Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:00:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: add licence to your windovs  (Pročitano 1019 puta)
08. Mar 2007, 11:36:48
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ovako imam problem, imao sam ovaj programcic i imam ga jos uvek,preko njega sam skidao  sa microsoftovih stranica visual expres i sdk paket posto mji to treba za faks, i skinuo sam to skidao sam i internet explorer 7 beta,i windovs media 11, taj programcic je bio  za  validaciju  znaci pre instaliranja i skidanja kliknem na njega  i a validacija prodje, e sad sam hteo nesto da skinem ali mucak taj program mi se sad otvara u notpadu  i ne vrsi svoju funkciju, skinuo sam ga opet ali ista stvar, otvara mi se u notpadu kao text,a ranije je isla kao neka mala instalacija vrlo kratko.pa me sad interesuje dali postoji jos neki takav crak novi i gde ga mogu skinuti  i zasto je ovaj moj prestao da radi  bas me cudi.hvala puno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC HD2
postoji jos neki takav crak novi i gde ga mogu skinuti  i zasto je ovaj moj prestao da radi  bas me cudi.hvala puno
ako si mislio na crack , sledi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
pa drugacije neznam kako da ga nazovem nego ti crack windovsa mada kao crack ga nikada ga neces naci mislio sam da su se ljudi vec susretali sa ovim programcicem add licence to your windovs a tebi hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC HD2
nisam te najbolje razumeo u prvom postu, sorry
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
interesuje me  jeste culi za add lincence to your  windovs, posto nisam bio jasan taj crack nazovimo ga tako iako nije crack priblizno to i radi  to je programcic koji prilikom skidanja bilo cega gde se trazi da validujes tvoj xp znaci seriski dali je pirat sistem ili nije,validate posto vecina velika nas ima pirate taj program mi je pomagao u downlodu sa zvanicnog sajta microsoft  iako mi je pirat xp sistem, a ti i ostali koji neznate o cemu se radi probajte da downlod-ujete primer dirctx sa microsofta,ili probajte da instalirate internet explorer 7 beta i windovs mediaplayer 11 pa ce vam biti  jasno sta ja trazim to su samo najobicnije stvari sto sam dao za primer a tek ostatak sta nas ceka   nadam se da sam sad bio jasan  hvala
« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 13:02:33 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
piraterija na forumu nije dozvoljena,ako imas legalan OS neces imati nikakvih problema sa tim,a ako pak ne...

lock
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:00:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.