Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko razume - shvatice  (Pročitano 2088 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne treba se zadovoljavati malim stvarima Smiley Posebno kod zena Smiley bar hemijska olovka ako ne i vise Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
To je ipak stanica Metroa .. nekog budućeg .. i mnogo je love dato da se to sagradi ..
Zamisli koliko se koloseci prostiru od tog mesta (dužina) zamisli da se u trenutku explozije vagoni nalaze u tim tunelima .. ako zatrpaš izlaz teško da će neko preživti .. pa još ako se kao u japanu pusti 'sarin' ...

Kod terorista postoje tačne podele ko št radi .. ljudi koji izvršavaju 'nešto' .. obično nikada pre nisu bili na mestu koje će 'posetiti' .. bilo bi suviše rizično .. uz pomoć fotografija i filmova se upoznaju sa ambijenom u kome će raditi a to rade drugi timovi ljudi .. ili neki amateri koji se unajme za taj posao i sl..

Tako da je to jedan od razloga .. a i pitanje je šta su ovi naši još munuli dole pored metroa ..  Smile
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Bilo bi ziva greota, prelepo je odradjeno, jedna od lepsih gradjevina u bgd Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Pazi super je odradjenoVremenom bi trebalo da sami vozovipostanu metro ali sama trasa i podzeman su super odradjeni.
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I ovako, ovo sasvim solidno zavrsava posao, u odnosu na sve peripetije po gradu gde ti za Pancevo - Tosin bunar treba cirka 3-4 sata, ovako stignes za 35 min
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pa ovo je skrpljeno od stapa i kanapa, ali dobro, opet bolje i to nego nista. Inace ja bih se slozio samo sa time da je glavna stanica kod Vuka odradjena stvarno oslicno, ostalo je jad i beda, ukljucujuci i ovu stanicu kod Fransa u kojoj je ovo i slikano.
Inace, smesno mi je bilo kada mi je drug pricao kako je gledao neku emisiju o metrou na tv-u i kada su prikazali kako je izmejdu ostalih siemens dosao, mislieci valjda da mi imamo stvarno metro da prezentira sovju ponudu. Onda je doslo do malog razmimoilazenja u stavovima i poteskoca u definisanju pojma metro, da bi na kraju ovi nasi ubedili Nemce da je samo nas metro pravi, a to sto oni imaju da ne valja nista Wink . Dobro ovaj drugi deo sam dodao, ali stvarno je siemens dolazio i onda ovi nasi kada su videli sta je ustvari metro, onda su prestali da pricaju kao do tada o nasem sjajnom metrou.

Sto se terorista tice, mislim da je sve to malo smesno. Prvo sto bi neko napadao metro koji to i nije, drugo sta vredi sto je stavljen znak za zabranjeno slikanje, kada tamo ne da nemas neko obezbedjenje ili slicno, nego nema zive duse osim putnika. Eto ja sam recimo pokusao da pronadjem neku osobu ovlascenu za davanje informacija i pitam je gde i kada dolazi voz za Pancevo, medjutim tako nesto nije moguce posto tamo nema nikoga ko bi takvu informaciu mogao da ti da. Zato je sve to malo apsurdno, jer teroristi mogu ako hoce da kampuju tamo mesec dana i niko ih nece nista pitati, a ne jos da razmisljaju da li je dozvoljeno slikanje ili ne.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
ma puklo je sve to .. jednostavno kod nas to neće nikada zaživeti ..
pravo obezbeđenje i nećeš nikada primetiti .. a za nadgledanje nekog prostora   potrebne su minijaturne kamerice sa ili bez daljinskog prenosa slike .. koje je vrlo lako sakriti .. kada se to poveže sa kompom i softverom za indentifikciju i još par stručnih programa sa dodatkom infracrvenih senzora .. sve se može nadgledati iz prostorije od nekoliko kvadrata ..

Mislim da je cilj terorista uvek bio broj civilnih žrtava a ne vrednost objekta koji bi se eventualno oštetio ili srušio ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
1. Nemci imaju gradovi, mi imamo velika sela. Za njih je metro metro, za nas je ovo sasvim ok.
2. Nisam ja ni u austriji video "ovlastena lica" ni na stanici niti bilo kakve odeljke za informacije sem na glavnim stanicama, obicno je red voznje sasvcim dovoljan, a on je na svakoj i kod nas istaknut.
3. Slikao si telefonom, to ti niko ne moze zabraniti... ne mogu ni da znaju... ali ne znam bas kako bi bilo da si aparatom slikao... probaj....
4. Znaci se obicno stavljaju reda radi... ni jedna hidroelekrana se ne sme slikati pa mislis da neko kruzi okolo i ceka da ti izvadis aparat... ne budimo apsurdni.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Kad ste vec kod slikanja,meni su ispred Izraelske ambasade u BGD uzeli fotoaparat i izvadili film jer sam slikala,mada nije stajao natpis da je zabranjeno slikanje,a i zgrada im se sa ulice ne vidi... Nego ako vam je za utehu u Izraelu ne postoji metro  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Auuuuu, nemoj da pricas da su ti to uradili. Nisi trebala to da mi pricas jer vec imam pik na njih. Ja zivim mozda 20-30 m vazdusnom linijom od Izraelske ambasade. Dok ti smradovi nisu dosli pojam paranoika su mi bili Amerikanci sa svojim obezbedjenjem, kamerama, helikopterima i tako dalje. Od kada su ovi majmuni dosli, shvatio sam da su Amerikanci mala deca u poredjenju sa njima. Pazi ti kako je tim ljudima mirna savest. Imaju prvo drzavno obezbedjenje, to su oni obicni panduri prasinari, medjutim svaki od njih nosi kalasnjikov i njih ima 4-5, tako da svaki stoji na po jednom cosku oko ambasade. Onda imaju privatno obezbedjenje, to su oni majmuni sa naocarima za sunce kojima bi one valjda trebale da sluze da budu manje upadljivi, a sa kojima izgledaju jos upadljivije, kao cir na nosu. Naravno oni pokusavaju da glume obicne gradjane koji tu slucajnos etaju, samo sto ih *ebe to sto su svaki dan isti ljudi i po svakom segmentu svog arogantnog i bezobraznog ponasanja bodu oci svakom ko ima iq veci od broja cipela, sto oni naravno ne kapiraju, posto ne spadaju u tu kategoriju. :x  Onda imas veoma cesto, mozda i svaki dan SAJ-ovce koji setaju tako opusteno po ulici sa kalasnjikovima i boli ih uvo. Bas pre neki dan, vracam se ja kuci i prolazi tip SAJ-ovac, drzi kalasnjikov u jednoj ruci sa prstom na obaracu i mase rukom samo tako i seta covek, razlgeda kraj. E sada, sta bi se desilo kada bi dobio grc u prstu ili tome slicno, to on naravno ne zna i bas ga boli *****. Onda imas dvojicu pandura zaostalih iz vremena komunizma, klasicni soc realisticni panduri, sa stomacima, brkovima, dzemperima onim sivim ruznim koje nose na 80 c, da im " ne zebu krsta" i tako dalje, koji su tu samo zato sto su in postavili na obe raskrsnice iznad i ispod ambasade da sede u kolima i blokiraju prolaz, tako da su oni zatvorili ulicu koja je sve dok ovi smradovi nisu dosli bila otvorena i gde smos e mi ko klinci igrali i pustaju samo ove smradove Izraelce i ljude koji tu zive, ali samo ako im pokazu licnu kartu.
Onda pazi kako oni izlaze iz ambasade. To se zatvara ceo bulevar, pa onda ide prvo dzip puch, pa onda jedna BMW 5-ica i to ni manje ni vise nego M5 i to ova najnovija, pa onda idem ja mislim BMW 7 u kome se vozi ambasador ili neki drugi kreten iz ambasade pa onda jos jedan dzip iz njih i tek kada prodje par minuta, pustaju saobracaj dalje. Takodje ovi iz privatnog obezbedjenja maltretiraju sve koji prolaze, verovatno su ti oni i uzeli film. Meni su isto pokusali, ali su naleteli na mene i jednog druga kada smo bili nesto bas nervozni, tako da smo ih ispickarali samo tako i malo je falilo da ih izmlatimo, narocito zato sto su se istog trenutka skupili jos 5-6 ljudi kojima je isto bio pun *urac njihovog maltretiranja, ali su shvatili da su preterali pa su se samo hrabro povukli. Zamisli ti taj bezobrazluk, da nekoliko retardiranih majmuna mene legitimisu, pitaju me gde i kod koga idem. teraju me da prelazim na drugu stranu ulice kada prolazim pored ambasade i takodalje. Zamisli ti da tih nekoliko kretena, koji su juce dosli iz nekog tamo Pickovca i koji do juce nisu smeli da predju tramvajske sine da ih ne udari struja, meni rodjenom Beogradjaninu i nekome ko je rodjen u ovom kraju i odrastao tu, oni postavljaju takva pitanja i dozvoljavaju sebi takvo ponasanje Smile . Tako sada kada me vide samo skrecu pogled, kao da me nisu videli, a kada god prolazim kolima, namerno se zalecem na njih i treniram im zivce, tako da verujem da ce vrlo brzo otici u zasluzeno invalidsku penziju usled pretrpljenih psihickih trauma, a ako ne onda cemo vec naci neki razlog da odu u zasluzenu, obavezno invalidsku penziju.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.