Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Know How: Muzikom do sladostrasca for dummies  (Pročitano 10603 puta)
18. Okt 2011, 06:22:14
Supervizor foruma
Legenda foruma


Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Esencijalni faktor svakog uspesnog blickrig seksa je muzika. Naucnici iz vise svetskih naucnih centara koji izmedju ostalog proucavaju i dejstvo lidokaina na polni odnos dveju individua suprotnog pola, su detaljno proucili sledece kategorije i podkategorije i slozili su se sa frilenser naucnicima iz Srbije da je muzika veoma bitan faktor u seksu. Istrazivanje je bilo sveobuhvatno, bilo je potrebno mnogo dana, a i noci oragnizovati u kategorije neke od milion vrsta i podvrsta zenskog sveta. Neke ideje su ukradene, neke su iz pan-erotike, neke pokupljene od ekipe sa badmingtona, neke od frizera, neki izrazi i tekstovi prikupljeni sa raznih sajtova, a neke ideje izazvane dosta uvrnutoj psihi odredjenih moderatora i supermoderatora, koje ne zelim da imenujem, predstavljaju autorski rad. Sta vi mislite o uticaju glazbenih izvjedbi i da li je prava muzika direktno proporcionalna brzem vremenu svlacenja sandala i mercedes gaca?





"Paaa… volim kad su upaljene svece, mirisljavi stapici, neka romanticna muzika, idilicna atmosfera i da mi kaze da me voli."

"Najvise volim na parkingu iza "Ski-staze" na Kosutnjaku, na zadnjem sedistu. Ono, znaci, odvrne do daske neki haus i cepa me k’o budala novine."

"Kad se Mile vrati s naftne busotine, odvrne one cetnicke pesme i gusla me u kuhinji, a glavu mi ubacuje u serpu sa filom za gibanicu. Volim ga, srece mi moje."

Tri, naizgled, razlicita odgovora od isto toliko pripadnica razlicitih subkultura, socijalnih statusa i starosne dobi, na pitanje "Gde i kako najvise volite da vam dragi zabiberi vrsnjaka?", ipak imaju jedan pojam kao presek triju skupova – sve tri vole da se, nezavisno od ostalih varijabli, pamprce uz muziku.

Dakle, muzika kao glavni socijalni lubrikant i mamac za implementaciju kite u zensko meso! Ali kakva muzika? Jebaces splavarku ako joj pustiš plejlistu sa najnovijim hitovima pagan blekera sa Sumatre koje ni gugl ne moze da pronadje? Buckastu goticarku ces da plajvazis uz umiruće zvuke Gorana Karana i ostalih primorskih sisica (kamo lepe sreće da stvarno umru)? Objasnjavaces kasirki iz Maksija tok Smetanine "Vltave" od izvora do usca? Gresis silno, potencijalni muskarce. Imas cilj – pojebati ribu. Imas alat, tj samog sebe sa svim svojim vestinama i znanjima. Ne, nije ovo reklama za "Fakultet za menadzent u opstoj i primenjenoj ribologiji", ne trazimo 2 tisuce evra po polusezoni. Samo citaj, upijaj i primenjuj.






Starija ortakova sveca pankerka, drndulja iz kraja


Svi ste se na nju lozili, dolazili kod ortaka na gemblanje FIFA-e 2002, a ona je uvek u svoju sobu dovodila vrhunske cice i neke cupave pedere. Nije proslo vise od 3-4 godina, a ti si zamudao, glas ti je postao drugaciji, poceli misici da ti se bave teretom. Slucajno si je zakacio laktom u letnjem bitefu na azra tribjutu. Nije mogla da poveruje da si batalio segu, gejmboj, soni i ostale picko-odbojne konzole za igru. Dok plesete uz Dzonijevu sansonu "Ako znas bilo sto" pocni sa jezickim burgijanjem njenog uveta. U pauzi popijte po jos jedno pivo i predlozi munjeviti rasplet situacije odlaskom do tebe, jer si eto, nabavio sabrana dela Ladnog Piva, Brkova i Trule Koalicije.

Sa vrata odmah zgrabi za dupe, dok je raskupusavas na patosu, pusti "Ne volim te" od ladnog piveta i pocni sa rebecenjem u ritmu muzike. U tom momentu se seti kako si, pre 5 godina, sa ortacima kod njenog brata repetirao svog kurojka gledajuci kultni pornic John Holmes-a "Kineska macka" ali onako u pekabetinim kesama, da slucajno neko ne bi isprskao itison. Ti si bas bio na vrhuncu, dok su svi ususkavali svoje kurcice, ona je usla i videla te onako pokocenog sa grcem na licu. Nakon toga su te svi iz kraja, 3 jebene godine podjebavali i zvali suskavi bandit. Dok ste onako na podu, u dogi stajlu, uhvati je za ruke i naglo ih razmakni neka pukne lobanjom o parket. Neka pati i neka te pamti. Neka dise i uzdise za suskavim banditom.








Retro stajlerka sa kariranom kosuljom i zutim kanadjankama


Za nju je Zemlja prestala da se rotira onog tuznog dana kad je Kobejn uzeo da cisti caletovu pusku i napravio pastetu od svog mozga. Pokupices je u nekom parku dok sa setom gleda u lisje koje opada i priseca se vremena kad su mobilni telefoni imali samo jedan red za poruke, zuti displej i antenu velicine prosecnog pimpeka. Skuvaj joj caj od jasmina, ponudi je duvanom na motanje i pusti plej listu sa muzicarima kojima su crvi odavno pohasali sve jestive delove tela. Dok zamislja Dzenis Dzoplin kako se gusi u sopstvenoj povracki jer Bog nije hteo da joj kupi Mercedes Benc, lagano joj otkopcaj kosulju i odradi rucni mamografski pregled njenih sisa. Dok podesavas "volume" i "tune" na njenim bradajama u ritmu "Riders on the storm" ona imaginira valovitu kosu Dzima Morisona koja leprsa na hladnom novembarskom vetru. A onda, da se ne bi sve zavrsilo na pateticnoj romantici, odvrni "Rape me" od Nirvane i odvali je od kurine. U dupe, naravno.



<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Crowz (Vreme: 23. Oct 2011, 20:02:49)
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 20:10:21 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
HTC Wildfire S
Psihodelija-trans-goa-rejv


Za ovu ribu ti nije potreban neki specijalan fizički izgled jer i kad joj pozvoniš na portal i kad se vrati na kratko u ovu dimenziju da te dočeka veća je verovatnoća da će videti tamnoljubičastog zmaja u dopičnjaku nego tebe kako lepršaš i lebdiš oko nje. U tom trenutku bi trebalo da je već proradilo sranje koje je progutala, ušmrkala ili polizala.
Zapravo, nije stvar u lepom izgledu, već u boji. Količini boja. Bolja ideja je da budeš što šareniji i fluorescentniji a konkurenciju će ti uvek praviti sto pedeset jebenih svetlećih sranja na rejvovima, tako da nije loša ideja da nadogradiš negde farove na glavi i akumulator u ranac.
Kad joj konačno spališ rožnjače s farovima i privučeš joj pažnju, dopuzite nekako do gajbe ili pusti patuljke da vas prenesu.
Odma baci na winamp GMS, Eskimo i Alien Project da seče zvučnike i investiraj pare u one svadbarske, nemoj da se sramotiš sa onim govnastim kineskim kompjuterskim prdavcima koji će vam skenjati većinu tripova dok joj budeš ulazio u vaginalni portal.
Pored muzike, veoma je bitan interijer gajbe za vrhunac snošaja. Tapete moraju biti dovoljno šarene da izazovu epileptičaru napad u roku od odmah... natovari jedno par UV lampi u svakom ćošku da "tvoje belo bude stvarno belo", tri stroba da odrade posao epilepsije ako tapete zakažu... i naravno natovari gomilu istripovanih figurica koje možeš da kupiš kod kineza ili u o indian-oriental shopovima. Oni su puni tih sranja.
Svaki samopoštovani rejver koji drži do sebe bi trebao da ima svog dilera na speed-dial-u. Za kondome i nije problem ako zaboraviš, ali nemoj zaboraviti da napuniš tacne i činije sa grickalicama. A raznovrsnost današnjih grickalica u ponudi jer iznenađujuće ogromna i svaka će te naterati da poletiš ili istopiš. Ipak, drži se klasike. Iscimaj svog dilera da ti nabavi neke romantične sličice LSD-ija, eksera i spida. Nabavi i meskalin, čisto da vidi riba da se ne jebe sa tamo nekim pajdomanom koji ne drži do klase i stila.
Ako imaš tu sreću da ti je ćale pecaroš, mazni od njega gomilu svetlećih štapića i pospi po krevetu poput latica ruža.
Seks. Konačno.
Poskidaj sa nje sve narandžasto-zeleno što ima, znači svu odeću i čarape.
Ne znam šta si odabrao od droZe, ali savetujem te da zaobiđeš ekstazi jer ćeš početi da romantiziraš sa parketom, zaljubljuješ u televizor i žvalaviš sa ostalim neživim predmetima preplavljen ljubavlju i emocijama, na erekciju možeš da zaboraviš, verovano ćeš se rasplakati zajedno s njom. Spid će te naterati da jebeš kao Duracell zeka i spaliće ti kondom, a miris spaljene gume je down-er a deca ti ne trebaju. (Realno, ako se vucaraš još uvek po rave žurkama i gutaš eksere ko bombone, poslednja stvar koja je ovoj planeti potrebna je da se ti razmnožavaš, pričekaj malo)
Dakle... LSD.
Dobar izbor. Pre nego što ti se riba pretvori u Meduzu iz grčke mitologije, baci je na krevet i počni snažno da je ljubiš, osetićeš kako se spajate u jedno. Bukvalno. Kad izvadiš kitu, nemoj da se uplašiš kad krene vrišti, to ona samo vidi tvoj kurac kao koprcajuću zmiju od 2 metra koja preti da je zadavi. Sačekaj da dođe sebi.
Penetracija bi trebalo da je počela. Jebi. Pojačaj muziku. Daj sve od sebe. Uživaj. Ignoriši šumske patuljke koji vas radoznalo posmatraju. Svrši. I nastavi čiliraš dok efekat LSDija sasvim ne prođe a psihodelija će nastaviti da prži jer svaka pesma traje po 10 minuta.



U realnosti ste verovatno sve vreme ležali na parketu udaljeni 3 metra jedno o drugog i gubili se, ali to nije bitno, ako si imao seks u glavi u tom stanju, to je isto kao i da si ga stvarno imao.


« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 19:49:10 od Crowz »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma


Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Alternativna alternativka alternative radi


Zene su cudna bica, to i sam znas. Alternativne zene su jos cudnije. E, ovo je deveti krug cudnoce. Od njih bi i Era Ojdanic pod dejstvom 3 kila vijagre digao ruke, al ti nemoj. Istraj. Ovakve primerke ces najlakse da savatas na takmicenjima demo bendova radija 202. Iako deluju kao protivprirodni blud nastao koitusom Vlade Dzeta i Olge Kepdzije iz nehata, i ova bica imaju sve ono sto i svaka druga zena. Naravno, to prikrivaju svojom alternativnom garderobom, koja ladno moze da bude pobednicka na maskenbalima u KST-u, al one je koriste vise kao svakodnevni autfit prilikom odlaska na pijacu. Kad je vec privedes gajbi, preskoci Milford cajeve i aromatizovani kiseonik i pristupi joj kao Bata Zivotinja Stefici Cvek (nadam se bez tigrastih slip socijalki). I naravno – plejlista. Mora biti pazljivo odabrana. Biraj bendove koji imaju manje od 1000 vjuova na Jutjubu a postavu im cine: tip koji svira frulu, ksilofonista, duvac u meh i neki baja sto przi rifove na dzitri i peva na latinskom. Kad vidi da se lozis na to i zacakle joj oci, racunaj da mozes slobodno da joj skines gornji deo odece koji lici na abazur i pantalone siroke ko kazan za pecenje rakije, a posle joj ga socno spakuj u rektum.









Fristajlerka, Saundovka i kokteloholicarka u letnjem Plastiku


Sanse da pojebes ovako nesto su ravne situaciji da Vendi izgovori slozenu recenicu bez upotrebe jedno 10 reci od kojih bi se i Milan Vujaklija uhvatio za kosu i lupao glavom u zid. Al’ nikad se ne zna, cuda se ipak desavaju, procitaj ovo, mozda ti zatreba. Dakle, nakon sto si skucao caletov regres na bejlise, martinije i koktele od salamanderove zuci, taksi do stana, kilo pistaca i oraha s Tibeta, red je da se pozabavis mjuzom koja ce da otopi tvoju lovinu. Budi jako pazljiv. Zaboravi da je muzika postojala pre juna 2011. godine inace si ga izduvao. Daklem, letnji hitovi, njihovi miksevi i remiksi mikseva, klab verzije, iksentid verzije… Pripremi se dobro. Ako je Geta prošle godine izbacio album, ove godine je najverovatnije ladio jaja i cuskao mlohavka u riblji svet na Ibici pa ga eliminisi iz razmatranja. Guglaj, vikipedisi. Saznaj da DJ Shareem Al Mahuularbushari ima istetoviranog jazavca ispod leve miške i kupio si je. Slobodno se zavali na kauc i zvaci one pistace dok ti hobluje juniora.









Ulicna presretacica levicarskog opredeljenja sa Klarkentovskim naocarima


Na putu do kuce joj iskenjaj kako je Gadafi bio buljas i ugnjetavao slobodni narod Libije. Kastro takođe. I Cavez. Lukasenko je bagra. Putin ima cvrstu ruku al meku kitu. U Anarhiji je buducnost, sloboda za Trivunca i svih ostalih 14 anarhista u Srbiji. Pocinjes njome da vladas. Dolazite do svoje zgrade. Lift ne koristite jer se ona bori protiv elektricnog zagadjenja i portparol je stranke Zelenih. Penjete se peske na sedamn'esti sprat. Filtrirana voda u dubokoj casi i kolačići od crnog brašna su skroz ok. Vajt Srajps. Prsti kroz kosu. Kilersi. Ruka oko struka. Kajzer cifsi. Jezik do krajnika. Franc Ferdinand. Sisanje bradavice leve sise. Skripa Rejdioheda. Sasoljenje po picci. Domacica – Jarboli, Kristali, Izdrzi ribice… Stavljanje kondoma. Obojeni program. Centriranje. Veliki prezir. Penetracija konacno. ZAZ prokleti! Odbacuje te, ustaje, prilazi prozoru i zmureći siri ruke ka… necemu. Drugarima mozes da kazes da svaki dodir polnih organa jeste seks. Jeb'o si. Teoretski.









Preljepe lokalno-izabrane missice (miss guza, miss sisa, miss gaca,...itd)



Mora da si bar dva klipa sa jutjuba pogledao o bizarnim i nadasve preglupim izjavama domacih missica raznih delova tela. Pretezno se vidjaju na crnogorskom primorju i skoro svaki lokalni, turbo-dzihad bar drzi takvo i slicna takmicenja jednom u 10 dana, sve dok traje sezona. Izuzetno je tesko doci do njih, jer je bas svaka, pa dobro, skoro svaka na snajperskoj koncanici lokalnog mrce, dal to bio vlasnik lokala, njegov kum, striko il ujko. Posto te povremeno sluzi sreca ko budalu kita, recimo da si uspeo da odvojis jednu miss dupeta. Otvori se, ne budi jaje celog zivota, sta god dama pije, narucuj, ma i duplo ako treba. Dok ti prica sta studira, velicaj to, zapanji se koliko je pametna, pohvali joj se da ides bar dva puta godisnje na more, pomeni (vojno odmaraliste) Valdanos, mislice da je to grcka, a i samo ime deluje nadrkano (rimuje se sa Mikonos). Odigraj sa njom Severininog Bred Pita i gledaj da je posle toga direktno transportujes do apartmana/sobe gde smrdis sa trojicom ortaka sa kojima si vec sredio bar sat vremena neuznemiravanja.

Opet pusti Severinu, pa onog pedera u duetu sa onom kafanskom pasuljarom Nikolinom Pisek. Predji na nesto mirnije, razgovetnije i razumljivije, ovo je pun pogodak:



Od ovoga ce joj se najeziti veverica, provereno. "Ali ja jos nisam izgubila nevinost...", momentalno becis oci, iscupao bi joj nogu iz dupeta, a ona nastavlja recenicu u stilu svake missice necega - "...nevinost cu izgubiti sa covekom koga cu voleti". Dobro je. Jos si u igri. Budi galantni gospodin i ispostuj je za svaki slucaj, cepaj je samo u senfic.







Otadzbinski nastrojena praunuka cetničkog podoficira


Antipod prethodnoj sorti. Priključi se osmorki demonstranata koji na Trgu svakodnevno traze slobodu za Hadzica. Tu ce biti ona. Lepa, mlada i umotana u zastavu majke Srbije. Na glavi sajkaca, oko vrata Zvezdin sal "Bari 1991 – Konjarnik". Zblizi se s njom i pozovi je da gledate Seselja u Hagu na RTS2. Budi domacin. Cim udje daj joj soli i leba. Slatko od dunja i voda sa izvora. Prsut, kajmak, pihtije i pecenje. Spricer. Otvori folder "Bez kralja ne valja" i cepaj "Vojvodu Sindjelica", "Kralja Petra gardu", "Zovi, samo zovi…" i nezaobilaznu "Na planini, na Jelici". Onda obavezno poslednji albumi Riblje Corbe i verzija "Devojke iz grada" od 357. Nemoj da se zajebes pa da pustis Miroslava Ilica, on je Sutanovcev tast, ostaces bez muda, nikad se ne zna da li ovakve ribe nose kamu u brusu ili samo bokser u pudrijeri. Takodje, probajte da himnu odslusate tokom petinga, jer bolje tad da stanete mirno nego da te zbaci dok budes svrsavao.








Zglavkar pekarka sa nedostatkom sira u pogacici



Sigurno se secas kroz maglu, onih dana kada si na neki nacin ispao iz taksija ili dobauljao do kuce alternativnim metodama prevoza, sa neke igranke u gradu, urnebesnog pijancenja sa ortacima iz kasabe ili slicnog zuluma?

A pored zgrade - pekara! Idealno resenje za apsorbovanje silne negativne kiseline i ostalih sranja koje si sasuo u stomak. Ulazis, narucujes 5 sati staru zemicku ili pogacicu, neki jogurt, a po glavi se preplicu i mesaju cudne amplitude zvukova krljavog kasetasa marke "sonashi" i pekarke koja izgleda kao gorska vila(slepce pijani): "Iznad grada vece pada,...to ce biti 140 dinara,...i sve sto mi radis sada,...hvala lepo, prijatno."

Osim toga, smenu obicno privodi kraju kada se ti dovlacis kuci, pa je stanica GSP-a ispred pekare idealna prilika za akciju. Malo komplimenata za tople i mekane kao dusa pogacice kao i svezi miris testa iz njene kose, trebalo bi da ti obezbede zeleno svetlo sto se tice poziva na topli napitak. Jutro je, njoj hladno, u tebi sve vri, narocito u zeludcu, akcija mora biti brza, precizna i jednostavna. Ulazite u kucu i dok joj kuvas caj od bilo cega, razmisljaj o plejlisti.

Iako mislis da su pekarke pretezno seoski devojcurci koji su dosli iz nekih zapizdina, nemoj da mislis da ne znaju pravi kvalitet najnovije folk muzike sa primesama fanka i kompajlirano-semplovanog glasa. Noc je duga u pekari, muzika je uvek prisutna. Dok si ubacivao plejlistu u svoje rekove po mozgu, u medjuvremenu si otisao do kupatila, jogurt koji si popio je prikupio dovoljno kiseline. Dok ti na nos i usta izlaze komadi fete, shvatas da ta patnja ne sme biti uzaludna. Sredi se, izadji iz klozetare, odvrni Miroljuba Brzakovica Brzog ali samo novije hitove i zarij krvnicki svoju oklagiju u taze testo.



To sto ti imas vise sira na kurcu nego u njenoj sugavoj, 5 sati staroj pogacici, najmanje je bitno za celu pricu.







Raspala pajdomanka u procesu skidanja s heroina navlacenjem na krek


Za nju ti treba truda koliko i za otvaranje konzerve piva. Nadjes je na ulici, uhvatis za ruku/nogu/kosu i odvuces kuci. Ponudis je casom cesmovace i predjes na stvar. A da, muzika. Nebitno totalno. Mogu Rokeri s Moravu, moze i Gorgorot. Moze Slobodin usisivac u kombinaciji sa centrifugom EI niske ves masine. U obzir dolazi i skripa viljuske po tanjiru, grebanje noktima po zidu, prdez prazne bocice gela za tusiranje ili zvuci samrtnickog ropca tuberanta. Kakofonija = simfonija. Inace, ona se ove snoske, koliko ujutru, nece ni secati, a ti bogami hoces kad shvatis da ti je, dok si spavao, cornula kintu za rezije i ulozila u sopstveni hemijski oporavak.








Jekticava studentkinja panonskog porekla i aristokratske beline


Iako deluje kao da ce svakog casa da ispusti dusu i zatvori zauvek svoje sivo-plave oci, dok sosinskim naglaskom doziva majku da joj prinese cvaaaaaaraka, u ovom mesu se krije okidac koji, ako se pronadje, moze da izazove opasne tektonske poremecaje u zemljinoj utrobi dok ti bude skakala po vrsnjaku kao putnici na lokalnoj liniji u autobusu iz predratnog perioda. Pretpostavljas vec u kom pravcu treba da se muzicki snabdes. Balasevic za dorucak, rucak i veceru. Balasevic uz jutarnje pranje zuba i vecernje struganje peta. Balasevicem do njene picke! Panonskim mornarom do sladostrasca. Imaj na umu da je ovo devojka dijametralnih suprotnosti. Sto veca muzicka melanholija, to veci stepen njene razuzdanosti. Zato slucajno nemoj da izaberes neke pesme u kojima Djoku ponese ritam i pocne da mesa dupetom na bini, vec iskljucivo one gde pati za aluvijalnim ravnima, posecenim bagrenjem ili drugarom iz detinjstva koji umire od hepatitisa u segedinskoj bolnici. To ce naciniti mocnog seksualnog predatora od ribe kojoj je zabranjeno da daje krv, jer joj je hemoglobin lakši od vazduha.








Hardkor splavarka sa cirkonom na dvojci i amalgamom na cetvorci


Ovo je vec adrenalinski sport, prema kom su fri klajming uz stakleni neboder namazan zejtinom i brijanje mosnica zardjalom dedinom kamom, decija igra. Ne preporucuje se ni najgorim dusmanima, al se ne preporucuje ni pogled na jutarnji iskenj nakon noci u kojoj u svoj kanister utocis 2 krmace Jelen piva, pa ipak svi to mahinalno uradimo pre nego sto posaljemo minuli rad nindza kornjacama. Dakle, muzika sa oznakama "radioaktivno", "biohemijski neispravno", "deljivo nulom"… Ali ko te jebe, sam si trazio. Setices se ovih redova dok u njenim ustima budes gubio erekciju zbog iranskog melosa, a cekic, nakovanj i uzengije ce ti jebati mater jer si ih izlozio otrovnoj decibelazi nivoa uzletanja konkorda. Zbog postovanje prema Svetom Internetu necu pominjati imena izvodjaca, nakon cijeg pustanja cete morati da kupite novu zvucnu karticu i vufer a predsednk kucnog saveta ce se pozabaviti slatkom osvetom u vidu slanja interventne jedinice MUP-a u tvoju gajbu.










Romanticna svrsavateljka na sede pramenove Ricarda Gira


Zivot je lep. Veliki prasak je ruzicaste boje i bio je ukrasen satenskom masnicom. Ana Karenjina nije fanfulja-kamenjarka već zena koja hoce da bude voljena. Kad Hju Grant baci pogled onim plavim okicama, breza u Hajd parku odma pocne da luci vlagu niz koru… Pakao te ceka. Iako volis da posle orgazma samo poceses svoj rutavi cmar i okrenes ledja njojzi, te zahrces u roku od par sekundi, sad to neces moci. Ceka te visesatni afterparti u vidu ceskanja, grljenja, ljubljenja i onih radnji koje volis koliko i Beogradsku hroniku kad je vodi Rada, a ne ona druga, fenomenalna milfulja. Na desktopu nek ti se nalazi slika zaljubljenog para na obali Ligurskog mora. Sa zvucnika iskljucivo Marvin Gej, Beri Vajt i Lajonel Rici. Dok lagano penetriras falusom u njenu romanticnu picku, Sade zapoveda "No ordinary love". Peskoviti glas plavuse iz Vaja kon Dios i tenor obnevidelog Bocelija ispunjavaju tvoj jebarnik dok lucis svoj nektar i filujes je po… (Sutra malo! Filujes prokleti romanticni kondom sa ukusom tajlandske musmule jer gospodjica nije htela bez). Kul. Jeb'o si. Sad slobodno mozes da priones na posao i izdrapas joj kozu od cesanja, dok zagrljeni slusate Enigmu.


« Poslednja izmena: 25. Okt 2011, 01:03:56 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma


Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Mizantropska pripadnica kulta Varga Vikernesa sa urezanim pentagramom na celu


Na svu srecu, u Srbiji postoje samo cetiri ovakve ribe. Dve izlaze u Kuglas, jedna u KST, dok poslednja zivi u Resavskoj pecini i hrani se tako sto nocu izlazi u prirodu i prikuplja leseve sitnije divljaci. Kreni da guglas mesec dana ranije i informisi se o euforiji paljenja crkava u Norveskoj. Poskidaj bendove sa imenima prema kojima su brzalice koje sadrze gomilu slova dz, c i sh pickin dim. Sto ludackiji naziv bend sadrzi to je veca verovatnoca da ce doticna da ga obozava: Accidental decapitation through masturbation, Ignominious incarceration, Borknagar, Ragnarok, Suidakra, Negura Bunget… Dok budes jebao ne zmuri. Nikad se ne zna kad ce ova opskurna persona da flipne i napravi ogrlicu od tvojih kutnjaka i izmasakrira te kilericom koju nosi i tokom seksa. Ako bude trazila da tvoju spermu zapali nakon koitusa, ne buni se previse. Sedi u cosak sobe, i za svaki slucaj iza leđa drzi neki poveci tup predmet i posmatraj ritual skrnavljenja tvog potencijalnog potomka i prinosenje njegove duse Satani.





Zakljucak

Dakle, shvatio si da 140 gigabajta muzike na kompu i arsenal opreme iz indijskog sopa ne moraju nista da znace ako ne umes da baratas njima. Dzabe Robinzonu Krusou 200 kila tunjevine u konzervi ako nema crnca kog ce da zaposli da mu izradjuje oruzje i time otvori istu. (Ovo je necenzurisana verzija knjige, koju je posle Danijel Defo malo preformulisao jer su se zalili Helsinski odbor i Natasa Kandic personalno).
« Poslednja izmena: 23. Okt 2011, 19:54:54 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma


Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74299
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
citao sam ovo u nekom casopisu  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma


Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
хахаха ... генијално  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway


       Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu


Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.202
Procitavsi sve,da ne ubacujem neke spotove jer sve vec receno je ,ponovim samo neki dio od M.Vukasinovica "al' kod nje jos goveda ricu"...Elem kako nekoj u opancima zapoceti temu i traziti sex do iznemoglosti uz Nirvanu kada ona slusa Seju ili Sabana...Ona drhti uz ove drmoguze,dok meni sva volja za zivotom umire.Od muzike pocinje sve,ako tu u prvom susretu nema iste talasne duzine,nema je nikada.Ti bi vince uz enigmu,ona bi seju i rakiju,ti bi divlje uz Ramstein,ona bi Miroslava...nema tu sexa...nema tu nicega...od muzike sve pocinje...tarlahanje uz sabana prepustam nekom drugom...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia zvrr
Sjajno, sjajno. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Sjajno.  Smile Smile Smile

citao sam ovo u nekom casopisu  Smile
Mislim da je bilo u CKM-u ali skracenija verzija.  Smile
IP sačuvana
social share



&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.