Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 16:24:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novac najvaznija stvar na svetu  (Pročitano 12299 puta)
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Bez novca imas milion problema
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ništa ne traži.

Zodijak
Pol Žena
Poruke 229
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Pozdrav ljudi, ne znam jesam li los covjek zato sto imam neko misljenje koje se razliku od vecine barem moje okoline. Oni kazu: novac nije najvaznija stvar u zivotu, novac je najmanje bitan i slicno.. Ja se uopste ne slazem i svaki dan razmisljam kako da dodjem do zarade i kako da se obogatim, jednostavno necu vise ovako da zivim.. Necu da moja mladost propadne u vrtlogu danasnjice... mnogi ce reci da mi mnogo znaci materijalizam ali to je tacno jer danasnji svet je storen tako da se bez novca ne moze funkcionisati.. naravno ja sam i za duhovnu komponentu ali ako nemas novca mnoge zivotne radosti neces iskusiti...  Smile

Ma nije stvar u parama kao parama, avioni i kamioni. Novac jeste najvažnija stvar na svetu, verovatno, ali sad, šta je kome važno? Ili, bolje, gde je kome šta važno. Uneredim se kad mi pomenu "duhovne" (duševne?  Smile) vrednosti. Kao, naprimer - sigurno bih odgovorila da novac nije najbitnija stvar na svetu da živim na, šta znam, Islandu. Odovud ti to dođe nešto ko lament nad sexualnim životom glista u južnoj Africi. Što bi rekli, ni brige ni pameti. Čovek, kao prvo, mora imati obezbeđenu egzistenciju ne bi li uopšte stigao do one prečke evolucione lestvice na kojoj čuče - duhovne vrednosti. Ili šta već njima podobno.

Dokle god još ni lotre nemamo pri sebi, novac jeste najvažnija stvar. Možda ne na svetu, ali ovde (i koekude) itekako.
IP sačuvana
social share
"Don't be afraid."
"I'm not afraid."
"Then come out."
"Then you'll be afraid."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.101
Duhovne stvari navesti u istoj recenici sa materijalnim je apsurd.Duhovni ljudi idu u popove ili kardinale ili hodje,ako su bas duhovni pa se pokvare.Sta je duhovno,sta je moral,sta je licnost? Ljudi se koprcaju kako imaju ponos,a vrlo malo je onih koji mogu odoljeti...prodati ponos za novac ili sta ako niko ne vidi kako su ljudi prodali ponos...Licno nista nisam stavio na tezgu jednostavno sam prkosio nacionalizmu i glupanima,trazio sebe negdje gdje mogu pronaci buducnost i iskoristiti nesto u sto vjerujem.Novac jeste najvaznija stvar u zivotu jer tako su odredili oni koji su izmislili novac,bili pametnijii pobijedili.Razmjena naturalinih dobara je izumrla
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
opet rapa ko sljunak  Smile
sine... pare se "krvavo" zaradjuju... Smile
a svako nije sposoban da zaradi pare..

bez obzira....na obrazovanje..pedigre...i polozaj u drustvu i na bilo sta.. Smile
pare nije lako zaraditi..i nista od navedenog ti ne garantuje uspjeh... Smile

sve u svemu...pare zaradjuju sposobni... Smile

a sposoban se ne postaje...preko noci...
za takve "stvari" se citav zivot sprema...
i ceka se trenutak..jedan mali...ako ne reagujes pravovremeno u tom datom trenu.... Smile
od para nema nista....

neki ljudi..koji znaju da zive...oni  zive lijepo i srecno i sa 500 evra mjesecnih primanja... Smile

a imas gomilu debila koji ni sa par hiljada mjesecno zaradjenih... ne umeju da zive.. Smile
ne snalaze se... Smile u tom okrutnom realnom svijetu...  Smile Smile

sreca se ne kupuje...sreca se postepeno gradi..stvara... Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Ericsson jeste
Ljudi nije da se pravim pametan..i to sve.Nego ne razumem tu uslovno receno "Gadljivost" ka novcu. Smile
Nije stvar u novcu.Novac je platezno sredstvo.Novac je bas izmisljen kako bi covecanstvo moglo da funkcionise mnogo lakse,brze i efikasnije.Ja govorim to kao laik.

I taj novac u svetu cija se celokupna organizacija zasniva na njemu.Je svakako ako ne najbitnija (sto je sasvim ogranicavajuci termin za novac kao sredstvo) onda jedna od najbitnijih stvari.
Novac na ovaj planeti je zamena za komfor i mir.Novac je zamena za hranu,lecenje,obrazovanje.
Novcem se kupuje i sloboda,placa odmor,letuje,zimuje.Vozi auto,kupuje ogrev,koristi internet,placa telefon,puni frizider,oblace ljudi.

Dakle nema sumnje da je novac stava no. 1 , ali ljudi kao da imaju tendenciju da od toga pobegnu pa onda dodaju razne fraze..

Drugi deo.

Ali postoji takodje taj deo gde ljudi novac shvataju kao vise (nesto vise) od plateznog sredstva.Bez sumnje takvi ljudi bi bili isti i da je platezno sredstvo lesnik ili da zivimo u dobaa razmene bez novca.Ili da zivimo u svetu gde svi imamo sve.
Pohotni,ograniceni,alavi ljudi postoje bez obzira koliko para imaju u novcaniku.
ne, već sasvim suprotno
novac je izmišljen kao nov vid porobljavanja ljudi, takozvano ekonomsko ropstvo
predlažem ti da odgledaš dokumentarni film zeitgeist, pogotovo drugi deo u kom je ova tema prikazana na vrlo racionalan i istinit način
što se tiče teme, novac jeste najvažnija stvar na svetu, nažalost. ne bi trebalo tako da bude ali jeste
« Poslednja izmena: 20. Okt 2014, 01:06:12 od abenaz »
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 16:24:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.