Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko je Srbin? (ili stepen povezanosti pravoslavlja i srpskog identita)  (Pročitano 104452 puta)
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ????
Ja bih rekao Gambino da je Hriscanstvo nametnuto nama, zarad politickih ciljeva ako ni zbog cega drugog.
Nasi tadasnji vladari su voleli da se ulizu mocnijima tako su i izabrali za sve nas.  Ja se samo pitam kako bi smo prosli da su vladari izabrali Vatikan???

Naslusao sam se gluposti o tome ko je Srbin, pogotovo sada posle koliko vekova invazija i napada. Srbin je samo onaj koji je 100% cist, koja je to glupost leba mi

Samo ti furaj svoju sektu, ne sekiraj se, snaci cemo se mi nekako.

Srbi nisu isli u Jerusalim po "hriscanstvo" nego je "hriscanstvo" doslo u Srbiju, sto znaci da je "hriscanstvo" nametnuto Srbima i svim ostalim narodima koji su ga prihvatili. Religija je opijum za narod i kao i svaki drugi narkotik,
neko je morao da ga pred coveka servira.

Ti takodje.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat: Гамбино
Свако ко је наметао било шта Србима није добро прошао, као и то што је наметао такав смо народ, према томе Хришћанство нам није наметнуто.
Srbi nisu isli u Jerusalim po "hriscanstvo" nego je "hriscanstvo" doslo u Srbiju, sto znaci da je "hriscanstvo" nametnuto Srbima i svim ostalim narodima koji su ga prihvatili. Religija je opijum za narod i kao i svaki drugi narkotik,

Krivi su Ra i Gušterijanci oni su nam servirali religiju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
 Smile

« Poslednja izmena: 25. Sep 2010, 23:40:30 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Alex616

Eyepheel,

E jebiga,Stvarno mi to nije bila namera ,ovo nije posao ludi covece ovaj forum je samo zabava i razonoda koja nema nikakve akademske ili umetnicke ili bilo kakve druge vrednosti , Ja pokusavam da ti objasnim svoje misljenje o temi jer si sam napravio komentar i  lepo si me pitao pitao a Ti se opet fokusiras na mene kao licnost i kazes mi da iznosim nepotrebne informacije i kazes da se udaljavam od teme i sustine.
Sta je po tebi sustina?

Kazes da je pripadnost narodu nebitna ,
Ja se slazem sa tobom i tako bi stvarno trebalo da bude u idealnom svetu ,to je lepa utopija ,
Filozofski i Moralno gledano svi smo ljudi i svi zivimo na jednoj planeti.
I nekada vrlo davno u proslosti pre milion godina vecina ljudi je imala zajednickog pretka .
To sto se neko rodio ovde ili onde nema veze ,svi su ponosni na svoj zavicaj i na svoje poreklo
jer je to ono sa cim su odrasli i sto im je blisko srcu.

Kazes da pripadnost narodu ne daje nikome prednost u danasnjem svetu gde toliko naroda zivi zajedno.
Ja bih rekao radije,
pripadnost narodu ne bi trebala da daje nikome prednost.
Medjutim svi znamo da to nije istina ,
Pocevsi od toga Gde i kako ce jedan Plavokosi nemac iz Bavarije i Jedan Romski ciganin biti usluzeni na primer u Crnoj Gori.
Dok u Latino Americi ili Somaliji  koce ce biti prvi izbor za kidnapovanje.
Puno je diskriminacije u svetu , pripadnost odredjenom narodu je samo jedna od njih.
Svako moze lako da sastavi recept poput Hitlera;drzava,pripadnost,ponos,religija,nacionalizam.
A znas li ko pati ,deca iz mesanih brakova pate .
Ja sam video lepog klinca pre par godina majka crna otac beo drugari mu pamet pomerise,
ne zna kom drustvu pripada,beli ga gledaju odozgore a crni ga zovu "Bounty"spolja crn unutra beo...
Cak su i moje devojcice imale probleme u skoli  zbog svog Srpskog prezimena.
Ne bih zeleo da tvoje dete iskusi tako nesto u USA ali znam da je neizbezno.
Evo klasicnog primera tvojih postova, prepunih informacija koja blage veze sa temom nemaju, plus zacinjeni sa
" ja i moja familija i ti i tvoja familija " i jos kada se doda da je nekoga nazivati ludim covekom - " zabava i razonoda " nije tesko zakljuciti kakav si ti sagovornik.
Sustina je da je narodnost postovanje oca i njegove narodnosti bas kao sto se to vidi po prezimenu koje rodjenjem dobijamo.
Narodnost nije necije misljenje ili neciji osecaj a sa rasom i mestom rodjenja nema nikakve veze.
Covek postoji 6-7 hiljada godina, humanoid od kojeg je nastao covek vise ne postoji.
Kao osoba koja voli da istice svoj status, shvatljivo je da je taj status temelj tvog razmisljanja i da nemas mogucnost shvatanja da smrt ceka coveka a ne njegov status.
Vec sam ti rekao da sam ziveo u UK i u US i da mi tvoje predrasude i pretpostavke zvuce nerealno, pateticno i smesno.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ja bih rekao Gambino da je Hriscanstvo nametnuto nama, zarad politickih ciljeva ako ni zbog cega drugog.
Nasi tadasnji vladari su voleli da se ulizu mocnijima tako su i izabrali za sve nas.
А зашто се сад у овој ''слободији'' и ''демокрацији'' Срби не ослободе нечег ''наметнутог им''! Још лакше,зашто се не ослободе оног што им је ''наметнуто'' зарад династије ''која више и не постоји'',која не постоји ево 500 година. Smile
Citat
Ja se samo pitam kako bi smo prosli da su vladari izabrali Vatikan???
Шта ти мислиш? Је л' би нам било ''боље''? Smile
Zato sto smo mi Srblji ludi kada dodje do tradicije, istorije i dogmi.  Pogledaj samo koliko polemike imamo oko Chetnika vs Partizana a to je bilo samo pre 50+ godina, sta mislis koliko bi proslo ispraviti nesto od pre 400+ godina.  Zato sto vecina ne shvata da su im uverenja nametnuta niti o tome razmisljaju.  Mnogo smo nazadni. Dinastija ne postoji, ali nasa kultura je nasa kultura, i moramo razumeti nase korene ne bi li stvorili nesto, ovako samo rusimo sebe.

Bilo bi nam mozda "bolje" u smislu da nas ne bi toliko napadali, ali Vatikan je djavo sa kojim se ne posluje, tako da ne znam, mozemo samo da nagadjamo.
Nasi tadasnji vladari su voleli da se ulizu mocnijima tako su i izabrali za sve nas. Ja se samo pitam kako bi smo prosli da su vladari izabrali Vatikan???

Naslusao sam se gluposti o tome ko je Srbin, pogotovo sada posle koliko vekova invazija i napada. Srbin je samo onaj koji je 100% cist, koja je to glupost leba mi

Samo ti furaj svoju sektu, ne sekiraj se, snaci cemo se mi nekako.

Ti takodje.
A koja je to moja sekta? Smile
« Poslednja izmena: 25. Sep 2010, 19:39:07 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 

1.Evo klasicnog primera tvojih postova, prepunih informacija koja blage veze sa temom nemaju, plus zacinjeni sa
" ja i moja familija i ti i tvoja familija " i jos kada se doda da je nekoga nazivati ludim covekom - " zabava i razonoda " nije tesko zakljuciti kakav si ti sagovornik.

2.Sustina je da je narodnost postovanje oca i njegove narodnosti bas kao sto se to vidi po prezimenu koje rodjenjem dobijamo.

3.Narodnost nije necije misljenje ili neciji osecaj a sa rasom i mestom rodjenja nema nikakve veze.

4.Covek postoji 6-7 hiljada godina, humanoid od kojeg je nastao covek vise ne postoji.

5.Kao osoba koja voli da istice svoj status, shvatljivo je da je taj status temelj tvog razmisljanja i da nemas mogucnost shvatanja da smrt ceka coveka a ne njegov status.

6.Vec sam ti rekao da sam ziveo u UK i u US i da mi tvoje predrasude i pretpostavke zvuce nerealno, pateticno i smesno.

eyepheelYU

1.  Smile Prestani da uporedjujes sebe i svoja iskustva sa drugim ljudima ,nisu svi P... off na svet u kome zive poput tebe.Kao sto rekoh ovaj forum je samo ubijanje slobodnog vremena gde ljudi iznose svoja misljenja na osnovu svojih iskustava. Kad ti jedan covek kaze da si lud ne obracaj paznju ali kada ti to deset ljudi na ovom forumu kaze onda bi trebao da se priupitas da li ima istine u tome.

2. Smile Narodnost ne moze svaki put da se vidi po prezimenu Oca na primer u Srbiji imas najmanje dvadeset prezimena koja takodje postoje i u Hrvatskoj i u Makedoniji i oni ce ti takodje tvrditi da nemaju nikakve veze sa Srbijom cak sta vise neki od njih su teski nacionalisti koji ne vole Srbe.

3.  Smile Ipak jeste stvar misljenja, Narodnost je postovanje kulture i obicaja svojih predaka i osecaj pripadnosti .
Slazem se da mesto rodjenja i rasa nemaju nikakve veze jer znam puno Srba i Srpkinja po svetu koji imaju mesovite brakove.

4. Smile Baljezgas Predraze ,Moderan covek u istoj formi kao danas je postojao na ovoj planeti mnogo duze od tvojih navedenih 6 do 7 hiljada godina.

5.   Smile   U Materjalnom Univerzumu za koga ti jedino znas i priznajes na osnovu tvojih postova mozda ,ovaj univerzum ima vreme kao dimenziju,njegovim proticanjem ce i zadnja velika zvezda potrositi svoje gorivo i bice ugasena i zivota kakvog danas znamo nece biti.

Smile  Ali ta spoznaja me uopste ne sprecava u izgradnji svog sopstvenog sveta u svetu ideja i Astralu i da mogu ostao bih u njemu posle svake posete , ali to ne bi bilo fer prema drugima koji od mene zavise ovde na ovom svetu . Prema tome nadam se da razumes nema nikakve zurbe sa ovako lepog sveta a sto se tice smrti Na kraju krajeva svako ce da dobije ono sta zeli i u sta veruje. Steta sto kako kazes nemas mogucnost verovanja ,bolje ga nadji  inace umreces razocaran tuzan i Sam.  Smile

6.  Smile Novosadjaninu nisi ti ziveo ovde, ti si samo bio u poseti koja je trajala malo duze a verovatno si usao u zemlju sa turistickom vizom, za to vreme ne verujem da si imao pravo glasa ,niti svoju kucu, verovatno si radio ocajne poslove koje ilegalci rade ,jer da si visoko kfalifikovan sve do skoro legalno si mogao si traziti posao direktno i viza je bila automatska bar za UK. i razumem da su te iz US vratili kuci posle neuspesnog pokusaja da se ozenis za papire pa su ti sad svi krivi jer ti je neko tamo sjebao CHI pa si izgubio svoj MOJO i pun si gorcine.

« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 11:23:55 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
@Alex616, RavenDark   Smile

IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
@framling  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
 Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Alex616

eyepheelYU

1.  Smile Prestani da uporedjujes sebe i svoja iskustva sa drugim ljudima ,nisu svi P... off na svet u kome zive poput tebe.Kao sto rekoh ovaj forum je samo ubijanje slobodnog vremena gde ljudi iznose svoja misljenja na osnovu svojih iskustava. Kad ti jedan covek kaze da si lud ne obracaj paznju ali kada ti to deset ljudi na ovom forumu kaze onda bi trebao da se priupitas da li ima istine u tome.

2. Smile Narodnost ne moze svaki put da se vidi po prezimenu Oca na primer u Srbiji imas najmanje dvadeset prezimena koja takodje postoje i u Hrvatskoj i u Makedoniji i oni ce ti takodje tvrditi da nemaju nikakve veze sa Srbijom cak sta vise neki od njih su teski nacionalisti koji ne vole Srbe.

3.  Smile Ipak jeste stvar misljenja, Narodnost je postovanje kulture i obicaja svojih predaka i osecaj pripadnosti .
Slazem se da mesto rodjenja i rasa nemaju nikakve veze jer znam puno Srba i Srpkinja po svetu koji imaju mesovite brakove.

4. Smile Baljezgas Predraze ,Moderan covek u istoj formi kao danas je postojao na ovoj planeti mnogo duze od tvojih navedenih 6 do 7 hiljada godina.

5.   Smile   U Materjalnom Univerzumu za koga ti jedino znas i priznajes na osnovu tvojih postova mozda ,ovaj univerzum ima vreme kao dimenziju,njegovim proticanjem ce i zadnja velika zvezda potrositi svoje gorivo i bice ugasena i zivota kakvog danas znamo nece biti.

Smile  Ali ta spoznaja me uopste ne sprecava u izgradnji svog sopstvenog sveta u svetu ideja i Astralu i da mogu ostao bih u njemu posle svake posete , ali to ne bi bilo fer prema drugima koji od mene zavise ovde na ovom svetu . Prema tome nadam se da razumes nema nikakve zurbe sa ovako lepog sveta a sto se tice smrti Na kraju krajeva svako ce da dobije ono sta zeli i u sta veruje. Steta sto kako kazes nemas mogucnost verovanja ,bolje ga nadji  inace umreces razocaran tuzan i Sam.  Smile

6.  Smile Novosadjaninu nisi ti ziveo ovde, ti si samo bio u poseti koja je trajala malo duze a verovatno si usao u zemlju sa turistickom vizom, za to vreme ne verujem da si imao pravo glasa ,niti svoju kucu, verovatno si radio ocajne poslove koje ilegalci rade ,jer da si visoko kfalifikovan sve do skoro legalno si mogao si traziti posao direktno i viza je bila automatska bar za UK. i razumem da su te iz US vratili kuci posle neuspesnog pokusaja da se ozenis za papire pa su ti sad svi krivi jer ti je neko tamo sjebao CHI pa si izgubio svoj MOJO i pun si gorcine.
1. To je nesto sto ti radis a ne ja, ti si neko ko sa ponizenjem gleda na druge ljude dok sebe smatras neprocenjivo vaznim sto se kristalno jasno vidi u tvom hvalisanju samog sebe. Iako je krsenje pravilnika foruma
nazivati nekog ludim jos nisam cuo objasnjenje takvog stava prema meni. Sta je to sto mene svrstava u kategoriju ljudi koji nisu normalni ?
2. A ko je rekao da se narodnost vidi po prezimenu ?
3. Narodnost je krvna linija koja se oduvek prenosila preko muskih potomaka, tako su nastajali svi narodi
i sacuvani kao takvi. I to sa tvojim ili bilo cijim misljenjem nema nikakve veze.
4. Jel' to opet zato sto ti to kazes ? Prvo obelezje coveka je rec/jezik/pismo to je prva stvar koja je stvorila coveka i odvojila ga od zivotinja, koliko je staro prva rec/jezik/pismo ?
5. A kakav to Univerzum jos postoji sem materijalnog ? I kako se dokazuje postojanje te dimenzije
zvane "vreme" ?

Kakve veze imaju ljudi sa tvojim "svetom ideja" i tvojim halucinacijama i zasto opet druge ljude pokusavas da uporedjujes sa svojim svetom ?
6. U normalnom svetu se zna sta je turista/posetilac a sta je neko ko negde zivi i radi. Opet ponavljam tvoja uobrazenost je legendarna i nacin na koji ti gledas na ljude ne prilici mestu gde zivis nego je transparentnost trvog porekla.
Za tebe ljudi koji nemaju fakultetske diplome nisu vredni zivota. Moja jedanaestogodisnja "poseta" SAD-u takodje nema nikakve veze sa tvojom pricom o njoj.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.