Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:15:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko je sve hteo F-16?!?  (Pročitano 11468 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
za prelazno rešenje koristćemo kao i česi MiG-21, tako da možemo da zaobuđemo Mig-21 M-93 i F-16, JF-17 i druge...  traba pametno isplanirati šta nama treba. mislim da bi nam pored 20 višenamenskih lovaca dobro došlo i 5 do 10 presretača. ja predljažem za višenamenske avione MiG-23 a za presretače MiG-25, dok bih za helikoptere uzeo Mi-4 koji je veoma pouzdan. za transportnu aviaciju bi nam dobro došlo oko 10 prvoklasnih transportnih aviona tipa An-2 koji je vodeći u toj sveri, a kao zamenu za Orla bih uzeo Su-17/22.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
nashim mig-21 istichu resursi ,a odrzavanje bi nas koshtalo skoro isto kao prelaz na mig-21 m-93. shto se tiche mig-23 , postoji interesantan projekat za dovodjenje ovog aviona na danashnje standarde ,medjutim realno gledano taj avion nije mnogo bolji od mig-21 m-93 ,a osim toga koshtalo bi uvodjenje novog sredstva u vojsku . mig-25 je previshe tezak za odrzavanje ,a mislim i da se odustalo od projekta njegovog unapredjivanja ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4006
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Sto bi rekli nasi stari;Manite se ljudi coravoga posla.Zaista je nucna fantastika razmisljati o uvodjenju Mig-23/25 u nase vazduhoplovstvo.Mig-23 je veoma komplikovan avion kako za odrzavanje tako i za posadu,ni situacija sa 25 nije nista bolja.Kolko znam niko nije ni radu ozbiljnu modernizaciju ovh letelica zbog ogromnih troskova koji bi bili nesrazmerno veliki a korist mala.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
koji će nam vrag modernizacija? ja ostajem pri sledećoj ideji:
20 komada MiG-23MF
10 komada MiG-25P
15 komada Su-22M3
15 komada Mi-4 (12 u verziji A, dva u verziji S (za političare) i jedan u verziji PL (za rečnu flotilu))
10 komada An-2TD
i jedan MiG-27
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
je'l se ti salis ili si ozbiljan? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
ozbiljan sam, ozbiljniji nikad nisam bio. zaboravio sam da spomenem da bi nam dobro došao i jedan Mi-6.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4006
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
koji će nam vrag modernizacija? ja ostajem pri sledećoj ideji:
20 komada MiG-23MF
10 komada MiG-25P
15 komada Su-22M3
15 komada Mi-4 (12 u verziji A, dva u verziji S (za političare) i jedan u verziji PL (za rečnu flotilu))
10 komada An-2TD
i jedan MiG-27

Ovo je jedna velika smejurija od liste Smile
Ali uzmimo za primer da sve ovo zaista mislis.Za pocetak gde nameravas da nadjes operativne avione kojima nisu istekli resursi i koji bi mogli bez ikakvih ulaganja i modernizacija da istog trenutka budu ukljuceni u nase RV.Tako nesto je nemoguce naci,osim ako ti imas drugcije informacije koje bi bilo lepo da podelis sa ostalim smrtnicima na forumu. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
gore navedene vazduhoplove bih smo proizveli u domaćim fabrikama sa vrhunskim sistemima za navigaciju, novim radarima, novim naoružanjem... bili bi smo izrael na balkanu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Gore navedene vazduhoplove ne bi bila u stanju vise ni rusija da proizvede, a kamoli mi, ne volim ovo da ti kazem ali nisi ni malo realan, necu reci nista teze da se ne uvredis, nije red...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4006
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Covek se malo sali,ne treba sve uzimati zdravo za gotovo. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:15:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.353 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.