Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je najbolji?
Crvena Zvezda
55.2%  (69)
Partizan
21.6%  (27)
Hajduk
7.2%  (9)
Dinamo
5.6%  (7)
Sarajevo
5.6%  (7)
Željezničar
4.8%  (6)
Ukupno glasova: 125
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko je najveći klub iz ex yuge po vašem mišljenju  (Pročitano 36648 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@murinhoo
Ne treba mi Youtube da bi ti nesto dokazivao, imas starije prijatelje pa ih pitaj koliko je Delija dolazilo u ZG, a koliko je Purgera i kada bilo u BG....
Kako bilo, vas su grobari naboli u Svajcarskoj i to brojcano podjednaki, a bruka je tim veca sto su dole bili vasi iz prve ekipe.
Igrali smo na metar od ZG, u Zapresicu, pa niko od vasih nije spremio docek, bas bih voleo da vidim koliko bi vas doslo kad bi Dinamo igrao UEFA Cup, recimo u Smederevu i kako bi se proveli Smile
Kad smo kod mitova, sve dole sto si napisao je i vise od mita. Cinjenica da vas nikad u BG nije bilo vise od pedesetak i to, ponavljam uz svakog po dva zandarma, cinjenica da smo vas propisno izblamirali na Maksimiru, da su odavde ljudi dolazili u broju u kom mozete da sanjate i cinjenica je da je Parangal naguzen (uz to laz je da je pisao po grobu, vec je par dana bio u BG i grobari su ga propisno maltleteirali), sad da li mu je majstor Zare nabio tuki ili flasu Smile nije bitno ....
Vreme ce pokazati, dace Bog da se sretnemo sa Dinamom u nekom evro-kupu...
« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 18:27:29 od rojrodzer »
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
bad blue boys  Smile Smile Smile Smile   ko im smisli ime hahahahah ko da je dete u vrticu smislilo  Smile
Torcida je mnogo ozbiljnija ekipa bbb nije vredan postovanja to je moje misljenje

ime smišljeno u splitu  Smile meni se sviđa  Smile a to što nemaš poštovanja, apsolutno ništa ne govori o njima, nego samo o tebi i tvom pozavanju materije o kojoj pričamo. čak ih i ne moraš poštovati, zapravo za to mi se iskreno jebe, ali da možeš svojim riječima poništiti njihovu vrijednost, brate ne možeš, pa i da kažeš da su ultrasi iz vinkovaca bolji  Smile
dobro pravi ste losi plavi momci  Smile Smile
u svakom pogledu su ih bolji i grobari i cigani i torcida
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
ma smiješni ste...imate taj neki stav, purgeri su luzeri i slabi i nisu nam ni do koljena. eh kad bi među vama bio neki od onih grobara šta su u zagreb došli na rukometnu tekmu...
i još slušam na radiju kuda će ih policija provući, i skužim da će na dubravu. paf slijedeća vijest, napadnut autobus s molotovljevim koktelom u dubravi. mislim se gdje bi moglo biti logično da ih napadnu, kad stižu slike iz mog kvarta  Smile inače daleko najbrutalniji dio zagreba i dubrave. i onda skužim da ih je murja provlačila kroz osinje gnijezdo po sesvetama i dubravi. da mi je bilo vidjet face toj ekipi  Smile

dakle, što hoću reći. tu neku priču da ste nadmoćni, ovo ono su za malu djecu. nije više zagreb što je nekad bio (beli zagreb grad), nego se po tom pitanju radikalizirao za 200% zbog čega izuzev torcide više nitko i nema muda doći u značajnijem broju.

pa gdje su se ono delije i rusi skrivali po zagrebu...došli se kao mlatit u zagreb, a odsjeli na jankomiru....pa to je isto da boysi dođu u beograd i onda se skrivaju po mladenovcu ili obrenovcu  Smile i onda kao izišli pješke da se sastanu s boysovi na nekom ugovorenom mjestu (20 km od mjesta događaja) i naravno nakon 100 m murja ih skužila, i sve ih pohvatali i vratili u hotel  Smile

a o ovim lovačkim pričama u bivšoj državi radije ne bi  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 19:04:17 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
dobro losi plavi momku upravu si kao i uvek  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia -.-
mogo bi se dodat i fk sarajevo na listu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

mogo bi i željo onda Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia -.-

nemam nista protiv i da bude i zeljo pa kad ste stavili po 2 iz srbije i hrvatske sto nebi i 2 iz bih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

nemam nista protiv i da bude i zeljo pa kad ste stavili po 2 iz srbije i hrvatske sto nebi i 2 iz bih  Smile

ma ekipa si brije na neku veliku četvorku  Smile

i slobodno predstavi svoj klub. ovdje ti ljudi uglavnom o ničemu nemaju pojma, već samo pišu izlizane klišeje.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2008, 19:33:24 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i
Hvala Bogu zato si ti ovde da nas izbavis iz neznanja.... ma daj  Smile
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Зато што је ваша лига квалитетнија само од Азербејџанске...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.