Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koja stranka je najvise izneverila birace i ljude u Srbiji ?  (Pročitano 8485 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
DSS koja je vešto odigrala "trojan horse" virus 5. 10. 2000.
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Citat
Koja stranka je najvise izneverila birace i ljude u Srbiji ?

A koja nije?  Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Citat
Koja stranka je najvise izneverila birace i ljude u Srbiji ?

A koja nije? Smile

LDP
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Hahhahahahahhahahha Siptarev i Kumov ortak I don't think so Smile zar da posumnjam u njih da nece sve najgore za mene Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
nisam ni u jednoj stranci, ali LDP, DS i stranka Rasima Ljajica su stranke koje Srbiji mogu najvise da pomognu. donekle i G17
Dominik, a po cijem nalogu su 'radili' Legija i Shiptar 90-ih?  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Po cobijevom a posle po djikijem i kompanijom(dos) sve je to ista banda! Od cara Dusana na ovamo srbija nije imala cestitog politicara i vodju Smile samo da ti kazem siptar nije postojao pre 90-ih a za prvi deo tvog odgovora neka sakupe prvo svi oni 100 poslanika pa mozemo da pricamo dotle samo ticu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
dominik pitao si za misljenje ja sam ti ga dao. Ali i opet mesas stranku sa licnoscu. To se ne radi.
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Po cobijevom a posle po djikijem i kompanijom(dos) sve je to ista banda!
znaci, pokusavas da nam kazes da je Djindjic sam naredio svoje ubistvo? Smile zanimljiv si ti momak Smile

Od cara Dusana na ovamo
dobro je da nisi otisao u kameno doba  Smile Smile
samo da ti kazem siptar nije postojao pre 90-ih
pa?  Smile
a za prvi deo tvog odgovora neka sakupe prvo svi oni 100 poslanika pa mozemo da pricamo dotle samo ticu Smile
zar vec nisu  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Ajde da zapocnem odgovaranje. uh....
Citat
znaci, pokusavas da nam kazes da je Djindjic sam naredio svoje ubistvo? Smile zanimljiv si ti momak Smile
Sudeci po onome sto sam gledao iz medija ne bi me cudilo da napisu jednoga dana da je on izvrsio samoubistvo ispred zgrade vlade Smile
Nikada nisam napisao da je on naredio svoje ubistvo rekao sam da je bio ortak sa ljudima koji su ga uklonili jer svi pucaju na kostunija a ja postavljam pitanje sta je bilo sa cedom, bebom, i kompanijom toliko se toga spekulisalo oko njih da vise se ne moze prepoznati laz od istine ali gde ima dima ima i vatre. Ceda se enormno obogatio od kad je dosao na vlast a nikom nije palo napamet da se to istrazi malo sta kako odakle i najbitnije da li je on platio porez na extra dobit i porez uopste da li je platio, da li je isao u silerovu ili ne da li je njegove drugare posecivao u prdekani ili ne. A za djikija ima samo ona poslovica ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupa, on zna sa kime se i kako udruzio tako da te price o tome da je on bezgresan a da su se drugi urotili da ga smaknu mozes da okacis macku o rep Smile
Citat
Od cara Dusana na ovamo
Da si malo procitao nesto iz istorije znao bi da je on bio jako posten i veoma pravdoljubiv covek da kod njega nije mogla da prodje nikakva mutljavina da je ostro kaznjavao sve one koji su se oglusavali o zakon bez obzira ko bili! Zato ja njega i Karadjordja smatram najpostenijim i pravim vodjama koje je Srbija ikada imala sve ostalo je pravljenje nekih dilova i osiguravanje vlastitih interesa!
Citat
pa?  Smile
Kako bre pa  Smile pa on se nije sam stvorio ej, njega je stvorila dosmanlijska vlast kako bi se preko njega finansirale stranke i ubirao reket mucni malo glavom cim je uklonjen arkan(cobijev covek za kriminal) morao je neko da zameni njegovo mesto sta je tebi? potreban je bio nov i svez covek koji se nije reklamirao po medijima dok nisu bilo pohapseni i pobijeni nije se ni znalo za njih mucni malo glavom! Kriminal se povecao ne znam ni ja koliko puta od kad su dosle demokrate zasto? pa kad je bila jedna stranka ona je stitila samo odredjene kriminalce koji su joj bili lojalni posle je doslo njih 18 sta msilsis koliko je kriminalaca tek onda bilo pod zastitom drzave? A koliko li je tek sada Smile
Citat
zar vec nisu
Pa normalno da nisu, pomenuo si rasima ljajica koji je uzgled budi receno taksena marka uz bilo koju stranku samo da je na vlasti sa njegovih 2-3 psolanika jebo stranku koja ne moze da napuni ljude koji glasaju za nju u jedan autobus! udp je sada usao u skupstinu ko ti kaze da ce sledeceg puta da predju cenzus? ds moze da se koprca ali nikada nece biti najjaca stranka u Srbiji, o gay 17 pljus ne vredi ni pricati, mladja koji se bavio isterivanjem pravde kad su ga najurili a sada se pravi kao da se nista nije deislo a o njegovom kompanjonu labudu treba da se otvori posebna tema Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ok, ubedio si me
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.