga je neka pesma stvarno nema veze sa godinama, vec sa stanjem u glavi i odnosom prema zivotu... u ostalom, ne kudi konja koga nisi jahao... ja ostajem pri svome da su obrade sjajne...
Moby ~ Hotel (10/10) Ubedljivo najbolji Moby-jev album i ubedljivo najbolji album 2005. godine... Lift me up! :peace:
Ne bih se slozio sa tobom, "Play" je 10-puta bolji album od "Hotel-a". Licno obozavam Moby-a ali sa ovim albumom me je veoma razocarao. Previse gitarskog zvuka.