Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 361 362 364 365 ... 444
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koga najvise gotivite na burek forumu  (Pročitano 594326 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
djofrezu
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Sagem xg6
Joj ljubi te brat.  Smile
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Simijon, WhiteGoa, Sofija, Amalia, Sirkan, Soft, Sandra, Munka, Osma (kada nije antisocijalna), Marko, Tepa i ostala ekipa
Hvala, naveo i ja tebe kada sam pravio neku listu ljudi koje gotivim.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
jasikasija
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Simijon, WhiteGoa, Sofija, Amalia, Sirkan, Soft, Sandra, Munka, Osma (kada nije antisocijalna), Marko, Tepa i ostala ekipa
Hvala, naveo i ja tebe kada sam pravio neku listu ljudi koje gotivim.  Smile
Ma nemoj da pricas Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Iste ljude ko i uvek Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2011, 20:38:26 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
Raven Dark, Light(koji kontrast  Smile), Goa, Sandra80, Bambina ... i naravno jasikasi  Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2011, 19:36:18 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
E ovako...

Za ovo vreme mog bivstvovanja na ovom forumu, uspeo sam, nekim nesvakidašnje zapanjujućim čudom  Smile da zaista zgotivim neke osobe. I pošto sam upravo pregledao svoje poruke u ovoj temi i uočio da nijednom nikoga nisam imenovao već tih 11 postova protraćio na spam  Smile , red bi bio da to sada učinim.

Kada sam prvi put izašao van okvira CQ podforuma i zainteresovao se ostale, prvo sam se, sasvim logično  Smile, uputio na ženski kutak, da vidim kakih riba ima jel'te.  Smile Enivej, ribe nisu pokazale nikakvo interesovanje, pa sam onda uzeo da nešto malo istraživujem na muzici, istoriji, filmu, psihologiji, da bi na kraju provalio Birtiju.

Istina, moj prvi i jedini post u toj "Jedanaestici" je prošao nezapaženo, a zaista sam se potrudio da ostavim utisak  

http://forum.burek.com/skupstinska-birtija-bistri-osvrt-na-mutnu-politicku-scenu-t507167.msg8561278.html#msg8561278

Smile

Potpuno devastiran, odlučio sam da "Dvanaesticu" preskočim i dam moralu vremena da se oporavi...a onda sam u "Trinaestici" rešio da krenem silovito  Smile Prva koja mi se javila beše Simi... nedugo potom Zmaj i Mega. I znam da je to bio čisto kurtoazijski  "jes da nas boli kurac, al aj da ne ispadnemo seljaci" pozdrav, ali nevermajnd  Smile

Nabio sam čitava 104 posta u tom volumenu jeeee... I tako počeli da ćaskamo i eto, prvo bih izdvojio njih troje. I žao mi je što nema Mege već neko vreme... strašan tip. Kasnije sam "upoznao" i Čodu i njega bih svakako svrstao u taj red ljudi.

Dalje sam zgotivio Seza. Jebote, čim pomislim na taj nik iskezim se ko nenormalan  Smile Znamo se još sa kviza, a nakon epohe "završavanja posla", Sez je definitivno za sva vremena ušao u onaj gore red pomenutih. Jebeni genije. Inače, jedna zanimljivost... Prva privatna poruka koju sam dobio na forumu je upravo bila od Seza i iako poruke redovno brišem, (čuvam samo one kompromitujuće), tu poruku sam i dan danas sačuvao, iako je potpuno bezazlena.. Datum 10. jun 2010., 05.28.52

Citat: sez
dobra fora za ovu kimi Smile

Inače, neku sajko opsesivno-kompulsivnu idiotkinju sam napenalio pa me Sez batica pohvalio

http://forum.burek.com/nagrada-za-pitanje-sa-najboljom-ocenom-d-t501971.msg8514554.html#msg8514554

I dalje sam na Psidži i Ženskom kutku došao u kontakt sa još nekim individuama koje sam kasnije zgotivio.

Zemunka.. Jeeeebote, Odnos između mene i nje može da se ekranizuje i napravi sapunica  Smile Čas je gotivim a ona mene ne gotivi, čas ona mene gotivi, a ja bi je išutirao po dupetu, čas se obostrano gotivimo, čas smo obostrano ravnodušni, čas se obostrano ne podnosimo... Na kraju smo se jedva nekako usaglasili i sad smo ok.... Valjda  Smile No, rekao sam joj svojevremeno šta mislim o njoj i ako se ne varam, naglasio joj da se uvek seti tih reči slučaju da ikad posumnja u suprotno. I dalje stojim pri tome  Smile

Bambina... Ona je bila, uz Zmaja, jedina osoba koju sam zgotivio posle prvog njenog posta koji sam pročitao. Nije mi bilo potrebno ništa više. Prvi post, ja čitam, a ono piše, ne sećam se tačno -  na na na, na na na.. Inaf! Ova osoba je kul! S njom ću da se družim!  Smile  Istina, do relativno skoro nisam mogao da je gledam očima  Smile , ali taj period ludila je iza mene. I ona takođe dobro zna šta mislim o njoj, nema potrebe da se ponavljam  Smile

Malkin... Carina i šmekerčina! Kupio me je odmah jednim komentarom posle utakmice Partizana u LŠ jesenas, kada je u moru bljuvotina i podmseha došao i čestitao Partizanu na, uprkos porazu, dobroj igri. To se tamo dole među onim ludacima, ne sreće često. I pametan i duhovit tip takođe... da sam žensko brate, ložio bih se na tebe!  Smile I na Gou!  Smile

Gou isto gotivim... već pričah jednom, u prvi mah sam pomislio da je to neki matorac sa 50 i kusur dina u bulji i da je pročitao stotine kilometra literature i prevalio hiljade istih na drumu... a ono klinac od 21. godinu id bre u pičku mater kad se nisam šlogirao Smile  Strašan je i on.

Lajtsoft...  Osoba koju držim jednom od najinteligentnijih na ovom forumu i to sam već više puta pominjao. Na forumu se, nešto i ne srećemo, al zato to kompenzujemo na kvizu.  Smile Jeee, kolko puta sam čoveka ispratio iz smene, ne znam ni sam  Smile I ne samo ja... da bih vam dočarao koliko je Lajt popularan na kvizu, moraćete da se logujete dok je u smeni neko od preostalih svizora - Šone, Belgrade, Kokota i samo posmatrate čet. Bar jednom u sat vremena će neko pitati : "A kad radi Lajt"  Smile

Rasim - man... Nažalost, nismo mnogo puta komunicirali, iako mi je jedan od dvojice forumaša koje imam među fb prijateljima. Jebi ga matori, ja to sokoćalo slabo koristim  Smile Ali takođe jako kul tip i uvek mi gušt pročitati ga.  Smile

Kosača u zadnje vreme sve više gotivim.  Smile

I Posle Mene JAA mi je takođe jako gotivan lik, skoro pa moj alter ego. Slažem se sa čovekom u 90% slučajeva  Smile Smile

Crnja... nema potrebe da bilo šta pišem za njega, jer pre ću ja kresnuti Nikol Aniston i Niki Seks istovremeno, nego li on što pročita ovaj post dovde  Smile

Ima naravno još dosta ljudi koje cenim i poštujem, al da izdvojim ove za početak.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
fak ju tu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Procitao sam Smile rasplaka me Smile Smile Smile

Citat
iako mi je jedan od dvojice forumaša koje imam među fb

a? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 361 362 364 365 ... 444
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.356 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.