Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko vam nevidjeno ide na zivce????  (Pročitano 26374 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kao sto rekoh.. nisi gledala drugu.
Selim u susedni forum.. ovo je i onako tv a ne muzicka tema
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa do sada su bile samo 2 emisije, nisam mogla gledati 10  Smile
Rekla sam sta mislim na osnovu onog sto sam videla i ne bih se slozila sa akkijem, tacno je da Isidora zeli da razbije "tabue", ali ne ide bas u krajnost.
U toj prvoj emisiji su pricali o svemu i svacemu i nisam primetila da je iko spomenuo muski polni organ niti bilo sta slicno.......

A Goca je pokazala da sasvim solidno strika Smiley Smiley Smiley

Mogu da razumem da ljudi imaju razlicite ukuse. Ali ne mogu nikako, ma koliko se trudio da shvatim sta ti se to svidja na Goci Trzan. Da li to sto se ponasa kao muskarac, da li to sto izgleda kao muskarac ili to sto ima recnik kao muskarac (primitivan muskarac)?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Hm..... nemam sklonosti ka zenama, tako da u tom smislu na Goci ne vidim apsolutno nista Smiley ali mi se zato izuzetno svidja njen glas i pesme, tako da je to sasvim dovoljno pa da je na neki nacin volim........
A to sto ti kazes da se ponasa kao muskarac i izgleda kao muskarac..... mnogi se ne bi slozili sa tobom, ali tvoje misljenje, tvoja stvar...... Wink

Ja se isto tako ne slazem sa tobom niti da izgleda kao muskarac (izuzetno lepa zena) niti da se ponasa kao muskarac (jednostavno je veseljak i ponasa se shodno raspolozenju u kom se nalazi), mozda jednostavno jos uvek nije odrasla......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
A, jel' mora svaka tema da se pretvori u : "Goca is the best so fuck the rest!"...  ili je posecenost tvog sajta toliko mala da moras svoje potrebe da zadovoljavas na svim mogucim domacim forumima?

Cak se i Habbit slozio sa SF-om... sto je dogadjaj kosmickih razmera Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Cak se i Habbit slozio sa SF-om... sto je dogadjaj kosmickih razmera Smile
Smile da zakljucamo onda temu, greota kvariti harmoniju  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Pa sami ste pitali, ja samo odgvaram........
Tema nije posvecena Goci, vec likovima koji vam idu na zivce, ako je to Goca, onda OK Smiley

A ne brinite se nista za posecenost mog sajta, sasvim je solidna, ne zalim se..... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Evo specijalno za SFa veceras odgledala Klot-frket, doduse ne ispocetka (majka je gledala nesto......) i moram priznati da su se dotakli veoma ozbljnih tema (iako one ljude vidim prvi put u zivotu..).
Mozda pocnem redovnije da pratim emisiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Life is peachy...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 631
Zastava Zemun
mob
Samsung E730
Sve voditeljke i pevaci Grand-a(narocito Ines#$@$%^!!!)... svi voditelji City-ja... Olivera Kovacevic.. Katarina Zutic... bolje da ne nabrajam dalje.. vec sam se iznervirala Smile
IP sačuvana
social share

"It has been said that something small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Sto Katarina Zutic????? Ona mi je bas skroz pozitivan lik!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.