Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Које сте вере
Православне
59.3%  (54)
Римокатоличке
4.4%  (4)
Муслиманске
11%  (10)
Будизам
1.1%  (1)
Хиндуизам
0%  (0)
Остало
6.6%  (6)
Нисам верник
13.2%  (12)
Протестант
2.2%  (2)
Родоверан
1.1%  (1)
Јеврејин
1.1%  (1)
Ukupno glasova: 91
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Које сте вероисповести  (Pročitano 21047 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k310i
Citat
К

Osnovna skola je svaka ista, a roditelji koji ne shvataju da dete sa 14-15 godina ima dovoljno svesti bar da se odluci koji su mu afiniteti i koja mu skola lezi, nego ga usmeravaju u skladu sa svojim neostvarenim/potisnutim zeljama tamo gde oni zele, nisu dobri roditelji. Ili to, ili pate od sindroma kontrole. Ja sa mojim roditeljima nikada nisam imao takvih problema. Takodje, nikada mi nisu govorili sa kim da se druzim a sa kim ne, vec su me naucili kako i po cemu da cenim ljude, a odluka je na meni. Oni me nisu stitili od zivota, vec su me za isti iskrenim i otvorenim dijalogom spremali. I zakljucak svake price se zavrsavao sa: "Necemo mi ceo zivot biti pored tebe, i jesmo tu da ti sada u svemu pomognemo i da te posavetujemo, ali ne i da od tebe napravimo debila koji nece umeti sam da se snadje u zivotu kada nas vise ne bude bilo".
.
Видиш да опет ниси ти сам формирао своју личност него су те опет они усмеравали.Да су знали да ти обљасне зашто да се крстиш онда би се и крстио.Можда јеси не знам.Али говорим уопште да се дете формира онако као што га родитељи науче.Прво породица као стуб друшва,онда друштво са којим се та особа дружи и онда околина.Али знаш ли да се дете још формира и у утроби пре него што се роди али и до 6 год.Све казније је само допуна
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
A ja ponavljam svoje reci kako sam ih JA napisao: oni su me savetovali, razlika izmedju saveta i ucenja (u smislu: uradi to i to) je ogromna, svaka odluka je bila iskljucivo moja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k310i
svaka odluka je bila iskljucivo moja.
Увек је наша.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Nisam siguran u to, ali mi zadjosmo u off.

Ja sam samo probao da izlozim svoje vidjenje sta je znacilo "pravoslavna a ateista". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k310i
Nisam siguran u to, ali mi zadjosmo u off.

Ja sam samo probao da izlozim svoje vidjenje sta je znacilo "pravoslavna a ateista". Smile

Атеиста није онај који не верује него који не разуме.Ти да си имао некога да те упозна са вером или да су твоји ишли у Цркву схватио би и знао би.
Али није моје да те убећујем.Тебе или било гога другог већ само да изнесем текстове своје вере.А ко жели нека верује а ко не немора.
По твојим постовима и порукама рекло би се да си ок.Тако да није битно јеси верник или не већ какав си човек. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Moji su verovali/veruju (otac mi je preminuo, pa sad samo majka), kao i cea uza porodica, a ima ih (ne preterujem) oko 40-ak. Ali je bas to razlika, nisu me ucili, nego su o tome pricali sa mnom i savetovali me (dodjosmo do onoga sto sam ti lepo izneo u prethodnom postovima), a odluku ostavili meni.

Citat
Тако да није битно јеси верник или не већ какав си човек.

Apsolutno se slazem sa ovom konstatacijom. Ono sto ti dozivljavas kao Bozje zapovesti, ja dozivljavam kao osnovna ljudska nacela, pa samim tim nema razlike izmedju mene i vernika po pitanju ispravnog i neispravnog. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
LG 4X HD
Citat
Атеиста није онај који не верује него који не разуме.

Smile  Smile Smile

ne znam kako da formulishem intenzitet mog neslaganja sa ovom tvrdnjom a da to ne zvuchi kao uvreda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson k310i
arlekin реци слободно ја се нећу увредити тако да слободно.А молим и модератире да не реагују.Сад слободно реци шта имаш
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Мислиш ти да он зна да обљасни.

И то је објашњавано пар пута, али џабе Јоцо кад ти знаш само да причаш, и то онако како те навију, а да слушаш и разумеш не умеш док ти то не сажваћу и не "растумаче".

Ја исто то не разумем.

Не разумеш ти многе ствари, али шта сад да се ради...  Smile

Каква је то вера.Ушта он верује.У неколико Богова и у хаос и неред.

То је наша изворна Словенска вера коју исповедаше наши праоци од почетка времена.

Одакле ти то о "хаосу и нереду" мајке ти? [flash=200,200][/flash]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
LG 4X HD
arlekin реци слободно ја се нећу увредити тако да слободно.А молим и модератире да не реагују.Сад слободно реци шта имаш

e sad bash necu  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.