ma nista krenuo kuci, stao na raskrsnici cekam da lik izadje ispred mene, i on se krene vracati jer je usao previse u raskrsnicu i ostali ne mogu da prodju i ne gleda nego vozi nazad a ne rade mu svetla za rikverc pa nisam skontao sta hoces, a iza mene jos 3auta tako da nisam mogao reagovati, i kad je krenuo da me udari ja legao na sirenu, i nista nastavi dalje jedno 3sec, i stade, tad je vec bio nabio kuku ispod moje karambolke i zakaceni smo bili 1.5h dok nije dosao majstor da odkaci kuku i to je to... samo mi je iskrivio plastiku ispod hladnjaka... matori tenkre
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.