Diskusije se ovde uglavnom svode na to ko je za koga, ko je izdajnik, ko demokrata - ko ce kome da zalepi zescu etiketu i slicno. Ono sto je mnogo vaznije jeste sta nude partije na srpskoj politickoj sceni, kakav program imaju? Koja partija ima najbolji ekonomski program i sta ga cini? Koja partija ima najbolji program za zastitu dece, starih osoba i invalida? Ko se zalaze za jeftinije skolarine? Za manje poreze? Za manje skupu drzavu? Za cistiji vazduh bez benzena? Bavi li se i jedna partija u Srbiji realnim i svakodnevnim problemima svojih gradjana?
ds ima najbolji i najrealniji ekonomski program! on ce nas najbrze odvesti u trzisnu ekonomiju i eu!
Pa jel je DS imao apsolutnu vlast od 2000. do 2003. god. sto tada nisu to uradili, nego smo prosli ko bosi po trnju, a da smo tako prosli dokazuje i rezultat DS-a na izborima 2003. god. kad je narod rekao sta misli o njihovoj dotadasnjoj vladavini.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 2000
Internet Explorer 6.0
HTC One
A zar ovo nije moglo u delu o Izborima? Kada sam otvirio tu temu, prvenstveno sam i imao u vidu da cete o tome pricati kada se govori o kampanji, a ne da ce se svesti na prepucavanja. Ako ovde pocne paralelna prica sa Izbora, lokujem, pa tamo nastavite.
Inace, skoro sve partije imaju odlican program (ako ste citali). Jedini je problem sto ga se nijedna ne pridrzvav, i sto samo clanstvo ne zna sta u programima pse. Najlakse je napisati program, kada bi ga se drzali, gde bi nam kraj bio.
Meni su radikali najrealniji... Ne obećavaju kule i gradove, lepo kažu da su protiv ulaska u Evropsku uniju, malo su mi ekstremni na onim njihovim skupovima, ali sve u svemu, mnogo ih je lakše slušati od one gnjide Albijanića, Aligrudića i Djilasa...