Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nisam nikad u zivotu popila bensedin- ja mislim da sve lekove imamo u sebi ,samo treba naci put do njih.
Ja sam u to siguran, ali iskreno, nemam vremena da toliko tragam.. kad je to u pitanju, nisam bas neki avanturista
Ma ja preterujem u nekim stvarima..Lekovi odrzavaju tri milijarde ljudi u zivotu i ne mogu biti nikako losi ako se uzimaju bas kad treba.Bensedin je za smirenje zivaca?
Recimo, opušta... Suština je da ne treba gutati 10 komada dnevno, već prosto uzeti kad je baš potrebno... Jednostavno, može mnogo da pomogne u situacijama kad je nekom teško da se iskontroliše... mnogo je bolje popiti jedan, nego doživeti srčani udar... ili popiti jedan i dobro se naspavati...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pretpostavljam da pstoje toliko stresne i krizne situacije kada na kraju krajeva nismo ni u mogucnosti da uradimo bilo sta nego da uzmemo nesto za smirenje - jednom mi se desilo nesto uzasno kad sam prsto morala da uzmem bromazepam, a i to me nije smirilo, samo me je umrtvilo. Ali takodje mislim da u slucajevima ''obicne'' nervoze ovakvi vidovi relaksacije mogu da pomognu (:
Mene smiruje chitanje, stvarno me smiruje, al to samo kad nisam pod nekim ogromnim utiskom koji mi pravi haos u glavi...
''Fuck off with your sofa units and string green stripe patterns, I say never be complete, I say stop being perfect, I say let... lets evolve, let the chips fall where they may!''
E to mi bas treba...za spavanje...jel moze da se kupi bez recepta ili ima neki drugi lek za spavanje ,a da ne postanem zavisnik ?
Ako stvarno imas problem, treba da popricas sa lekarom ili bar apotekarom i uzmes prvo nesto prirodno... recimo kapi valerijane... persen ... ili nesto slicno Inace, ne moze da se kupi bez recepta i lekari nisu bas voljni da ga izdaju svakome
To što me tako umrtvi još mi je dodatno frustrirajuće.
Sada imam bolji ''lekić'': kada puna vrele vode i mirišljave soli, dok se u pozadini čuje Mocartov ''Rekvijem''. Radi bolje od svih supstanci koje sam do sad probala.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.