Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 08:53:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koalicija za sekularnu državu  (Pročitano 39792 puta)
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K510i
Dakle, Isus (istorijska ličnost) je bio jevrejin začet u incestualnoj vezi Marije i Josifa (oboje jevreji). Josif je bio Marijin stric, toliko da se zna. To je istina, a teze o Marijinom bezgrešnom začeću i slične gluposti su izmišljena fikcija.
Jbt, pa Den Brown je klinac za tebe  Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 280
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung d600
Citat
uzmimo ovaj primer: ja imam dete i hoću da ga pošaljem na veronauku, jer mislim da će građanskog vaspitanja sasvim dovoljno dobiti kod kuće, a voleo bih da ga u školi uče o raznim religijama, pa da kad bude dovoljno odrastao, da može da izabere jednu ili da izabere nijednu. Ali dete se vrati posle par časova veronauke i ubeđuje me kako je jedino SPC ispravna crkva.

Ovo me je najvise zanimalo.
Mozes li mi odgovoriti ako ovako vec razmisljas, da li na casovima veronauke u zemljama koje su vecinske katolicke ili muslimanske postoji ovakvo ucenje kao sto si ti naveo.
I da li ako vec tako razmisljas nisi mozda razmisljao o ideji da kasnije dozvolis detetu da sam izbira ime i prezime koje hoce, a onda, sto da ne i roditelje  Smile
IP sačuvana
social share
Vodi me majka u cirkus Kolorado...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@ feanor

Uvek sam spreman da naučim nešto novo. Dakle, ako ti imaš neka drugačija saznanja, zasnovana na istorijskim činjenicama, a ne fikcijama, molim da mi odgovoriš na prosto pitranje, šta je po nacionalnosti Isus, odnosno njegovi roditelji? Samo, nemoj da mi tvrdiš, prema zvaničnoj dogmi, da je Isus božji sin, te je stoga nadnacionalna ličnost, jer svi znamo da se Bog ne izjašnjava o svojoj nacionalnoj pripadnosti.  Smile

Što se tiče teze da je Josif bio u rodbinskim odnosima sa Marijom, u Novom zavetu je nejasno da li su bili rođaci. U Jevanđelju po Luki se kaže da je ona iz roda Levi, dok u Jevanđelju po Mateju se kaže da je ona iz roda David, što će reći iz istog roda kao i Josif.

Znači, jevanđelje po Mateju kaže da su bili srodnici, tj. njihova veza se može protumačiti kao incestualna. Tako ja tumačim tu činjenicu. Smile Smile

Citat
Мени се више свиђа пут добровољног упознавања са свим религијама за живота...
Више ми се свиђа да не изаберем религију ако ми је то привлачније... Више ми се сиђа да верујем онако како ја желим а не како ми било која црква то налаже... Али то је друга тема...

Ovde mogu da se složim. Problem je što svako ko nije pravoslavac u Srbiji je odmah proglašen za opasnog sektaša koga treba eliminisati. Kako da se neko u Srbiji upozna sa osnovama budizma ili hinduizma, da ne kažem da neko pomisli da pređe na neku protestantsku denominaciju. Znaš da je to u Srbiji skoro nemoguće.

Nema dobrovoljnog izbora, to je najveći problem kod netolerantnih religija, kakve su hrišćanstvo i islam.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 hriscanstvo jeste semitska religija , i srbi svakako treba da se vrate rodoverju  Smile

medjutim , to nema nikakve veze sa danashnjim idiotskim "performansom" jedeo-liberalnih i pedersko-lezbejskih organizacija koji je po slobodnoj proceni obezbedjivalo stotinak dzandara  Smile - se..m im se na njihovu "elitnu obuku" kad su spali na to da bezbedjuju ovakav shljam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ab aeterno ZEMUN ad infinitum

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k800i
Patriote su se pokazale večeras na Trgu.. Hitler bi im pozavideo.. Sa sve Himnom svetom Savi, Bože pravde i Hriste bože..  Smile
IP sačuvana
social share
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.

Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera;
Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete;
Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Za krst casni i slobodu zlatnu!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Benq el71
hriscanstvo jeste semitska religija , i srbi svakako treba da se vrate rodoverju Smile

medjutim , to nema nikakve veze sa danashnjim idiotskim "performansom" jedeo-liberalnih i pedersko-lezbejskih organizacija koji je po slobodnoj proceni obezbedjivalo stotinak dzandara Smile - se..m im se na njihovu "elitnu obuku" kad su spali na to da bezbedjuju ovakav shljam Smile

Umesto da odu tamo gde su stvarno potrebni-na Svetu Srpsku Zemlju Kosovo!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3720c

U državnim školama treba ukinuti veronauku. Gradivo je preobimno, još samo fali da decu teraju da uče o životu Nikolaja Velimirovića??? i sličnih likova.

Ne slažem se s tobom. Usled večite borbe dobra i zla i ravnoteže na kojoj se klati klackalica ovoga sveta, dokle god se u školama uči o Đinđiću, moraće da se uči i o Vladici Nikolaju!!!
Jednostavno, zlu se mora suprotstaviti neki dobar i herojski lik.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 449
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung X 160

Tačno , sto nisu isli da paradiraju na Kosovo i Metohiju , u Kosovsku Mitrovicu , severni deo , ili jos bolje u juzni , bas se pitam kako bi to divlje pleme Siptara reagovalo na njihove pedere  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Umesto da odu tamo gde su stvarno potrebni-na Svetu Srpsku Zemlju Kosovo!!!!!!-
Zajedno sa ovim borcima za rudka prava.Dosli i jedni i drugi da se zale na svoja prava.Steta sto je bilo toliki policije vise nego pedera i zena u crnom.Zanimljivi su bili komentari ljudi koji su pitali jesu to ljudi sa Kosova kada su videli trasparente o ljudskim pravima.Mislimi su da su Srbi sa Kosova protestvovali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K510i
Patriote su se pokazale večeras na Trgu.. Hitler bi im pozavideo.. Sa sve Himnom svetom Savi, Bože pravde i Hriste bože..  Smile
Kratak izvod iz pravila:
  Nemojte forum koristiti za reklamiranje  bilo kakvih sadrzaja
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 08:53:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.