2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kobe Bryant ... Sta mislite o tom velikanu?  (Pročitano 37119 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam gotivio sprivela. . .secam se da sam cak ko klinac nosio njegove converse Smile al taj covek ne zna da igra odbranu i ima psihickih problema. . . Secam se jedne tekme gde je Kobe tolko rasturio da mi bilo zao . . .

Kobe je jedan od najkompletnijih igraca ikada . . . igra odbranu,napad,brz je skocan , fantastican sut,osecaj . . siluje dosta al je ipak je jedan od najboljih
Sto si stavio onaj smajli kad sam napisao da je Iverson bolji,i Iverson igra odbranu,napad,brz je,skocan,fantastican sut,osecaj,statisticki bolji igrac jos je plus nizi 20 cm.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
A Kobe i odbrana?
kobe je u timu defanzivaca ove sezone pa ti gledaj  Smile do jaja igra odbranu . . do jaja . . . mada moram priznati da mene fascinira bowen . . .jbt kakva je to budaletina , mada se on tolko istrosi u odbrani da napad i ne igra a za kobija se ovakvo pitanje ne postavlja. . .
Jedini igrac za kojeg se moze reci,da eto moze da bude nasljednik Dzordana... Smile
E to vec ne moze niko . . . Uvek sam navijao protiv Jordana , al covek je jednostavno pobednik . . . Moguce cak da ti budes bolji u nekom segmentu od Jordana al bolji igrac tesko . . . + je Jordan imao surovu ekipu iza sebe. . . Jednostavno sampion . . .

Па да имамо да чекамо,али он је најближи томе...  Smile
Mene bi recimo mnogo zanimao matcup James - Bryant. . . James iako klinac je verovatno blizi Jordanu od Kobea(naravno ako popravi sut) zato sto je dosta mladji . . . A i priroda se zajebala . . . Pa mozete da zamislite kakva je to stvincuga koja igra cak i pleja a tezi je od Pekovica 10 kila. . . .A brz je ko munja. . . Ali bez suta nema nista. . . al lebron ga nema. . .

ja sam gotivio sprivela. . .secam se da sam cak ko klinac nosio njegove converse Smile al taj covek ne zna da igra odbranu i ima psihickih problema. . . Secam se jedne tekme gde je Kobe tolko rasturio da mi bilo zao . . .

Kobe je jedan od najkompletnijih igraca ikada . . . igra odbranu,napad,brz je skocan , fantastican sut,osecaj . . siluje dosta al je ipak je jedan od najboljih
Sto si stavio onaj smajli kad sam napisao da je Iverson bolji,i Iverson igra odbranu,napad,brz je,skocan,fantastican sut,osecaj,statisticki bolji igrac jos je plus nizi 20 cm.
U tome i jeste problem, mnogo je nizak , ume i da ispadne u odbrani opasno,previse siluje i nije veliki radnik za razliku od kobija. . . uzgred gde je sada Iverson ? vise nije superstar. . . Vise suteva od njega ima onaj debeli glavati degen Carmelo . . .Doduse Carmelo ima vise suteva od svih igraca na svetu . . . zajedno . . . Jbni silovatelj. .. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iverson ima 33 godine,takodje je proglasavan vise puta u najbolju odbrambenu petorku lige.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2008, 21:55:54 od Danispur »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
kobe za 3 meseca 30 . .. a ima i prstenja pun k...c, a iverson ima snimljen album . . tako da . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Drzi se one price o Jordan-u i ekipe koja je radila za njega,Iverson je bukvalno bio sam u Philadelphia-i.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
I to je tacno . . . a zna se i da igraci nisu hteli da igraju sa Iversonom . . . jbg mnogi veliki igraci su ostali bez titule . . .i iverson je al ja i dalje mislim da je kobe dosta bolji . . 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma samo bolje zakucava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
Ajverson je bio prejeben igrac, siledzija ali znao je mnogo... Svakako jedan od najboljih driblera u istoriji kosarke, nepogresiv sa poludistance, strasan prodor, jedan od najboljih odbrambenih igraca... Sada, ipak i njega stizu godine...

Sa druge strane, ovo sto Brajant radi ovih sezona je apsolutno kosarkasko savrsenstvo i garantuje mu mesto u istoriji NBA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Ma samo bolje zakucava.
pa meni se nesto i ne svidja kako kobe kuca. . . ja volim ove sto kucaju ko strvine . .  Smile k mart. . . baron davis. . . a ova sranja tri siksti , for seventi, tomahavk, apac, ostala sranja ne priznajem  Smile

Ajverson je bio prejeben igrac, siledzija ali znao je mnogo... Svakako jedan od najboljih driblera u istoriji kosarke, nepogresiv sa poludistance, strasan prodor, jedan od najboljih odbrambenih igraca... Sada, ipak i njega stizu godine...

Sa druge strane, ovo sto Brajant radi ovih sezona je apsolutno kosarkasko savrsenstvo i garantuje mu mesto u istoriji NBA.
sve tacno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5634
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple 
Dobar je kobi.Gledao sam sve utakmice  protiv san antonio i mogu reci da bio fantastican.Kad on resi da podze onda nema odbrane protiv njega.A sto se tice sporedbe s Jordanom,Kobi nije mu ni do kolena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.