Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko je najbolji?
Crvena Zvezda
55.2%  (69)
Partizan
21.6%  (27)
Hajduk
7.2%  (9)
Dinamo
5.6%  (7)
Sarajevo
5.6%  (7)
Željezničar
4.8%  (6)
Ukupno glasova: 125
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko je najveći klub iz ex yuge po vašem mišljenju  (Pročitano 36304 puta)
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Evropske titule u kosarci ima i Split, Cibona, Partizan.
I Bosna Sarajevska....

Vidim samo se svadjate koje veci klub izmedju Beograda i Zagreba, da se vi nebi svadjali to je F.K.Sarajevo... Smile Smile

Jesam vratio temu u zivot.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Evropske titule u kosarci ima i Split, Cibona, Partizan.
I Bosna Sarajevska....

Vidim samo se svadjate koje veci klub izmedju Beograda i Zagreba, da se vi nebi svadjali to je F.K.Sarajevo... Smile Smile

Jesam vratio temu u zivot.... Smile

kao što treba ispraviti da i split ima europskog prvaka u vaterpolu i to dva, jadran dva puta i POŠK jednom.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Al kad citam ove zadnje postove sve koje bio prvak, Evropski, Svjetski, jest Juga bila jaka...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Dragi TITO nema vise Juge  jebase nas hodze, popovi, mrznja, sad su nam na vlasti lopovi. Ne daju vise ulicama tvoje ime nista nije ko prije, komplet Evropa nam se smije  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Al kad citam ove zadnje postove sve koje bio prvak, Evropski, Svjetski, jest Juga bila jaka...

pa di nećeš kad su sve za inat onom drugom osvajali. sad nemaš kome, pa nema ni trofeja  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

pa di nećeš kad su sve za inat onom drugom osvajali. sad nemaš kome, pa nema ni trofeja  Smile
Hehehe, ta ti je dobra... Vidis o tome nisam razmišljao...  Smile

A sta kazes na reprezentaciju Jugoslavije ?... Jebiga ja sam se rodio kad se Juga pocela raspadati 85 god. Pa tako da vecinu uspjeha znam iz prica od starijih, ili nekih snimaka...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

A sta kazes na reprezentaciju Jugoslavije ?... Jebiga ja sam se rodio kad se Juga pocela raspadati 85 god. Pa tako da vecinu uspjeha znam iz prica od starijih, ili nekih snimaka...

u košarci je bila dominantna 80-tih, kao nekad sovjetski savez, iako je velikih uspjeha bilo i u 70-ima. u nogometu bila je svjetski prvak u prijateljskim tekmama, ali nikad ni na jednom natjecanju nisu ispunili potencijal. rijetko kad su najbolji igrali, uvijek su starije zvijezde imale prednost pred mlađima, pa je onda bilo bitno tko dolazi iz kojeg kluba, pa uvijek je bila neka ravnoteža nacija itd.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

u košarci je bila dominantna 80-tih, kao nekad sovjetski savez, iako je velikih uspjeha bilo i u 70-ima. u nogometu bila je svjetski prvak u prijateljskim tekmama, ali nikad ni na jednom natjecanju nisu ispunili potencijal. rijetko kad su najbolji igrali, uvijek su starije zvijezde imale prednost pred mlađima, pa je onda bilo bitno tko dolazi iz kojeg kluba, pa uvijek je bila neka ravnoteža nacija itd.
Sluso sam ja sve te price, i onu kad je Juga izgubila titulu svjetskog prvaka od SSSR, nesjecam se kolko sekundi prije kraja, al su imali 9 razlike... Jeb. u fudbalu nisu nis osvojili upravog iz tog razloga koje iz kojeg kluba. Neznam kako su fudbal usrali kad je bio to sport broj jedan... Nedavno mi je pricao bivsi sef koji je sa Pala i koji je pravi Zvezdas, da upravo zbog tog ko "nacionalnog kljuca" nije Juga nis uradili u fudbalu.. Da je nekad Sarajevo imalo puno boljih igraca od Zvezde, al su iz Zvezde dobijali prednost, itd... Jedino sto su uradili je ona svjetska titula u Brazilu do 21 god.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1611
OS
Windows 98
Browser
Mozilla

Da je nekad Sarajevo imalo puno boljih igraca od Zvezde, al su iz Zvezde dobijali prednost, itd... Jedino sto su uradili je ona svjetska titula u Brazilu do 21 god.
Koji to igraci???
IP sačuvana
social share
crno-bela zastava simbol je picketina

Stella Rossa
           Campione d' Europa 1990-91
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Samo cu ti napisati jedno ime i da je odigrao samo jednu utakmicu za Jugoslaviju...

A to je:

Asim Ferhatović-Hase
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.