Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koga biste volili za predsjednika Republike Srpske?

Glasanje završeno: 08. Dec 2007, 04:46:11

Slobodan Popović-SDP BIH
0%  (0)
Rajko Kuzmanović - SNSD
16.1%  (5)
Nedžad Delić - Demokratska Stranka invalida BiH
9.7%  (3)
Krsto Jandrić Narodna demokratska stranka
0%  (0)
Nikola Lazarević Evropska ekološka stranka E5
3.2%  (1)
Anton Josipović Narodna stranka radom za boljitak
0%  (0)
Dragan Đokanović - Nezavisni kandidat
3.2%  (1)
Mladen Ivanić - PDP
9.7%  (3)
Ognjen Tadić - SDS
22.6%  (7)
Mirko Blagojević- Šešeljev radikal
3.2%  (1)
igorxxx - Samostlna jestiva Burek Forum Grupa
32.3%  (10)
Ukupno glasova: 31
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koga biste volili za predsjednika Republike Srpske?  (Pročitano 14510 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ma ne bib bilo ovoliko vike da se nas predsjednik, kao predsjednik federacije bira u Skupstini, to  bi bilo najbolje rejsenje!
Predsednik koji je izabran ovako ima mnogo čvršću poziciju i veći kredibilitet. Istina lista je predugačka što može dovesti do nepotrebnog rasipanja glasova i ulaska Nedžada u drugi krug, ali sve jedno. Srpska treba da u uslovima bonskih ovlašćenja ima što više kredibilnih funkcionera od čije će smene zazirati i okupator.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
( koji okupator, nas ili onaj... stranac..? )
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
( koji okupator, nas ili onaj... stranac..? )
Ju nalet te bilo, kako naš može biti okupator?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da prekrsimo izbornu cutnju!

Napravimo jedini pravi izbor!

Zbilja,zna li ko sta znaci ona tacka na Tadicevom sloganu? Nisu valjda toliko nepismeni da stavljaju tacku na kraju slogana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ericsson T28
E sad bi trebalo analizirati svaki slogan, pa najcrnji je Ivanićev , koji je 4 ocila prilagodio sebi! Ali najorginalniji spotovi su bili Tadićevi protiv spotova vlade Srpske, koja se počela hvaliti igorm slučajnosti kada su  i izbori! Kaka providno? Sutra kada završite sa glasanjem slavićemo bez obzira ko da pobijedi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ericsson T28
Na burek glasanju zahvaljujući vašim glasovima ja idem u drugi krug, hvala vam ljudi! glasali ste srecem! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple Iphone 8+
sutra idem kuci u bosnu da glasam Smile naravno za prijatelja iz snsd-a Smiley igore sto si jos budan Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Upravo sam se vratio sa glasanja! Sumnjam da ce izlaznost biti veca od 30%,nigdje nikog,prazna glasacka mjesta! To najvise odgovara Kuzmanovicu. Bar se nadam da SNSD nece biti onako ubjedljiv kao na proslim izborima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ma meni nije palo na pamet da odem. cemu, jbt...

kuzmanovic, uz svo postovanje (jer znam da je odlican profesor i covjek), je obican politicki diletant, odlicna marioneta i osoba koja se, sudeci poposlednjim tv nastupima, bori sa senilnoscu.  jedom riejcju - idealan.

on ne zna ni koje ovlasti ce imati kad dobije funkciju. u stvari razumljivo je da ne zna... s obzirom na okolnosti. ma bruka. ludilo. RNR, prisna punk porodica....  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma meni nije palo na pamet da odem. cemu, jbt...

Steta je sto ljudi kao sto si ti (patriote) ne izlaze na izbore. I ja sam misljenja da nemamo neki izbor kandidata, ali uvjek postoji  "manje zlo". Pa zar od skoro milion glasaca neko treba da vlada sa sto hiljada glasova!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.