Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kloniranje SIM kartica  (Pročitano 132755 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 6630 + N95
Ovako izgleda kod mene na N6630

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

SIM.jpg
(5.05 KB, 176x208)
SIM1.jpg
(5.36 KB, 176x208)
SIM2.jpg
(6.29 KB, 176x208)
SIM3.1.jpg
(9.73 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Vidi ti ovaj SimEmu 6.01S - ima više opcija od stare dobre "četvorke"?!? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 6630 + N95
Vidi ti ovaj SimEmu 6.01S - ima više opcija od stare dobre "četvorke"?!? Smile
A prebacuje trenutno 2 do 3 sec sa traženjem mreže do 6-9 sec dostupan si na drugom broju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
A prebacuje trenutno 2 do 3 sec sa traženjem mreže do 6-9 sec dostupan si na drugom broju
To radi i "četvorka". jednostavno pritiskom na "Reset" se odmah i pojavi prozorče za ukucavanje Pin koda i već je posle dve-tri sekunde signal pun za datu mrežu. Onda je "četvorka" čak i brža ako je "šestici" potrebno od 6-9 sec ....
No, lepo izgleda!
Pitanje:
Gde mogu danas da se nabave kartice, i programatori?
Svi sajtovi koji su se bavili ovom problematikom su zatvoreni, ili se vise ne bave time...
kod mene imas kartice da kupis
sto se tice citaca jedino preko

Čudi me da ne prodaješ i čitače ili bar saradjuješ sa nekim likovima koji iste nude?!? Ne verujem da je UNICARD-1 prestao da se prodaje u Srbiji a odličan je programator i čitač?!?

Info:
"Isporuka i cena:
Cena kompleta je 40 EUR, a ako poručite 3 ili više kompleta cena je 35EUR po kompletu. Za sada se isporuka vrši na teritoriji Srbije, Republike Srpske i BiH. Ako ste vični lemljenju i samogradnji, možete da poručite i kit komplet po ceni od 35 EUR koji sadrži sve potrebne komponente, CD, kabl za vezu sa računarom i odgovarajući ispravljač. Ako Vam nešto od ovoga nije potrebno, naglasite to i cena će biti manja."

prika to ti zavisi od telefona
sim emu 6.01  (green 2)
sim emu 6.01 s (silver)
sim emu 6.01 g(green)
Jest i to je moguće ....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 6630 + N95
na 6210 nokiji se restartuje telefon
na 6310 nokiji treba i ceo minut
itd

Smile
Ovo sam sad merio 6-9 sec  ali mene ubi signal

SIM3.2.jpg
(1.95 KB, 79x50)
« Poslednja izmena: 28. Feb 2007, 23:10:59 od zoograf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 6630 + N95

To radi i "četvorka". jednostavno pritiskom na "Reset" se odmah i pojavi prozorče za ukucavanje Pin koda i već je

Ovde se Pin kuca samo prvi put pri uključivanju telefona a posle samo klikom na željenu liniju Linija? klik željeni broj klik

SIM1.jpg
(5.36 KB, 176x208)
SIM3.1.jpg
(9.73 KB, 176x208)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ovde se Pin kuca samo prvi put pri uključivanju telefona a posle samo klikom na željenu liniju Linija? klik željeni broj klik
Ufff ... to mi se i ne svidja toliko. Šta ako izgubiš karticu ili telefon zajedno sa njom pa neko ladno "oladi" sve brojeve?!? Ovako bi za svaki broj trebalo da provaljuje pin što je nemoguće i mogao bi eventualno da ti ošteti samo prvi aktivni, dok kod ovakvog stanja ako je telefon ispao pa ostao aktivan, onda može ne samo osnovni broj da "iscedi" već i sve naredne što dovodi do toga da možeš baciti originale!!!
Savet: uvek ubacujte neki pin koji nije moguće provaliti, tj., ne ubacivati "1111" ili nešto sl., tipa "1234" već složeniji broj kako ne bi došlo do zloupotrebe usled gubitka ili kradje telefona. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 6630 + N95
Možda si u pravu .Sve brojeve sam zato i  registrovao tako da u slučaju krađe Smile Smile mogu broj da povratim a novu karticu izčitam ( ako se ove nove daju izčitati  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
ma stavis samo jedan PIN, od 8 cifara, i svaki "pošteni nalazač" čim nađe fon, i ako je uključen, on će da ga isključi na 5-6 dana, da se vlasnik ohladi,da ne cima, pa će da ga uključi, i tu ga sačeka iznenađenje. A i šta mislite kolika je verovatnoća da taj što nađe fon zna išta o kloniranju, da zna da to uopšte postoji, i da može da menja brojeve? Vrlo vrlo mala, tako da ja mislim da i ako, ne daj Bože, izgubim fon, da sam bezbedan, (čak imam 2 klon kartice pune sa mojim brojevima), jednostavno zoveš broj koji ti je u trenutku gubljenja bio aktivan, i kad taj prestane da zvoni, znači da je ugasio fon, i ad se tu sjebo, i ti ladno možeš da nastaviš da koristiš drugi klon i originale. Jedino prežališ skupu klon karticu, ali i to je bolje nego vaditi opet SIM kartice sa istim brojevima, pa njih klonirati (dok može, dok ne uvedu i kod nas v2). Jedino kako može da te zezne, je da odnese karticu kod nekog klonera, pa da onaj provali i iščita, ali nema od toga ništa, za to je tek minimalna verovatnoća.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
svi koji nemaju klon iza baterije drze ostale kartice koje nemaju pin

Hehe, to obavezno treba praktikovati! Smile Da ne dužim sa pričom kako i zašto, ja pogubio ni manje ni više nego samu klon karticu dok su mi originali visili negde kući po fiokama. No, eto sreće i za mene(posle mojih molbi ako slučajno nalete....) ... likovi naleteli na istu posle 7 dana u obližnjem kafeu i vratili mi je, da ne poverujete! Smile
Eh sad, da nije bila zaštićena pin kodom, baš me interesuje da li bi visila sedam dana u obližnjem kafeu i niko istu ne bi primetio dok navodno nije puklo staklo na jednom od stolova i kartica ispala dole ... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.