2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kobe Bryant ... Sta mislite o tom velikanu?  (Pročitano 37275 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Ubedljivo najsebicnini kosarkas u nba ligi...

Slazem se...Kao sto vec rece Vexen,Iverson je bio isti tip igraca kao Kobe,pa je uspeo da dovede svoj tip do finala...jeste imao je Snowa i Mutomba,ali je ponovo davao 30,40,50...Kobe ima Lamara Odoma,Parkera...ipak su to igraci koji pored Brajanta,mislim kada bi on dodao loptu,mogli da daju barem po 15,20 poena...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC HD2
Kobe, nije los ali sto rekoste sebican, nije ni cudo sto daje toliko koseva po utakmnici
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Međutim, i pored svega toga, prikazao je apsolutni spektakl sinoć protiv Phoenixa. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Osim na sebe mislim i na druge !

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 7886
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG U8500
Ma naj, naj, naj je .

I treba da bude sebican kad moze sve da zavrsi sam ... sta ima da asistira ... on pise sebi istoriju, a ne drugima .
IP sačuvana
social share
Veliki čovek pokazuje svoju veličinu načinom na koji postupa sa malim ljudima .    Facebook
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Ma naj, naj, naj je .

I treba da bude sebican kad moze sve da zavrsi sam ... sta ima da asistira ... on pise sebi istoriju, a ne drugima .

Takvi igraci bolje da ne igraju...Takodje,ne bi on dao 50 da ne sutne 50 puta iz igre....Ako cemo tako da gledamo,onda je Iverson misaona imenica za Brajanta...da je Iverson ostao u Fili,bio bi top strelac lige.A od prelaska u Denver,dodaje loptu,jer ima Carmela....Znaci,sto ne odgledas jednu utakmicu Lejkersa,pa onda da sudis o Brajantu?Cist primer ti je Hjuston.Ima Trejsija,koji moze da da i 100 poena,ali ipak nije sebican,jer zna da pored njega u timu moze bar jos dva igraca da da 30.Trejsi 30,Yao 30.Kada Kobea ne krene sut,on ponovo sutira,da 20 poena,sa sutom iz igre 12-34...I posle Fil Dzekson to tolerise...
« Poslednja izmena: 28. Apr 2007, 02:31:52 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kobi je najbolji individualni igrac u NBA ali po meni su James i McGrady bolji igraci zato sto vise doprinose ekipi i vise se okrecu se timskom radu.Sem toga James je mono madji od Kobija a vec igra skoro kao on (po meni cak i bolje).To je veoma znacajno za Jamesa jer tako ima svetlu buducnost.

« Poslednja izmena: 28. Apr 2007, 10:39:27 od NS.12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung S8
Kobi je najbolji individualni igrac u NBA ali po meni su James i McGrady bolji igraci zato sto vise doprinose ekipi i vise se okrecu se timskom radu.Sem toga James je mono madji od Kobija a vec igra skoro kao on (po meni cak i bolje).To je veoma znacajno za Jamesa jer tako ima svetlu buducnost.

U potpunosti se slazem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Takvi igraci bolje da ne igraju...Takodje,ne bi on dao 50 da ne sutne 50 puta iz igre....Ako cemo tako da gledamo,onda je Iverson misaona imenica za Brajanta...da je Iverson ostao u Fili,bio bi top strelac lige.A od prelaska u Denver,dodaje loptu,jer ima Carmela....Znaci,sto ne odgledas jednu utakmicu Lejkersa,pa onda da sudis o Brajantu?Cist primer ti je Hjuston.Ima Trejsija,koji moze da da i 100 poena,ali ipak nije sebican,jer zna da pored njega u timu moze bar jos dva igraca da da 30.Trejsi 30,Yao 30.Kada Kobea ne krene sut,on ponovo sutira,da 20 poena,sa sutom iz igre 12-34...I posle Fil Dzekson to tolerise...
ne slazem se ..i sta je hjuston koji ima 3 puta bolji tim od LA uradio??aa sta je uradio iverson u fili koja je takodje 3 puta bolja nego danas LA(osim onog finala su se raspali svake sezone...
slazem se ...james zaista ima predispozicije da bude paklen igrac(sto to uostalom i vec jeste)..mada nisam bas siguran da trejsi vise doprinosi ekipi....niti ima bolje rezultate a i sebican je samo tako(ne koliko i kobi)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung i5700 + D880
Opet ti sa lupetanjem. Objasni konkretno - kako su to Hjuston i nekadasnja Filadelfija '3 puta jaci od Lejkersa', 'leba ti...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
danas recimo je hjuston mnogo jaci od LA

Isto tako i filadelfija kada je igrala finale i 2 sezone posle je imala mnogo jaci tim od la danas...

a ja se ne secam da je neko kenjao za iversona kad je silovao kao stoka,o mcgradyju da ne govorim......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.