Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 04:04:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koje su sanse za novi rat povodom Kosova  (Pročitano 14675 puta)
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Pa pise ti na mom predzadnjem postu......nepismeni Smile
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa problem je sto u tom tvom postu ima mnogo demagogije a malo konkretnih stvari, kao da ti je Ceda Jovanovic alter ego. Vidim da ne zelis otvoreno da kazes da je tvoje misljenje da Srbija treba da prizna KiM kao nezavisnu drzavu i da joj u Beogradu otvori ambasadu, nego sve uvijeno, te bice nezavisno te mozemo nesto "izvuci" u tom procesu...

Uglavnom, tvoje resenje se zasniva na priznanju nove albanske drzave na teritoriji Srbije ili ko sto Ceda Jovanovic rece ljudska prava Srbima u zamenu za teritoriju. E pa vidis, to je misljenje samo jedne ekstremne manjine u Srbiji i toga sigurno nece biti sve i da KiM bude proglaseno "nezavisno". Imaj i to na umu, mislim kad ti je vec stalo do 'realnih' resenja...
« Poslednja izmena: 21. Feb 2006, 21:43:55 od rade_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ljubav ljudi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 116
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
@rade
ziggi stardust je ponudio resenje (jedino moguce, vidjet ces), a sta nudis ti?
IP sačuvana
social share
Franc Herbert
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia the best
Niko u Srbiji nije za to da Kosovo postane samostalna drzava.
Ali mislim da cemo na kraju izgubiti.Albanski lobi je jak u Americii,na Kosovu ima 2 miliona Albanaca,ko bi mogao ponovo,nakon svega ziveti s njima ?Ne mozemo uciniti da nestanu...Mnogo ih je i pri tom imaju podrsku.Rat bi bio unapred izgubljen jer bi se shvatio kao agresija, a ne nacin cuvanja sopstvene teritorije.Zar da krenemoi na Kfor?
Politika za Kosovo je trebala pametno da se vodi jos onda kad sam bila u pelenama.Potrban nam je kineski zid da ih nemamo u svom dvoristu(cast onima koji postuju Srpsku drzavu ali njih je malo,i prvom prilikom izrazice svoj nacionalizam),uz eventualnu podelu Kosova.Realnost....
« Poslednja izmena: 22. Feb 2006, 01:47:25 od glviki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@rade
ziggi stardust je ponudio resenje (jedino moguce, vidjet ces), a sta nudis ti?

Nije realno i nije moguce, jer Srbija to nikada nece prihvatiti ko god bio na vlasti. Tehnicki, uz pristanak Rusije i Kine, Savet Bezbednosti UN bi mogao da donese takvu jednu odluku, ali ne moze naterati Srbiju da je postuje ili prihvati. A to sta ja 'nudim' vec sam izlozio, kratko i jasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia the best
Mi necemo prihvatiti,al hoce ostatak sveta,pa cemo vremenom i mi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja znam za razne stvari koje se u zivotu 'vremenom' dogadjaju, n.pr. znao sam dok sam bio mali da cu vremenom porasti i biti veliki, ali to da cemo mi nekoga 'vremenom' priznati, to bas i ne znam...
« Poslednja izmena: 22. Feb 2006, 10:51:13 od rade_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia the best
mi ovde mozemo izneti svoje misljenje al ne mozemo menjati globalnu politiku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ali mozemo odlucivati o svojoj politici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

no text

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z 600
Smesno je i zalosno sto je ovo uopste tema za raspravu. Ako neko silom i bez saglasnosti Srbije proglasava nekakvu novu drzavu na teritoriji Srbije, to onda i ne moze biti nista drugo do okupacija kakvo god ime neko tome dao...

A sto se pitanja o ratu tice, ne bi obavezno znacilo rat sad i odmah, ali bi Srbija svakako morala svima staviti do znanja da je ta teritorija silom oteta i okupirana i da Srbija rezervise sebi pravo da tu teritoriju na isti nacin povrati. A kada ce to biti, to ne zavisi samo od Srbije nego i od konstelacije snaga u svetu. Mozda za godinu dana, mozda za 100 godina, ko ce ga znati...

U medjuvremenu je dovoljno tu "granicu" tretirati kao demarkacionu liniju zaracenih strana, a organe na toj teritoriji kao nelegalne. Siptarima nece biti priznat prolaz sa "pasosima" nepostojece drzave, Srbima na KiM ce biti pruzena pomoc u odrzavanju paralelnih institucija tamo gde zive itd...

Dakle, ako je evropskim zvanicnicima toliko stalo do nezavisnosti KiM, umesto "evropske perspektive Balkana" o kojoj u poslednje vreme pricaju imace novu demarkacionu liniju po uzoru Koreje, a mozda i novu Palestinu na samoj teritoriji Kosmeta sa dva odvojena sveta u stalnom konfliktu jedno sa drugim. Nazalost, izgleda da neki od tih zvanicnika razmisljaju samo o danu posle takve jedne odluke a ne dalje, i gaju neku iluziju da ce Srbija to nekako prihvatiti...

Ali, ipak da ne istrcavamo sa takvim stavovima dok ne vidimo kakvo ce se resenje nazirati na kraju godine (ako ikakvo)...

Ako ti ovo zoves realnim resenjem.....sorry...

Za mene su ovo, najblaze receno samo lepe zelje.........da ne kazem gluposti
IP sačuvana
social share
ma da....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 04:04:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.