Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koja Ex-Yu drzava ce se vratiti sa najvise odlicija?

Glasanje završeno: 12. Avg 2008, 13:32:24

Srbija
71.3%  (72)
Hrvatska
17.8%  (18)
Slovenija
0%  (0)
Bosna i Hercegovina
4%  (4)
Makedonija
1%  (1)
Crna Gora
5.9%  (6)
Ukupno glasova: 101
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koja Ex-Yu drzava ce se vratiti sa najvise odlicija?  (Pročitano 35079 puta)
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Brkljacic kladivo 5 rezultat ove godine i Saric tekwando 6 favorit natjecanja njih dvije imaju oko 20% sanse
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Cini mi se da ce kosarkasi igrati u cetvrtfinalu sa Amerima, tako da to otpisi odmah..

Sa Španjolcima!!
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Cini mi se da ce kosarkasi igrati u cetvrtfinalu sa Amerima, tako da to otpisi odmah..

Sa Španjolcima!!

Ipak sa njima... a pa dobro.. ali "otpisi odmah" deo ipak ostaje, iako protiv njih imate za dlaku vise sanse.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat

Sa Španjolcima!!

Ipak sa njima... a pa dobro.. ali "otpisi odmah" deo ipak ostaje, iako protiv njih imate za dlaku vise sanse.. Smile

Otpisano je to odavno  Smile(hrv.košarka), no zadnji smo ih put pobjedili na Eurobasketu prošle godine s ovim istim sastavom...

EDIT: Slovenija, nema ih ni 2 milijuna, a već 4 medalje (1 zlato) a imaju još šansi za medalje

Uzese se hrvati zlato u jedrenju...

Ha ha ha, greška, pukla Dancima jedrilica i naši im dečki posudili, Danci imali dobar plov i pobjedili, a naši se veselili, a i jedrilica s hrv.oznakama...

Dobri ko duša Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 18:27:10 od čokoladko »
IP sačuvana
social share
Jodilolej tara jodilodilej I jodilodilodilo looo

Aj ća, volin te
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson G 502
Citat

Sa Španjolcima!!

jbg nada umire posljednja!!!
 Smile Smile
ko bi ikada rekao da će doći medalja u gimnastici!! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Uzese se hrvati zlato u jedrenju...

Ha ha ha, greška, pukla Dancima jedrilica i naši im dečki posudili, Danci imali dobar plov i pobjedili, a naši se veselili, a i jedrilica s hrv.oznakama...

Dobri ko duša Smile

Znaci, ja sam ipak dobro video likove koji se raduju na hrvatskom brodu...  Smile

Zamalo da pocnem sebe da ubedjujem da haluciniram...  Smile  Smile

Filip Ude za Hrvatsku osvojio srebro u konju s hvataljkama  Smile

Ovo je stvarno bilo iznenadjenje, sad sam pogledao snimak...

E, sad, pitam je vas, zasto i u Srbiji ne bi mogao da se nadje poneki gimnasticar?! Pa jeb..og konja s' hvataljkama imas u svakoj skolskoj sali... Gredu i vratilo takodje... Nasli bi se treneri i klinci bi mogli da vezbaju...

Ali izgleda da se ovde takvi sportovi, nazalost, ne cene...  Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2008, 00:32:19 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Brkljacic kladivo 5 rezultat ove godine i Saric tekwando 6 favorit natjecanja njih dvije imaju oko 20% sanse
Да ли је то она што је 2004 снимила рекламу за незнам зашта са текстом ''... изводи дневно неколико тисућа удараца........'' и испала у првом колу? Smile
Citat
E, sad, pitam je vas, zasto i u Srbiji ne bi mogao da se nadje poneki gimnasticar?! Pa jeb..og konja s' hvataljkama imas u svakoj skolskoj sali... Gredu i vratilo takodje... Nasli bi se treneri i klinci bi mogli da vezbaju...
Незнам у задње време,а нарочито по школама на угледу људи масовно гледају како да збришу са физичког? А њихови наставниви и професори,ужас па ја не знам зашта служе ти ДИФови,кад сем можда оне двојице ходача  Smile немају никог на Олимпијади?А војска и полиција,а џудо,атлетика,стрељаштво и стрличарство.... ко ће ако неће они?
Изгледа да сам добро предвидео!Нама остаје још само ватерполо,а 'рватима рукомет,ватерполо и Влашићка,и можда нешто ако падне са стране ко ова атлетика!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Незнам у задње време,а нарочито по школама на угледу људи масовно гледају како да збришу са физичког? А њихови наставниви и професори,ужас па ја не знам зашта служе ти ДИФови,кад сем можда оне двојице ходача
bravo za komentar Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Slovenija za sada najuspesnija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Slovenija za sada najuspesnija  Smile

Slovenija,  Smile Smile Smile

Ovo je stvarno bilo iznenadjenje, sad sam pogledao snimak...

Ali izgleda da se ovde takvi sportovi, nazalost, ne cene...  Smile

On je europski doprvak.

Ima i ledina i dolina, fakat ne znam zašto ne trče i skaču...što fali malo haklati s raznim loptama po ulicama...isto tako ima i rijeka i jezera mogu plivati, pa još daš im i biciklo pa nek voze po brdima...i eto medalja.
Koliki mi potencijal ne iskorištavamo Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jodilolej tara jodilodilej I jodilodilodilo looo

Aj ća, volin te
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.