Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:49:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko je sve hteo F-16?!?  (Pročitano 11524 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6120
ameri nude i f 18, koje odlican avion, a u sustini ga ameru usvajaju u verziji FA-18G znaci da ce jos dugo leteti.
IP sačuvana
social share
"...ja sam samo prolazio i neam` pojma..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
da, ali američka trgovina se zasniva na ucenama. zašto su finci izabrali f/a-18 umesto jas-39? zato što su ameri počeli da ucenjuju. zato ja smatram da je bolje da uzmemo neku super verziju mig-29, koja može i istočno i zapadno naoružanje, nego da nas ameri uvek ucenjuju za rakete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20

To je cisto bacanje para.Bolje sacekati par godina manje vise i uzeti eskadrilu SU-30 i resiti sve probleme za narednih 30 god.

1 eskadrila nam svakako nije dovoljna ,a su-30 sigurno ne bi trajao 30 godina. pod odredjenim finansijskim uslovima i f-16 bi bi o dobo reshenje ,mada je nesigurno uzimati opremu od zemlje koja ti je glavni potencijalni protivnik ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Mislim da Su-30 moze da potraje 30 godina.
Nedavno sam saznao da su ameri indijcima ponudili da ako kupe F-16, tj licencu, dobice i pristup tehnologiji izgradnje F-35, mozda i licencu za taj avion.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6300
neće im uspetui ta podvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa zapravo i ne moze da uspe, posto oni isti takav deal mogu da sklope i da ne kupe F-16, posto transfer tehnologije za proizvodnju F-16 nema nikakve veze sa tehnologijom za proizvodnju F-35, tako da je to glup blef. Njima je u interesu da prodaju sto vise F-35 i indijci to znaju, tako da im taj blef nece upaliti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
i su-30 i f-16 su vec danas zastareli avioni shto se tiche dizajna trupa i uopshte mehanike (naravno f-16 vishe Smile) .naravno ,moguce je unapredjivati avioniku (i s tim u vezi naoruzanje) ,delimichno i motore ,ali teshko da ce bilo koji danashnji tip aviona trajati 30 godina . zbog toga treba gledati da se kupi shto vishe jeftinih aviona koji ce trajati 10-ak godina ,a f-16 bi mogao da se uklopi s odgovarajucom cenom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6120
da, ali američka trgovina se zasniva na ucenama. zašto su finci izabrali f/a-18 umesto jas-39? zato što su ameri počeli da ucenjuju. zato ja smatram da je bolje da uzmemo neku super verziju mig-29, koja može i istočno i zapadno naoružanje, nego da nas ameri uvek ucenjuju za rakete.
finci su kupili f 18 mnogo pre nego sto je gripen poceo da se nudi... a uz to finci kupuju i istocnu opremu, recimo buk m1. a moras mi reci kako su ih ameri ucenili, sta jesu rekli da se napasti, ili sta unistiti poslavanje nokia-e?
IP sačuvana
social share
"...ja sam samo prolazio i neam` pojma..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
i su-30 i f-16 su vec danas zastareli avioni shto se tiche dizajna trupa i uopshte mehanike (naravno f-16 vishe Smile) .naravno ,moguce je unapredjivati avioniku (i s tim u vezi naoruzanje) ,delimichno i motore ,ali teshko da ce bilo koji danashnji tip aviona trajati 30 godina . zbog toga treba gledati da se kupi shto vishe jeftinih aviona koji ce trajati 10-ak godina ,a f-16 bi mogao da se uklopi s odgovarajucom cenom Smile

SU-30 je avion pred kojim je lepa buducnost.Price da je SU-30 zastareo su bez pokrica i dolaze od Americke propagandne masinerije.Danasnje najnovije verzije SU-30 su u samom vrhu i bolje su od EF,Rafala,F-16.F18,Gripena.Normalno bice potrebne modernizacije kako vreme bude prolazilo,ali to je sasvim normalno u danasnje vreme kad se sve brzo menja i napreduje pa i avijacija.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
realno gledano ,su-30 jeste zadtareo  odnosu na f-22 ,f-35 ,pak i.t.d. a to su avioni koji ce biti glavni za 10-ak godina (ukoliko amerika potraje dotle  Smile) . dakle vec za 10 godina ce to biti drugorazredni lovac .zato je danas bolje kupiti neko jeftino medjureshenje (mig-21 m-93 ,f-16 polovnjache ) pogotovo shto nemamo para ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:49:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.