Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Зна ли Ниџа о чему говори

Glasanje završeno: 01. Mar 2009, 14:58:23

Не, омакло му се
14.3%  (3)
Не, оће он тако често
23.8%  (5)
Не зна али сазнаће
14.3%  (3)
Да, наравно, свака му ка Његошева
23.8%  (5)
Можда он зна, али ја не знам
23.8%  (5)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Клеробољшевизам, что это  (Pročitano 13833 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ционизам тада није добио одлике фашизма, јер није постојала јеврејска држава. Без државе нема фашизма, фашизам је управо култ државе... Едукуј се Станиславе, прати радњу фабуле Smile

Ајмо поново, што би реко Руфутабис Smile
Ко се бори против фашиста не може сам бити фашиста. Он је антифашиста.

Зло чинити, од зла се бранећи, ту злочинства нема никаквога!
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Citat
Мени су смешни ови који антифашистичке организације проглашавају фашистима... бркају национализам и патриотизам са нацизмом... Smile

Da je problem u tome što antifašističke organizacije nekog proglašavaju nacistom - lako bi mi sa tim, nego je problem što mi stvarno imamo nacističke organizacije

Проблем је што они који су против америчко фашизма, дакле Образ, Двери, Светозар Милетић, што ће рећи антифашисти, бивају проглашавани нацистима Smile
Слично важи и за СРС. У току рата су неки радикали починили ратне злочине. Али у ком рату тога нема? Можда је било и командне одговорности, биће тешко доказати... Но и све да је доказано - и Стаљин је наредио многе ратне злочине. И поред тога је признат као антифашистам, јер је ратовао против фашизма и нацизма.
Трупа ЈНА, територијалне одбране и добровољци из Србије су ратовали против повампиреног хрватског нацизма. Ерго, они су антифашисти, ачк и ако су од њихове руке невини страдали Smile
Слично важи и за Сребреницу где се ратовало против исламофашизма (термин су измислили Американци) Smile
Ti imas u Srbiji tipican kleroboljsevizam. I toga se necemo otarasiti.
Jel ti verujes njima da hoce evropu, kad pimplaju dogovorno da se sto vise odlozi glasanje zakona?
Ili mislis da je evropa uopste bitna? Bitno je zadrzati centralisticke pozicije.
To hocemo u evropu, je cisto da dobiju zajmove, jer ako ukine sisu, odosmo u qrac. Smile Smile Smile
A kler nikada nije bio jasniji. Ocekujem da Amfilohije izda saopstenje, zasto nisu Legiju odveli da lece, zbog krvnog pritiska. Smile Smile Smile
Ti nemas nacionalno svesnu populaciju. Svest se diriguje sa Kurirom i sa B92.
Ili mozda mislis da su boljsevici neki tamo komunjare koje su sisale vesla? Nauka je to prvo stvoriti takve hibride, pa posle jahati te iste. Nije ni to lako. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Клеробољшевизам би требало да представља некакву идеологију. Је л' те -изам.
Које су одлике те идеологије. И пошто је реч о кованици, онда би логично било да представља спој клерикализма и бољшевизма.
Већ је и "клерофашизам" поприлично несрећна кованица, мада би се могао наћи неки пример у Франковој Шпанији. У Србији нема фашизма, самим тим ни клерофашизма.

Што се тиче овог "клеробољшевизма", Шкорпи је бар дао неко своје тумачење, иако је оно ништавно што се тиче објашњења самог појма. А од Клиће видим само понављање истих парола, флоскула и мантри...
Ништа не научи пачурлија та, већ што је и пре знала ква-ква-ква-ква-ква Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Већ је и "клерофашизам" поприлично несрећна кованица, мада би се могао наћи неки пример у Франковој Шпанији. У Србији нема фашизма, самим тим ни клерофашизма.

Nije nesrećna kovanica jer se nalazi i u rečnicima manje poznatih ili stranih reči i izraza, ali i istorijski je pojam i najčešće se odnosi na zajedničku politiku crkvenih i fašističkih krugova nastalu povezivanjem biskupa i sa fašističkim državama u Španiji, Italiji... i pre svega je taj pokret bio usmeren protiv drugih, legitimnih pokreta i demokratski uredjenih država - sramota!!!
Citat
Ционизам тада није добио одлике фашизма, јер није постојала јеврејска држава. Без државе нема фашизма, фашизам је управо култ државе... Едукуј се Станиславе, прати радњу фабуле Smile

ali je zato gay parada fašizam i povezana je sa kultom države  Smile i onda je na nju trebalo odgovoriti zlom  Smiley 1
« Poslednja izmena: 18. Feb 2009, 15:22:26 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Драги мој Клиторисе...
У Италији је био конкордат цркве и државе, ерго нека сарадња. Иначе, тешко да је тамо био култ католичке цркве, Дуче је био исувише сујетан за тако нешто. А као омладинац се хвалио да је борац против Бога лично.
За Шпанију рекох да би можда могло, мада мислим да ти исувише упрошћаваш ствари.
Што се тиче тога да су били против "демократских земаља", подсетићу те да је Салазаров Португал био чланица НАТО, а и Шпанија је имала неки статус... Уосталом, шпанска демократија је директни наследник Франка, пошто краљ није дошао тамо револуцијом, дакле ова пост-мортем демократија није била спречена од стране клерофашизма (могао је Франко рецимо да има свог наследника као Ким Ил Сунг).

Но то није тако битно.
У Србији нема фашизма, тако да није испуњен потребан услов. А клерикализам је благо речено дискутабилан.

Citat
ali je zato gay parada fašizam i povezana je sa kultom države 

Геј парада је промовисање болести, и тако треба реаговати на исту Smile
А такве догађаје, преко "невладиних", спонзоришу веома моћне државе и над-државе - Америка и ЕУ.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2009, 15:28:54 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Које су одлике те идеологије. И пошто је реч о кованици, онда би логично било да представља спој клерикализма и бољшевизма.

Што се тиче овог "клеробољшевизма", Шкорпи је бар дао неко своје тумачење, иако је оно ништавно што се тиче објашњења самог појма. А од Клиће видим само понављање истих парола, флоскула и мантри...

Pa ja sam ga dao kako ga ja vidim. Znas dobro da sam strogi pristalica nacionalsocijalizma, i ja sve ostale od zapadnih lihvara, kamatara, pa do komunistickih teroristickih bandi, gledam kao na najobicnije fukare.
Fukara je za mene svako, ko kaze jedno i radi drugo.
Svet je u svojim ideologijama trazio sebe od revolucije lakeja i prostitutki u Francuskoj, koja oni nazivaju pravima coveka, pa posle se to izvitoperilo u komunizam,dok su lihvari od straha od komunisma, na zapadu morali da popustaju svojim narodima, jer bi naopako dosli boljsevici pa bi morali na kazan sa sve dobrim zenskama sto su kresali.
Pauza i strah i trepet je bio kratko nacizam, koji je hteo da uvede red, da provuce kroz odzak smradove i da napravi napredno kvalitetno drustvo. Tu su se pobunili i lihvari i boljsevici. Ukenjali se u gace, jer tamo nije bilo jefrino prodavanje pameti i uvrtanje balvanskog mozga.
No, posto smo bili porazeni, vodi se uzasna hajka protiv nacista jer se boje pravih ljudi.
Boljsevicima je propala skroz ekonomija, jer su nepismena kopilad koja su htela da vode ekonomiju a i da zive dobro.
Nije rad onaj koji ti donosi dobrobit, nego partija, pa se tako mnooogi napusili partije.
U sutini hajde da sumiramo: Sovjeti su pobili tri puta vise ljudi nego Hitler. Racuna se oko 30 miliona Rusa da je stradalo u celoj epopeji njihove vladavine. Ubili su apsolutno vise Jevreja nego Hitler.Jevreji lihvari ru cute, jer znaju da kod boljsevicke balvanije ce jeftino kupiti dobra (sto je i uradjeno).

Popovi nisu vise svetena lica. Oni su cisti udbasi. Boli njih dupe za jevanjdjelje i takve bezvezne stvari. Oni su danas bogati preduzimljivi ljudi (njihova deca i porodice).
Tako da ujedinjenje boljsevika i popova je vec odavno uradjeno, treba samo da se ozvanici, pa tako vidis kgb-ovca kako se krsti vecim krstom nego sto je on velik, kada sahranjuje pukovnika Alekseja i moli se ujka Lenjinu da ga ne posalje u pakao kod tata Staljina, jer tamo nema zajebancije.

Mislim sekiro da sam ti objasnio. Oni su ideologiju vec stvorili. Sa takvim hibridima, kao sto je postkomunsitickaa populacija radis sta god hoces. Nije problem.

Sve bi vas shkorpi, malo kroz odzak, malo iza bodljikave zice. Bez srpa i cekica ali sa krampom. Smile Smile Smile
Uspeli su cak i najjacu i najnapredniju naciju na Balkanu da uniste (srpska).
ne zaboravi da je Crni Djordje i Milos su pravili drzavu 50 godina pre Garibaldija i Bizmarka, a 70 godina pre ostalih balkanskih naroda. Sad vidi gde smo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
У Италији је био конкордат цркве и државе, ерго нека сарадња. Иначе, тешко да је тамо био култ католичке цркве, Дуче је био исувише сујетан за тако нешто. А као омладинац се хвалио да је борац против Бога лично.

Ko je spominjao kult katoličke crkve?

Citat
Што се тиче тога да су били против "демократских земаља", подсетићу те да је Салазаров Португал био чланица НАТО, а и Шпанија је имала неки статус... Уосталом, шпанска демократија је директни наследник Франка, пошто краљ није дошао тамо револуцијом, дакле ова пост-мортем демократија није била спречена од стране клерофашизма (могао је Франко рецимо да има свог наследника као Ким Ил Сунг).

Jeste protiv demokratskih zemalja jer je i u samoj nemačkoj na primer fašizam bio usmeren protiv demokratije
Citat
Но то није тако битно.
У Србији нема фашизма, тако да није испуњен потребан услов. А клерикализам је благо речено дискутабилан.

U Srbiji ima fašizma, može se raspravljati u kojoj meri, a klerikalizacija se sprovodi ili zahteva
Citat
Геј парада је промовисање болести, и тако треба реаговати на исту Smile
А такве догађаје, преко "невладиних", спонзоришу веома моћне државе и над-државе - Америка и ЕУ

Napad na gay paradu je fašistički, a to o sponzorstvu je smešno jer je gay parada održana bez ičije zaštite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Текст му иначе обилује фразама, глупостима и паушалним оценама...

Kleroboljševički ritual u Orašcu dizajnirao je prethodni premijer kako bi Srbiju u celini unizio, ostvarujući ideju o pseudopravoslavnoj džamahiriji.
Да, ја не знам колико пута морам да обашњавам (екавски за "објашњавам") да реч џамахирија уопште не означава никакав верски режим,
него је џамахирија само систем секуларног социјализма у Либији.

Тај Самарџић је мало чудан, једном је на ТВ Политика предложио мушком водитељу да се заједно купају у кади.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ko je spominjao kult katoličke crkve?

Причамо о клеро-фашизму, а тамо је скоро искључиво католички клер.
Хелооо! Енибади хоум!? Smile

Citat
Jeste protiv demokratskih zemalja jer je i u samoj nemačkoj na primer fašizam bio usmeren protiv demokratije

Опет се губиш.
Причамо о клерофашизму, а у Немачкој је био националсоцијализам (скраћено нацизам). Види то са Шкорпијем, ето он се управо декларисао.
Дакле, Немачка не може бити пример фашизма, него нацизма. И Немачка је била изразито антиклерикална, скоро антихришћанска земља у време Хитлера.

Citat
U Srbiji ima fašizma, može se raspravljati u kojoj meri

Може се расправљати у којој мери има појединаца који готиве неки фашизам (рецимо савремени љотићевци) или се нешто ложе, а немају везе с везом.
Фашизам као идеологија или државно уређене у Србији не постоји.

Citat
Napad na gay paradu je fašistički

Такве глупости не могу проћи на Куби... Такође ни у следећим градовима: Шангај, Сингапур, Дубаи. Тврдиш да тамо влада фашизам?! Smile

Уосталом: фашисти су побили мање људи него комунисти, нацисти и либералисти, респективно. Мислите о том.

@Шкорпи... ајде види то са Клићом. После њега не могу паметно да разговарам, а с тобом не бих безвезе Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Текст му иначе обилује фразама, глупостима и паушалним оценама...

Kleroboljševički ritual u Orašcu dizajnirao je prethodni premijer kako bi Srbiju u celini unizio, ostvarujući ideju o pseudopravoslavnoj džamahiriji.
Да, ја не знам колико пута морам да обашњавам (екавски за "објашњавам") да реч џамахирија уопште не означава никакав верски режим,
него је џамахирија само систем секуларног социјализма у Либији.

Тај Самарџић је мало чудан, једном је на ТВ Политика предложио мушком водитељу да се заједно купају у кади.
ja sam dosta godina tamo radio i svakako pitao sta je Jamahiria.
To je ciljno drustvo Gashe, gde svi misle isto.Nema misljenja. U kratko, da ti ne duzim sve moje razgovore sa njima.

@sekiro
Sta sa klicom da vidim kad coveku nisu jasne elementarne stvari.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2009, 15:46:55 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.