Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 06:56:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko zna u vezi Acronis os selector?  (Pročitano 1273 puta)
06. Nov 2007, 16:20:24
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Dobar dan i spasavajte ako znate.Instalirao sam program Acronis os selector i od tada nemam dosta forografija koje sam inače cuvao kao oci u glavi a dosta njih nisam stigao da uradim backup.Naime program se instalirao na particiju C:, dok na D: imam sve foldere sa mojim stvarima koje su za cuvanje.Sada kada upalim komp i udjem u particiju D: i odem u folder gde su mi slike, i dalje stoje ikonice fotografija a fotografije se kada se otvore sa nekim photo browswerom jednostavno ne vide.Ponavljam, nije mi „osakatio” sve fotografije već veliku većinu.Ima li neko od vas pojma o cemu se radi i kako da resim opvaj problem ili da pocnem da tugujem još od sada!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
ja imam to instalirao ali sve je okej.mislim da je tebi nesto drugo pojebalo slike.
i ja imam slike na d particiji u jednom folderu i sve je ok ...

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
koliko je dugo tebi trajao resize particije kada si instalirao program.Ja sam prekinuo na pola jer je mnogo sporo islo pa je mozda zbog toga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
ja ga ne koristim za risajz particije ...
neko kao sto mu ime kaze os selector ,biram izmedju osx-a i windowsa kad palim komp.

a ti ako si risajzovao particiju,moguce da si pojebao podatke ...u prvom postu nisi to rekao ,ili sam ja propustio ...

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Pa i ja sam hteo da ga koristim za to ali za vreme instalacije posle boot poceo je da radi resize koji sam ja prekinuo izgleda na vreme tako da mi nisu sve slike unistene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
na koju foru ti radio risajz ? kako meni nije ?

ne znam sta da ti kazem,jedino da nosis hd kod nekog da ti vrati podatke na staro ... Smile
~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Sad sam provalio da ima jos drugih fajlova osim fotografija koji su ossteceni i neupotebljivi.Pa poceo je sam da radi resize posle instalacije i reboot ali ne znam zasto disk D: kada on nema nikakve veze sa celom tom pricom.Uglavnom napravio mije veliku stetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 508
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i
 Smile cuvanje kao oci u glavi je da ih narezes na cd ili stavis na fles memoriju,ne na particiji  Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 13:37:54 od milicik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
zato se najbolje kupi 200 giga externi hd - oko 100 evrica i cuvaju se bitne stvari ...

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 06:56:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.