Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:34:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ko upravlja zemljotresima (video)  (Pročitano 14590 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ko bi drugi upravljao nego Bog.  Smile

Tako je

Pricam ja to ljudima potuze, al nikako ne mogu da me shvate.  Smile

Па не видим шта ту има да схвате, када није тачно. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Ghost
Па не видим шта ту има да схвате, када није тачно. Smile
Da covek nije stvorio sam sebe i sve oko sebe, nego u uzrocno-posledicnoj stvarnosti se zna da postoji uzrok koji je kreirao sve posledice ( medju koje spada covek ).
Taj uzrok ti ljudi sa inteligencijom ( sposobnoscu da shvate situaciju ) nazivaju - Bog.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ima mali ljudi dole , pisao Žil Vern , kad krenu da se kolektivno kecaju dole , zemlja se potrese .

Jasno ko dan . A zašto baš moraju da rade koljektivnuju raspaljotku i zbog toga dolazi do interferencije specifičnog kretanja jeli , to već bi morali neki ozbiljniji naučni instituti da utvrde . Od mene toliko .  Smile
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Zemljoresi u siromašnim zemljama kao što je Haiti su katastrofalni zato što je kvalitet gradnje objekata izuzetno loš, pa se većina gradjevina sruši kao kule od karata.

Recimo u Japanu već 50 godina grade objekte po strogim uslovima protiv zemljotresa, pa slični zemljoresi prodju sa po nekim puknutim staklom prozora ili pukotinom na asfaltu.

Skoro je bio katastrofalan zemljotres u San Francisku, ali je većina zgrada ostala čitava, jer su kvalitetno gradjeni.

A kada uragan krene preko Juga SAD, ljudi se na vreme sklone u skloništa u kojima već imaju zalihu vode i hrane, tako da žrtava nema, kuće se uruše, ali ljudi prežive. A recimo Karibljaninu je draže da kupi skup auto, nego da ulaže u sklonište, razlika u mentalitetu. Pa kad uragan krene, nema kud.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
Dajte mi pametnog,obrazovanog čoveka i jednog začudjenog.

Prvi misli da zna,drugi je svestan,da ne zna.

Draži mi je drugi sto puta jer od njega mogu i da naučim nešto a pametan i obrazovan će da mi melje ono što su njemu  Smile

Alo gradjani-jeste čuli za Harp? Nema nema to na "faxu" a nema ni na televiziji ali da,na internetu ima raznih budala sa raznim teorijama zavere,,,da,u pravu ste... Ipak zvanično nema što znači da je Haarp samo nešto vojno i regularno dok eto neki paranoici misle da se sa harp antenama stvaraju niske elektromagnetne frekvencije kojima može vreme da se menja i utiče na temperaturu planete.. Ma da,ima i nekih linija na nebu od aviona a to je normalno jel da budu preko celog neba i da se stvaraju veštački oblci..Mislim,to pričaju ovi internet frikovi,to nije istina..Nije istina ni da chemtrails postoji da bi vaši umovi bili putem harp tehnologije manipulisani frekvencijama koje menjaju način na koji vam mozak radi tj.prebacujući ga u Low(da budete piglu). Dejstvo Haarp aktivnosti jačaju hemikalije koje ispuštaju neobeleženi avioni.

Ali jebeš ga,nemamo dokaze pa smo paranoici šta ćeš a treba samo pogledati oblake pre zemljotresa:
-Kao dokaz pojačane Harp aktivnosti pojavljuju se boje.

« Poslednja izmena: 21. Mar 2010, 21:14:36 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Wildfire S
Dajte mi pametnog,obrazovanog čoveka i jednog začudjenog.

Prvi misli da zna,drugi je svestan,da ne zna.

Draži mi je drugi sto puta jer od njega mogu i da naučim nešto a pametan i obrazovan će da mi melje ono što su njemu  Smile

Alo gradjani-jeste čuli za Harp? Nema nema to na "faxu" a nema ni na televiziji ali da,na internetu ima raznih budala sa raznim teorijama zavere,,,da,u pravu ste... Ipak zvanično nema što znači da je Haarp samo nešto vojno i regularno dok eto neki paranoici misle da se sa harp antenama stvaraju niske elektromagnetne frekvencije kojima može vreme da se menja i utiče na temperaturu planete.. Ma da,ima i nekih linija na nebu od aviona a to je normalno jel da budu preko celog neba i da se stvaraju veštački oblci..Mislim,to pričaju ovi internet frikovi,to nije istina..Nije istina ni da chemtrails postoji da bi vaši umovi bili putem harp tehnologije manipulisani frekvencijama koje menjaju način na koji vam mozak radi tj.prebacujući ga u Low(da budete piglu). Dejstvo Haarp aktivnosti jačaju hemikalije koje ispuštaju neobeleženi avioni.

Ali jebeš ga,nemamo dokaze pa smo paranoici šta ćeš a treba samo pogledati oblake pre zemljotresa:
-Kao dokaz pojačane Harp aktivnosti pojavljuju se boje.

Nemoj tako Taki, i posle konzumiranja određenih droga pojavljuju se boje...  Smile Mnooogo boja...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Yellostone je potencijal za najveci vulkan na svetu poput onog sto je bio u proslosti aktivan na Islandu sirine preko 100 km.
Kako ga spreciti ,kako smanjiti pritisak,Mozda Strategijskin bombardovanjem 25 zemalja u zadnjih 50 godina,
mozda testiranjem nuklearki.
Ukoliko se Yellostone probudi ceo svet ce osetiti posledice toga ,Suncevi zraci nece prodirati punom snagom do zemlje ,bez fotosinteze zitarice i biljke ce umreti u roku od tri nedelje ,bice mracno i vlazno dakle perfektni uslovi za gajenje magicnih pecuraka ludara koje daju najbolje halucinacije sa predivnim bojama Ha Ha Ha, a zivotinje ce crknuti u roku od tri do sest meseci ,kad glad zavlada i rezerve nestanu u roku od dve godine kanabalizam ljudi ce se brzo vratiti i covek ce ponovo loviti coveka jer ce to biti jedina hrana u obilnim kolicinama, Severna Amerika ce biti mrtva kao u filmu "the Road"a ostatak sveta ce se takodje muciti ,Po rezultatima iz geologije Super vulkan se obicno desava svakih 250 hiljada godina ,medjutim ovaj zadnji se desio pre 750 hiljada tako da smo dano presli granicu prirodnog ciklusa ,U geologiji se kaze ako se desilo u proslosti desice se opet,nije pitanje da li ce se desiti vec je pitanje kada.
Naravno kriza ce trajati zavisno od aktivnosti super vulkana vrlo rezervisano receno izmedju 10 i 1000 godina,
i ako je duza od 10 godina lako moze poceti ciklus novog ledenog doba .
Sve se ovo vec dogodilo u proslosti (vulkan Toba) je "najblizi ljudskoj memoriji"jer je samo dve hiljade ljudi tada prezivelo na celom svetu i mi svi danas delimo njihove gene.
Svakog dana u svetu imamo oko 300 stotine manjih zemljotresa od 0.5 do 5.2 Rihterove skale ,ali
Zadnja dva zemljotresa na Haitiju 8.8 i u Chile 8.3 su pomerili osu zemlje,
dakle nesto se opasno kuva ispod nas i negde mora izaci.
Sta da vam kazem spremajte se ..
« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 10:59:58 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Svakog dana u svetu imamo oko 300 stotine manjih zemljotresa od 0.5 do 5.2 Rihterove skale ,ali
Zadnja dva zemljotresa na Haitiju 8.8 i u Chile 8.3 su pomerili osu zemlje,
dakle nesto se opasno kuva ispod nas i negde mora izaci.
Sta da vam kazem spremajte se ..

Evo ja sam stavio slem.

« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 02:07:40 od Major_T »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1042
mob
Apple 15
Ali, ovo za Jelouston je tacno...

A i krenuli su vulkancici po Islandu...

Weee... bice ovo treskavo i vruce leto...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mogu reci da HAARP u ovom slucaju ima manju ulogu.  Koliko sam ja razumeo iz razgovora sa bivsim naucnikom koji je radio u Zenevi, gde se nalazi ona lepa stvarcica uz pomoc koje pokusavaju da naprave crnu rupicu, ovi zemljotresi su posledica toga.  Koristi se Teslina tehnologija, po uzoru na prvu masinu koju je napravio u New York-u uz pomoc koje umalo nije porusio sve zgrade u precniku dva bloka.  Sa elektromagnetnim vibracijama mozes da napravis cudo, jer je zemlja organizam, nije samo objekat.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:34:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.709 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.