Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koja je realna cena mojih sajtova?  (Pročitano 4394 puta)
22. Sep 2008, 09:45:35
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Interesuje me ako neko zna: Koja je realna cena mojih sajtova? Trzisna vrednost?
Posto imam kupca ali ni on ni ja ne znamo koliko vrede?!
Sajtovi su ristrovanii na po 3 godine, i tematika je igre i igranje online:

www. igreonline. info (Google Page Rank 5, Alexa Rang 737. 897)
www. igreigre. org (Google Page Rank 4, Alexa Rang 907. 479)

Imaju zajedno oko 1000 do 1500 unikata na dan, stari su oko 1 godine! Imaju dobar Google rang 5 i 4 i lepo zaradjuju na Google adsense izmedju 2 i 3 dolara na dan...
Na 1 stranici google. rs su za brojne pojmove: igre,igre online, igreigre, pc igre . . . .

Interesuje me misljenje nekoga ko je strucan za to ili ko je vec prodao sajt, ili jednostavno sta Vi mislite?

darko l
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 09:47:34 od darkolazic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Svi ti instant sajtovi generalno ne vrede mnogo, ali racunaj da je u pitanju par hiljada evra ako je vec situacija takva da sajt donosi ~ 70-100 $ mesecno...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ali, ako je tačno da imaš 1000 jedinstvenih poseta dnevno (a verovatno jeste, po pagerank-u) onda je Adsense zarada bedna! Ja to pravim na sajtu koji ima izm. 60 i 160 poseta dnevno?!

Ali dobra ideja to za igrice, ja se ubih od pisanja na blogu, ili održavanju sajtova sa "kompleksnijim temama", a poseta katastofa! Moraću sad nešto ovako da smislim, ineki estradni trač blog, pa na njega Adsense!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N70
Citat
Interesuje me ako neko zna: Koja je realna cena mojih sajtova? Trzisna vrednost?

Veoma mala, izvlači te to što imaju dobar PR, da su na engl, sa nekom statistikom mogao bi da tražiš $500 za oba, ovako čisto sumnjam da će ti neko domaći dati išta za njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 490
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Da ali je glupo da domen bude "igreigre" ili "igre-online", a da je sajt na engleskom. To kao da je sajt na srpskom, a domen npr: byjini.com  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N70
Ja sam samo rekao da ima PR4 i 5 domen na engl. lakše bi ga prodao, ovako mrka kapa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Pravila bas i nema, narocito sto taj pr nije nesto veliki niti znaci mnogo...
Sajt moze da se proda za x000 eura ako postoji interesent za to...
Verujem da ih trenutno i nema mnogo, ali to bi se uskoro moglo promeniti.
Sa druge strane... nema bozijeg razloga da ti prodajes nesto sto ti donosi solidan prihod a ne trosi ama bas nista.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Interesuje me jedna stvar.

Po kojoj osnovi bih mogao da formiram cijene sajtova.
Na pr. imam ponudu da napravim 2-3 sajta,server da drzim ja,korisnici dobijaju administratorski nalog i sami azuriraju sajt,dok je ponuda da ja kontrolisem rad na serveru.?
I drugo,da li imam pravo da radim templejte za joomlu,smf i sl. i da ih prodajem,da li moram da trazim dozvolu(od koga?),i mogu li da ih prodajem preko interneta?
Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Na pr. imam ponudu da napravim 2-3 sajta,server da drzim ja,korisnici dobijaju administratorski nalog i sami azuriraju sajt,dok je ponuda da ja kontrolisem rad na serveru.?
Batali... ne znas da radis taj posao... on generalno moze da prolazi bez problema, ali obicno nije tako, a ne zelis da dodjes u situaciju da ne mozes da resis problem.
Citat
I drugo,da li imam pravo da radim templejte za joomlu,smf i sl. i da ih prodajem,da li moram da trazim dozvolu(od koga?),i mogu li da ih prodajem preko interneta?
Mozes da pravis i valjas, ako si ti autor svega, ne moras traziti nikakvu dozvolu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia N95
Mislim,sajtovi nijesu previse zahtjevni,i ne bi imao problema...
To su dva kafica,i jedna manja firma..No nebitno je to,interesuje me po kojim kriterijumima da se stvori neka cijena?
I interesuje me isto i za templejte,kojim sistemom da se rukovodim,da te cijene nebudu pravo strasilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.