Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kloniranje SIM kartica  (Pročitano 132469 puta)
Pocetnik

ja necu da budem anoniman

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n-gage
A u koju vrstu spadju halo kartice?Da li moze da se vise puta na takav cip snimaju podaci?Ako moze kupis jednu halo karticu i kad potrosis kredit,ponovo je izflesujes i eto. Smile Smile/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Halo kartice takodje kao i sve čip kartice spadaju u tkz. seriju smart kartica ali sa malo izmenjenom strukturom čipova ispod kontaktne pločice(sinhrone čip kartice koje uglavnom proizvodi Siemens). Uglavnom se koriste serije čipova SLE4436 i SLE5536 na kojima stoji 256x1 ili 512x1 bitni eeprom i 16-to bitni programibini Rom. Takodje imaju i jedinstveni 32-bitni serijski broj koji im omogucava sigurnost i identifikaciju. Podaci se po nekim "eksperimentima" prilikom "trošenja kredita" tj. stajanja kartice u govornici upisuju na samoj kartici uprkos verovanju da se "kartica prazni" trosenjem kredita, no o tome kasnije.
Zatim, kartica je PROM tipa i nije moguće prepravljati je, kada je kredit istrošen, tj. kartica prepuna nula i jedinica!!!
Mada je moguce iscitati istu(sa kreditom na njoj) uz pomoc vrlo prostog i jednostavno interfejsa(uglavnom vezanim na 25-to pinski lpt port na PC-u) i iskoristiti podatke i njen serijski broj za razlicit broj "eksperimenata"! Smile
Bilo je pokusaja i nazovi uspeha iscitavanja podataka sa halo kartica i zatim programiranje tih podataka na drugoj(vrsta kloniranja) ali vise sumnjivih podataka nego cinjenica. Bolje receno pre par godina cirkulisali su piratski HEX fajlovi Hrvatskih kartica koji su "mnogo dobro obavljali posao" u njihovim govornicama! Smile
Za kloniranje Halo kartica se mogu iskoristiti neke od smart kartica sa odredjenom vrstom Pic i Eeprom kontrolerima. Mada je sistem centralizovan tako da kao sto rekoh svaka halo kartica ima jedinstven serijski broj koji se prilikom aktiviranja kartice(pocetka trosenja kreditra) registruje u tom "sistemu") i bilo bi malo sumnjivo da jedna kartica(sa istim serijskim brojem) iznova i iznova cirkulise sa pocetnim kreditom od 200 din. pa istrosenim gotovo do kraja pa onda opet popunjen 200 din.....mislite o tome......... Smile
Dole imate zanimljive pokusaje i uspehe Ruskih phreakera za kloniranjem svojih kartica:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

image008.jpg
(6.76 KB, 378x237)
image015.jpg
(29.76 KB, 253x161)
image019.jpg
(7.94 KB, 334x208)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Izgled jedne od "kartica" na kojoj se upisuju podaci sa kloniranih tele kartica:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Stampana ploca.jpg
(19.43 KB, 500x325)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ljudi, nema ama bash nikakvih problema sa koriscenjem klonirane kartice!
Pitajte SVE sto vas interesuje o "klonovima" (imam isti...)  Smile

Inace, moguce je koristiti obe kartice istovremeno (i klon i original), jedino nisu obe
aktivne sto se tice primanja poziva, sms-a... Pozive i SMS prima onaj telefon koji je poslednji
imao kontakt sa repetitorom!
IP sačuvana
social share
Ha... ili Hmmmmm...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Citat
Inace, moguce je koristiti obe kartice istovremeno (i klon i original), jedino nisu obe
aktivne sto se tice primanja poziva, sms-a... Pozive i SMS prima onaj telefon koji je poslednji
imao kontakt sa repetitorom!

Ne bih ti bas preporucio duzi eksperiment sa istovremeno aktivna oba broja, tj. klona i original kartice!!!
Mogu biti aktivne obe i tkz. preusmeravanjem poziva sa jedne na drugu(bezbednija varijanta)!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
E to ne znam... ja sam to isprobavao sa SVOJIM karticama! Inace, ukoliko aktiviras originalni broj,
mozes da iskljucis telefon, klon ce pokazivati da ima mrezu, ali nece biti povezan sa repetitorom
dok ti sam ne aktiviras (pozoves nekoga ili posaljes sms..).
IP sačuvana
social share
Ha... ili Hmmmmm...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
A sto se tice rada (uspeha kloniranja i upotrebe klon kartice) ja imam tri broja na kartici i sve radi odlicno...
Skoro sam kupio ovaj treci broj i samo da "dodao" u listu vec postojecih...  Smile
IP sačuvana
social share
Ha... ili Hmmmmm...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa sad da li je moguce klonirati halo karticu ili ne ???? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ja sam nesto nacuo da je moguce, ali nisam isprobavao... to mi je bash nelegalno!!!
IP sačuvana
social share
Ha... ili Hmmmmm...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Ja sam nesto nacuo da je moguce, ali nisam isprobavao... to mi je bash nelegalno!!!

Moze i te kako da se krivicno odgovara!!!

Nego uvek ima onoga: In Educations Purpose Only!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.