Koliko vam se puta desilo da znate nekoliko reci ili refren od neke pesme a da se ne secate ili da vam je "na vrhu jezika" izvodjac i sam naziv pesme ? E pa ajde da pomognemo jedni drugima :) pitajte pa da odgovaramo...
Evo da probijem led :)
---> nemogu da da da da se porede ... sa tvojim vrelim usnama
to je odprilike refren ... mada pominje se tu neki i slag i maline ili jagode :)
Stavljam u top jer zaista je puno postavljeno ovakvih pitanja. Od sada samo ovde pitajte ovakve stvari jer ce na svakom drugom mestu tema biti zakljucana!
ok pesma koju trazim ide ovako nekako: never made it as a wise man,i couldn't cut it as a poor man stealing,times living like a blind man,im sick of signing outof sense of feeling(valjda),and this is how you remind me,this is how you remind me of what i really am ...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.