Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
nisam sandra, nisam raspolozena moram da isplacem svu tugu ovog sveta koja se skupila u meni mislila sam dan, dva... medjutim... ovo traje danima ali... bice bolje... uskoro cu pustiti sunce
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
ma ne... greske delim na pola, ne bih bas sve da srucim na g-dina Poslednjeg Pravog bar sada znam sta znaci kada neko kaze "eh kad dusa zaboli", valjda lekcije zivota jedna za drugom se nizu Sto bi nas narod rekao "ono sto me ne ubije, ojaca me"