Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Зна ли Ниџа о чему говори

Glasanje završeno: 01. Mar 2009, 14:58:23

Не, омакло му се
14.3%  (3)
Не, оће он тако често
23.8%  (5)
Не зна али сазнаће
14.3%  (3)
Да, наравно, свака му ка Његошева
23.8%  (5)
Можда он зна, али ја не знам
23.8%  (5)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Клеробољшевизам, что это  (Pročitano 13714 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Ne zajebajte se, to je puka istina.Ustase i Jasenovac bili bii male bebe.
@klico
jako lepo sto kosristis za stoku izraz 'radni narod'.
Imali su pruzenu ruku, a trazili rat. Dobili su ga. Mislili su da ce Hitleru da kazu: izvini Hicho salili smo se. Smile Smile Smile
Nema dileme, nije potreban nijedan dokument da se zna da ako bi se dalje pruzao otpor Srbi bi bili poubijani, raseljeni i unisteni.
Nema dileme da bi to uradili Bugari, Arnauti i Hrvati.Ne treba nikakva karta, nikakav dokument. Njemu je trebala mirna zaledjina.
Srbija je morala da potpise bezuslovnu kapitulaciju jer je sam trazila rat, dobila ga je i izgubila ga.
Ko to spori, taj neka ide u ludnicu.
Napred klico u politicare. Oni i zaboravili na epitet radni. Oni tepaju samo 'narod'.
To bato: radni. Markica, topli obrok, regres, visak, stimulacija u borbi rpotiv mrskog neprijatelja.
Bog kad je oterao coveka da zivi od svog znoja, rekao je, a vi Srbi cete ziveti od markica i toplog obroka. Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Zaboravio si liste za stanove, odmarališta i sindikalno čerečenje svinja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;

Pre tridesetak godina moj deda je uvek donosio bar jedno prase mesečno, dobijao u policiji mada je bio u nekoj civilnoj službi policije ni sam ne znam tačno šta je radio, bilo pre mnogo godina  Smiley 1 ali kaže da se tada znao red
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Sve su to bile kategorije, koje smo uzimali a niko nikada se nije upitao: ko ce to da plati?
Kredite koje je pojedala inflacija i ostale kategorije, kojima se stvarao privid lagodnog zivota, i ciji se rezultat vidi sada.
Srbija je imala za vreme ministrovanja Laze Pachua (pre prvog rata), tako neuka, tako sirota dakle imala je dinar iste vrednosti kao svajcarski franak, koji je slovio za najjacu valutu u kontinentalnoj evropi. Funta je bila najjaca. Bez ijednog dinara duga.
Ali je imala drzavu u kojoj je ministar mogao da odbije kralju da odobri kredit.
Cuvene Lazine rechi: Ne moze vase velicanstvo, jer ako ne daj Boze vase velicanstvo umre, moracu ja to da platim Smile Smile Smile
Danas Velja ministar kaze: dao sam vam ova radna mesta da kraduckate, a ne da kradete.
Ja mislim da je sve receno.kakav narod, takvi ministri. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2009, 22:35:07 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung E251
Citat
Citat

Odavno nisam cuo pametniju stvar.Shkorpi,imas punu podrsku jednog pripadnika nacionalne manjine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Citat

Odavno nisam cuo pametniju stvar.Shkorpi,imas punu podrsku jednog pripadnika nacionalne manjine.

Има Шкорпи овде и свој фан клаб бре  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Hvala na podrsci, ali za mene nacionalne manjine su ama bas isto sto i ja.
Do pojave Srba po zanimanju nisam to ni primecivao.

Btw izgleda da stvarno nismo svesni sta nam se desava, ali bez istine i otkrivanja sta se stvarno zbilo nema ni nacije.
Mislim da se dugo nece zamajavati sa nama i nasim boljsevickim afinitetima i da ce se aktivirati rezervni plan integracije zapanog Balkana, bez nas.
Cefta ce biti ukinuta, a novo trziste ce biti Hrvatska, Crna Gora, Makedonoja, Kosovo, Albanija i Grcka, gde ce Grci biti zaduzeni za integraciju.
Mislim da Tadicu i Jeremicu to vec stoji na stolu.
Ali onda ce otici i cucla, pa cemo spasti na dudu pravih kleroboljsevika, Rusa. Po muzickoj zelji guslarske Rusije iz srpskih pecina, srpske Rusije iz Moskve i presretne balvanije koja ce od Rusa traziti markice i tople obroke. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2009, 23:09:02 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung E251
Cefta je vec sada nista,zbog velikih razlika u propisima. A moja podrska njemu je iz prostog razloga sto stvari ne uvija u saren papir,da bi se lakse progutale.Ovo o cemu on prica ja pokusavam da objasnim svojoj okolini,narocito to da svaki narod ima politicare kakav je i sam
« Poslednja izmena: 19. Feb 2009, 23:14:52 od shlauf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Cefta je vec sada nista,zbog velikih razlika u propisima. A moja podrska njemu je iz prostog razloga sto stvari ne uvija u saren papir,da bi se lakse progutale.Ovo o cemu on prica ja pokusavam da objasnim svojoj okolini,narocito to da svaki narod ima politicare kakav je i sam
Cak su se i Rusi zabrinuli za tu nasu ljubav prema njima. Mislim na prave Ruse.
Konuzin je vec dva puta dao do znanja da Rusiji treba Srbija u Evropi.
Novokomponovani bogatasi, su veoma svesni da bez zapadnih lihvara im nema zivota.
Okretanje amerike ka energetskoj nezavisnosti, je rusilacka za ceo svet a ne samo za amere. Oni ce to prebroditi, jer su jasno dali do znanja kada su izabrali Obamu, da jednostavno im je dosta svih s*nja i mrznji, pa nek se svet malo zanima samim sobom.
Nije problem ruskih boljsevika sto su im pukli milijarderi komsomolci, nego je problem sta ce stoka da zdere?
Sto je jos gore, Kina strahovito pada.Svet je mislio lako cemo: jebi mater jenkijima pa da budemo sretni.
Ispada da nije bas tako lako.Obama je nekoliko puta trazio: democracy throughout the country. Trazi od svakog amerikanca da ucestvuje u menjanju tehnologija i stvaranju novih radnih mesta.
Hajde da vidimo koji su nasi prihodi? Doznake od 3 miliona Srba plus onih koji po nesto rade napolju ce se drasticno smanjiti.
Investicije ce se takodje smanjiti. Sto iz razloga nemanja para, sto iz nepostojanja zakona i propisa.
Proizvodnje ima samo na televiziji.Ostaje seljak da mu j*bes mater, ali i to ima limita jer vec si mu odrao pet koza.
Tose vidi na primeru mleka a ima ih jos mali milion.
Pa da vidimo Djelica sa : kriza je nasa sansa, ili da li Dinkic shvata da je rekao istinu kada je ocenio da je to kataklizma.A da li on shavata koja je to kataklizma? A boljsevicima se ne isplati pevanje internacionale vise. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2009, 00:01:54 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kako nema a šta je Čedomor?

Inače Josif Visarionović Džugašvili je bio bogoslov zar ne. On je nosio ikone pred vojskom u otadžbinski rat, zar ne.

Па оно јесте и БаДиЂ Smile Само што се тако не декларишу... чега се стиде Smile
Хоћеш рећи да је Стаљин био клерофашиста... могуће Smile
А виђу, ЛДП-Прока је рекао да су они овде да говоре истину као Исус Христос... тако да Smile

Citat
Bato ovo je skroz dubina pecine sa svom memlom iz nje.

Шкорпи, већ дуго ценим твоје метафоре, а некад стварно погађају у мету.
Истина, против Клиће ти је свака опција зихер. Нема из кеца у икс Smile

Citat
Mi svi potiskujemo jednu uzasnu krivicu, koju smo ucinili prema sami sebi, ali to je lakse reci da je Nedic nacista, fasita ili Djujic ubica nego da priznas sta su nasi oci uradili i kojim pravom.

Ako je Milan Nedić bio odgovoran za ubistva, deportacije, logore, saradnju sa narodnim neprijateljem i okupatorom, za sve ono protiv čega smo se borili, ginuli stradavali, kakav ja to stav prema Milanu Nediću treba da imam?

Ко је бре гинуо, страдавао, борио се... Ајде дечко, брсти на другу страну.
И што мораш да имаш став. Мишљење (став) ти је ко шупак. Свако га има... што би рек'о Дејв Ли Рот. А ти буди изнад тога, па немој имати став Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2009, 08:39:10 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.