Jedan matori drkadžija u armani odelu u parfimeriji. Ja rešio da si kupim ženici neki karmin što joj se svidja, ono kao poklon za božić – malo za promenu, a on se nakačio baš ispred “Lipfinity”-rafa sa mobilnim na uvu. Ja ga fino zamolim da se skloni malo a on me valjda ne čuje. I rekoh daj da se provučem i da ga poguram malo – osetiće. Tako ti ja poguram ledjima neku garnituru parfema, mislim da je bio “Tabak”, ono kao: miris, body lotion i šampon zapakovani kao poklon. I naravno flašica se razbije a one biserke iz radnje me napadnu da moram da platim. Jedva se odbranih od dosadnih ženetina. Matora drtina.
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Iznervirali me clanovi Sindikata. Oni popsovali mene ja popsovala njih... pa kad ce pobogu da skontaju da se paketici dodeljuju deci i da je to i to vreme predvidjeno za zabavu za klince i da su tu roditelji cija deca primaju paketice a da oni, matori ljudi, prave zabavu (ako vec oce zabavu) malo kasnije, sutra dan ili cim ode Deda mraz... aj' izbacili me iz takta... al' stvarno. Svud bi da nabiju svoje njuske! ... ma ne podsecajte me vise )
Official Ghost of Burek Forum! :[64]: Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija, kadija - sudija, a mi smo revolucija! To nije nasa Srbija!
Ovi manijaci što popravljaju štampač rekoše jutros: "Evo, odmah dolazimo!"
Sad je 13:10h ma ne, uopšte se ne nerviram!
nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi ništa...