Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 13:49:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko se boji Preletacevica jos?  (Pročitano 32602 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
sa druge strane se nalazi cudna skupina ljudi cije poteze odlucuje onaj ko ih placa.

Pa nemaju svi iza sebe Peconija i Karica, jbg...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 933
Zastava
Ma kakav crni Radulovic pomaze. Samo mu sve ide u prilog i sere kako ga podrzava da bi povecao izlaznost.

Vi, ljudi, nemate pojma kako ovo funkcionise. Niste svesni kakva je jurnjava svih Lukinih drugara koji su se razjurili po celoj Srbiji da se potpisi skupe do sutra uvece.

Pomoc ne postoji, osim od ljudi koji su se sami javili da pomognu i onih koji su donirali po koji dinar da se skupe pare za notare od kojih pojedini danas ceo dan odbijaju da rade svoj posao.

Pocetni budzet je nula dinara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Radulovic u sustini hoce da bude Prilepak 2.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7
Ponekad zalim sto sam poslednjih 26-7 godina bio ucesnik ili posmatrac politickih desavanja u Srbiji. Naivno sam verova u magicne reci: Demokratija, Ljudska Prava, Amerika, Ugrozena Sloboda, Evropa, Pravda... Isao na mitinge opozicije, lepio plakate, zvizdao, trubio, lupao lonce...  da bih vremenom shvatio da je sve to jedna sarena laza...
Tacno je, novac vrti, uvek... Razumem ja to. Novac je Novac.
U toj igri je Novac uzeo Otpor,Nevladine organizacije, Takozvana Opozicija, Zene u Crnom... i slicna bratija. Ne Srbija. I Ja sam to gledao i shvatio..

Meni je sve ovo Deja Vu. I Zuta Patka, i NVO, i ista "Politicka Elita", cak je i mrznja prisutna... Samo sto su sada zaludjeni neki Novi Klinci.

Sada razmisljam racionalno. Na vlasti su bili prvo jedni pa onda drugi. U svojoj glavi, secanju i osecanjima, vagam koliko su stete, odnosno, dobrog, Srbiji ucinili za svoje vlasti. Kad kazem Srbiji, mislim na Rodnu Grudu, Otadzbinu, Narod, pa i na sebe.
Na koncu, ljudi i glasaju iz interesa.
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7
I da, Preletacevic ima svoju svrhu postojanja, kao sto ce imati i rok trajanja.
Nije on slucajno tu... i Novac je tu, ne brinite Smile neko ce ga vecuzeti...
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
I naravno, poruka je da glasamo za Vucica, ne? Jer samo on u Srbiji zna da ispece lebac u ugasenoj rerni....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Tri razlicite politike su ponudjene, i jedna neozbiljna.

I svo nedefinisano kenjanje o "politicarima" ide protiv opozicije. Dva razlicita opoziciona kandidata.

Cesto vidjam takvu pricu na netu.

Pa ako su politicari govna, onda je Vucic takodje govno. U tim pricama se uvijek izostavi Vucic, a sere se globalno o "politicarima"= opoziciji.

...

Narocito kad se istom pricom i paranojom o stranom/izdajnickom faktoru, pocne i o Belom. Decko je ocigledno amatercina. Sve i da ga podrzava Klintonka njegovi kapaciteti su jako slabi.

Reci i par o Vucicu, cisto radi reda. To moze svako kome je svejedno, ko ne salje definisane marketinske poruke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7
Ja ne pripadam ni jednoj partiji, ne vise... Pisem samo ono sto mislim i osecam, pokusavajuci da budem sto blizi nekoj  kosmickoj istini i pravdi, posto ljudi razlicito tumace istinu.

Ja sam samo covek i moja je stvar za koga cu glasati. Kao sto je svacije pravo da ima svoje misljenje. Sto je cak i preporucljivo...
Ja samo ne zelim da mrznja bude pokretac moje odluke, zelim da sacuvam dostojanstvo istomisljenika, kao i neistomisljenika. Zasto bi se trovao prljavstinom?
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7

Pa ako su politicari govna, onda je Vucic takodje govno. U tim pricama se uvijek izostavi Vucic, a sere se globalno o "politicarima"= opoziciji.

Da, apsolutno, politicari su GOVNA,vec moram to da kazem. IVucic je politicar.

Pokusavam da budem racionalan i da izaberem GOVNO koje manje smrdi. Sto je, naravno, jako tesko.

Preletacevic je samo figura... Ako igras sah, znaces da je svaka figura na tabli potrosna, da svrha igre nije sacuvati konja, nego matirati protivnika.

A u ovoj igri, Preletacevic uzima svoju kintu za to sto radi i nestaje do sledece partije. Ipak on nije kralj, pa cak ni kraljica...
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Kao, prvo... postoji opcija Izmeni, nemoj da pises post za postom...

A s druge strane, jedine osobe koje po komandi govore kako je sve sranje i kako su svi govna, su oni kojima je u interesu da sto manje ljudi izadje na izbore...

Na ovim ce, zaista, svako moci da nadje svog kandidata. To nije nikakav izgovor, ako nisi SNS bot.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 13:49:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.