Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koga biste voleli videti na EXIT-u 06 i info o istom  (Pročitano 32414 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 922
Zastava Uzice
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k750i
sledece godine bi,posto je sad vec kasno za ovu, voleo da vidim grupu SKAZI
na nekom novootvorenom psy stage-u

ovu Izraelsku grupu cine Asher i Assaf B-bass.
oni rade zajedno od 1998. i prave jedinstvenu muziku i stil poput hardcore dance i psy trance muzike.
Albumi su:Animal,SKAZI,Zoo 2 i Zoo 3 izasao pre nesto manje od godinu dana
Na njihovom nastupu cesto gostuju i grupe poput 1200 mics,talamasca i drugi
Organizovali su preko 1000 fantasticnih zurki na kojima je bilo vise stotina hiljada ljudi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5s
sledece godine bi,posto je sad vec kasno za ovu, voleo da vidim grupu SKAZI
na nekom novootvorenom psy stage-u

ovu Izraelsku grupu cine Asher i Assaf B-bass.
oni rade zajedno od 1998. i prave jedinstvenu muziku i stil poput hardcore dance i psy trance muzike.
Albumi su:Animal,SKAZI,Zoo 2 i Zoo 3 izasao pre nesto manje od godinu dana
Na njihovom nastupu cesto gostuju i grupe poput 1200 mics,talamasca i drugi
Organizovali su preko 1000 fantasticnih zurki na kojima je bilo vise stotina hiljada ljudi

pa jesi bio na Rosama kad su bili na Entranceu???

ja sam bio i nikad se jace nisam proveo,a ovu muziku elektronsku iskreno ne mogu ni da smislim ali ovi su likovi do jaja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple iPhone 3Gs

Svirao bih i na srpskoj svadbi

Bili Ajdol čiji koncert na ovogodišnjem „Egzitu“, koji se održava od 6. do 9. jula u Novom Sadu, mnogi ljubitelji muzike očekuju s nestrpljenjem, u intervjuu za „Blic“ iskreno, pankerski otkačeno, uz zarazan smeh (kombinacija đavola i Draguljčeta), pričao je o ludom nastupu koji sprema za „Egzit“. Takođe, Bili nam je otkrio za koju bi sumu pevao na klasičnoj srpskoj svadbi, ali verovatno pod uslovom da može da se mladoj potpiše na grudi! Bez okolišanja, britanski pevač je priznao da je uz mnogo sreće uspeo da se izvuče iz pakla droge, a za pank kaže da nije mrtav, već da samo čudno miriše.

Šta očekujete od nastupa na „Egzitu“?

- Poludećemo zajedno! Ne brinite, Bili se dobro drži i još može da praši svom snagom, i to će vam pokazati i na „Egzitu“. Sve što vam padne na pamet ja ću pevati - „Rebel Yell“, „Eyes Without a Face“, „White Wedding“...

Odakle vam energija da se i posle 30 godina bavite muzikom?

- Muzika mi daje energiju da nastavim sa koncertima i snimanjem ploča, ali, hvala bogu, i medicina je dovoljno napredovala, pa može dugo da me održi u životu!

Da li ste se nakon uloge u filmu „Svadbeni pevač“ (snimljen 1998. godine, prim. nov.) uplašili da ćete zaista završiti kao pevač na svadbama?

- (smeh) Pa to još može da se desi...

To znači da možemo da vas angažujemo za neku srpsku svadbu?

- Naravno, za 20.000 dolara, evra ili... nečega, Bili dolazi u Srbiju i pravi haos na svadbama!

Po vašem mišljenju, da li je pank mrtav?

- Nije mrtav, samo čudno miriše! Mislim da je ono što sam radio kao Bili Ajdol korak napred u odnosu na „Generation X“, ali tokom sedamdesetih se mnogo toga dešavalo i bilo je uzbudljivo posmatrati Džonija Rotena dok piše pesme, ili slušati prve koncerte „Seks pistolsa“ i „Kleša“. Naravno, od tada su se stvari promenile, ali ja ću nastojati i na „Egzitu“ da tu neverovatnu energiju panka podelim sa publikom.
Da li se i dalje obožavateljkama potpisujete na grudi?

- Daaa! Obožavam to. Budite iskreni, pa mi recite da li postoji bolja zabava od toga!

Pre nekoliko godina ste izjavili da ste prestali da se drogirate zbog svoje dece. Kako sada gledate na taj period vašeg života?

- Uglavnom se ne sećam tog perioda svog života, sve mi je nekako u izmaglici. Hvala bogu, uspeo sam da se izvučem iz pakla droge, sačuvao sam glas, mogu da pevam, i srećan sam zbog toga, ali znam mnogo ljudi koji nisu bili tako srećni. Glupo je da poričem da sam mnoge pesme pisao pod uticajem droge, međutim, bez podrške roditelja i prijatelja sigurno ne bih uspeo da se izvučem iz heroinskog pakla.

Prešli ste pedesetu, da li ste i dalje buntovnik?

- Pratim svoje srce i, nekako, uvek sam osećao potrebu da izigravam buntovnika. Pre trideset godina, posle moje prve svirke, prišao mi je čovek, kucnuo me po ramenu i očinski rekao: „Sinko, radi šta god hoćeš, samo nemoj da se izdržavaš pevajući!“ Evo, ja mu i nakon trideset godina dokazujem da nije bio u pravu, ali, j... ga, možda sam i ja u zabludi sve ove godine!

Kada ćete prestati da se bavite muzikom?

- Ne razmišljam tako daleko. Nakon albuma „Devil’s Playground“, objavljenog prošle godine, uveliko radim na novoj ploči. Živim nedelju po nedelju i radim ono što mislim da je, u tom trenutku, ispravno. Bitno je da čovek prati svoj „groove“, svoj put - život je takav, ako slušaš druge i živiš po njihovim pravilima, ništa ti neće ostati od života.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Neki shit
"Ha Bili dolazi da prasimo zajedno po svadbama"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8158
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia NGage QD
Volela bih da dodju Peppersi. Mozhe i Guns N' Roses. A ove godine idem na Exit uglavnom zbog Ferdinanda i HIM-a Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Sve spremno za EXIT, požurite po kartu!

Pet dana pre početka muzičkog festivala EXIT, na Petrovaradinskoj tvrdjavi radovi teku po planu, u toku je nameštanje ulaza da bi posetioci što brže i što bezbednije ušli, izjavila je Tanjugu PR festivala Sonja Milošević.

Prema njenim rečima, uskoro će biti postavljena glavna bina, završava se i dens arena, a čitav festival će imati još 23 bine.

I pored velikog interesovanja, ulaznica još ima i mogu da se kupe u Komercijalnoj banci po ceni od 6.490 dinara za komplet, kazala je Miloševićeva.

Za prvi dan festivala (6. jul) karta košta 2.190 dinara, za drugi 2.290, za treći 2.390, a za četvrti dan 2.280 dinara.

Prema rečima Miloševićeve, ove cene važe do 4. jula, a kada festival počne ulaznice će biti skuplje.
Nastup je otkazala samo američka RnB pevačica Kelis, koja je otkazala i celu evropsku turneju. EXIT traži zamenu za nju, kazala je Miloševićeva.

Festival na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu biće održan od 6. do 9. jula, a nastupiće svetske zvezde poput Moriseja, Bili Ajdola, The Cult, The Cardigans, Pet Shop Boys i mnogih drugih.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Besplatan prevoz na EXIT festival

Organizatori EXIT festivala pobrinuli su se da beogradjanima koji tradicionalno čine veliki deo publike na Petrovaradinu obezbede bezbedan i besplatan dolazak u Novi Sad.

Uslov je naravno kupljena ulaznica ili vaučer za festival. Kako je saopšteno, uz ličnu kartu i ulaznicu, od četvrtka je na štandu EXIT-a na Trgu Republike moguće podići kupon za besplatan autobuski dnevni prevoz do Novog Sada

Od 6. do 9. jula autobusi će kretati svakog dana u 17 i 19 sati iz Beograda, a vraćaće se narednog jutra, posle programa na festivalu izmedju 03 - 07 sati.

Polasci su sa parkinga iza Centra Sava, kao i prošle godine.

To nije sve, pošto je za EXIT organizovan i prevoz vozom.

Kako je saopštio organizator, svi učesnici u akciji "Pitiilibiti", koji su putem vaučera kupili ulaznicu za EXIT Festival i time obezbedili pravo na besplatan prevoz i smeštaj u kampu, a polaze iz Beograda, zahvaljujući Železnici, Tuborgu i EXIT-u imaju posebnu privilegiju:

do Novog Sada putovaće vozom "Romantika", glavnom turističkom atrakcijom naših železnica, kog vuče parna lokomotiva i krasi specifičan enterijer. Vaučer za voz se takodje može nabaviti na štandu EXIT-a na Trgu Republike.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Bili Ajdol: Svirao bih i na srpskoj svadbi

Bili Ajdol čiji koncert na ovogodišnjem „Egzitu“, koji se održava od 6. do 9. jula u Novom Sadu, mnogi ljubitelji muzike očekuju s nestrpljenjem, u intervju u za „Blic“ iskreno ali i iz zarazn smeh tako karakterističan za njega, pričao je o ludom nastupu koji sprema za „Egzit“.

Takođe, Bili je otkrio i za koju bi sumu pevao na klasičnoj srpskoj svadbi - za 20.000 dolara, ali pod uslovom da može da se mladoj potpiše na grudi!

Bez okolišanja, britanski pevač je priznao da je uz mnogo sreće uspeo da se izvuče iz pakla droge, a za pank kaže da nije mrtav, već da samo čudno miriše.

"Hvala bogu, uspeo sam da se izvučem iz pakla droge, sačuvao sam glas, mogu da pevam, i srećan sam zbog toga, ali znam mnogo ljudi koji nisu bili tako srećni. Glupo je da poričem da sam mnoge pesme pisao pod uticajem droge, medjutim, bez podrške roditelja i prijatelja sigurno ne bih uspeo da se izvučem iz heroinskog pakla", kaže za "Blic" Bili Ajdol.

Na pitanje - kada će prestati da se bavi muzikom, muzičar kaže da prati svoje srce.

"Pre 30 godina, posle moje prve svirke, prišao mi je čovek, kucnuo me po ramenu i očinski rekao - Sinko, radi šta god hoćeš, samo nemoj da se izdržavaš pevajući! Evo, ja mu i nakon 30 godina dokazujem da nije bio u pravu, ali, j... ga, možda sam i ja u zabludi sve ove godine! Ne razmišljam o tome kada ću prestati - bitno je da čovek prati svoj „groove“, svoj put - život je takav, ako slušaš druge i živiš po njihovim pravilima, ništa ti neće ostati od života", poručio je Bili Ajdol.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Apple Iphone 5s
dace bog da utopim ova 2 kompleta sto imam veceras

jer su vise nego zalosni ove godine

toliko sam ocekivao od njih a oni...

samo dizu festival na jedno veliko nista

Siget je zakon za ove amatere!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
System of a down.Definitivno momci koji mogu tako da prashe da je to strasno.
Medjutim lopovi ih nikad nece dovesti,a od HIM-a mi se blago receno povraca  Smile
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.