Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Зна ли Ниџа о чему говори

Glasanje završeno: 01. Mar 2009, 14:58:23

Не, омакло му се
14.3%  (3)
Не, оће он тако често
23.8%  (5)
Не зна али сазнаће
14.3%  (3)
Да, наравно, свака му ка Његошева
23.8%  (5)
Можда он зна, али ја не знам
23.8%  (5)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Клеробољшевизам, что это  (Pročitano 12849 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pazi, ovi koji su mladji, pa im je tako genetika, od straha poremecena, kada je tata gurao.
Ljudi ne samo da su ubijani, zbog toga sto su imali, radno i posteno steceno, nego su posle potomci nosili pecat izdaje, nepodobnosti. Zivot je prolazio u svakodnevnoj mrznji. Zaposljavanje, dobianje bilo kojih povlastica na njih se nije odnosilo.kulak je bio onaj ko je imao kucu od cigala i destak lanaca zemlje, a burzuj je bio i brica koji je imao dva shegrta.
Shegrti su se izivljavali nad bricom ekspoatatorom.
U kasnije vreme, suptilni sarakazam narodne vlasti je dao Zoki radmilovic u Radovanu Trecem: a gde mi je g*no? Clan biblioteke.I drugi slicni biseri Duska Kovacevica.Ja razumem danasnje hibride rodjene iz takvih jaja.
Deda mu je dobio tudju kucu, tudju zemlju, imao partijski zadatak da jebe mater svakome ko je licio na coveka, Boze sacuvaj da je imao manire, da jede sa obe ruke ili tome slicno. Odmah ga prijavi ozni.
Ovo se razvilo u komuno chetnistvo, promovisano od Seselja. Kokarda sa nalicjem petokrake. Pa zavisi u kom drustvu se nalazis samo okrenes.
I zadatak da urlas sto jace da si Srbin.
Idi sada u preduzecima i raspitaj se koju je krsnu slavu registrovao muz, a koju zena? Zbog slobodnog dana. Videces da su razlicite. Smile Smile Smile
Jebe se Srbinu za krsnu slavu, njemu je slobodan dan vazan.
Boljsevik, kupuje ikonu, od molera na Kalenicu a zena dodje pa menja, jer je onaj drugi svetac lepsi pa se ona bolje vlazi.
Kler ne kaze: svaki Srbin treba da ima u kuci Sveto Jevandjelje, nego ikonu i kandilo. Kler je takvima obezbedio i na nebu mesto. necemo mi tamo sa kojekakvima. Sveti Sava je izborio tamo Nebesku Srbiju.
Tamo ce te sluze nase casne sestre, svaka sa po pet sest abortusa u Narodnog Fronta. Smile Smile Smile
Hocu reci, sa ovim postojecim hibridom mozes sve.
pa i da im posle kad dodje vreme kaze; niste vi Srbi, to vam je bio tajni zadatak, vi ste mali Rusi. Smile Smile Smile
Bre, licno Satana pohodi ove dane Srbiju. I naplacuje danak: Vasi su oci 45-e meni prodali dusu. ja to sada naplacujem.
Krsna Slava je tradicija, koja se btw u mojoj kući ne upražnjava. Tačnije, to je kompromis između paganskih običaja i hrišćanstva, kojim su, pretpostavljam, hrišćanski misionari želeli da lakše hristijanizuju Srbe. Ovo ostalo se relativno slažem, sem za Ruse, mada i to može da se shvati različito, a nije precizirano. Odlika srpskog mentaliteta je ljubav prema Rusiji, pri čemu treba reći da ljubavi između nacija nisu nikad uzvraćene. Tačna je činjenica da na ruski front nikada nisu slane srpske trupe, i to je cenim posledica urođenog rusofilstva kod nas Srba. Međutim, mi nismo Rusi, nego narod sklon Rusiji. To je "maleni" zaeb kod naših "rusofila" koji jedva čekaju da se Rusija zarati i pokaže da je sila. To što bi to Rusiju koštalo ko Sv Petra kajgana, pokazuje i koliki su rusofili, a na kraju i Srbi. Ovo da je Đavo došao po svoje se slažem. Najgori greh je odreći se svog naroda, a to su upravo napravili srpski komunisti, prvo, a potom i 90 i kusur procenata svih Srba koji su prihvatili Broza. Joža je ponudio golji da ga izvuče iz balege, al je tražio da golja proda naciju i njen interes. Golja je pristao i to se sad vidi u danu državnosti Kosova, Hrvatskoj u Avnoj granicama, total sjebanoj Srbiji. Međutim golji je bilo lepo, pa je to pričao i deci, pa bi i deca da žive tako. Al nema ... prodato već sve. Držimo u ovom trenutku samo ono što niko drugi neće. Kad bi neko poželeo i užu Srbiju, otišlo bi i to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16345
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Никола Самарџић је пукао од када му је отац умро!Ни стари пеофа није био неки стручњак,али је зато сину осавио у аманет место предавача на Философском факултету,тако да он сам обезбедио и сад може да унаоколо лупета шта хоће!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230

Krsna Slava je tradicija, koja se btw u mojoj kući ne upražnjava. Tačnije, to je kompromis između paganskih običaja i hrišćanstva, kojim su, pretpostavljam, hrišćanski misionari želeli da lakše hristijanizuju Srbe. Ovo ostalo se relativno slažem, sem za Ruse, mada i to može da se shvati različito, a nije precizirano. Odlika srpskog mentaliteta je ljubav prema Rusiji, pri čemu treba reći da ljubavi između nacija nisu nikad uzvraćene. Tačna je činjenica da na ruski front nikada nisu slane srpske trupe, i to je cenim posledica urođenog rusofilstva kod nas Srba. Međutim, mi nismo Rusi, nego narod sklon Rusiji. To je "maleni" zaeb kod naših "rusofila" koji jedva čekaju da se Rusija zarati i pokaže da je sila. To što bi to Rusiju koštalo ko Sv Petra kajgana, pokazuje i koliki su rusofili, a na kraju i Srbi. Ovo da je Đavo došao po svoje se slažem. Najgori greh je odreći se svog naroda, a to su upravo napravili srpski komunisti, prvo, a potom i 90 i kusur procenata svih Srba koji su prihvatili Broza. Joža je ponudio golji da ga izvuče iz balege, al je tražio da golja proda naciju i njen interes. Golja je pristao i to se sad vidi u danu državnosti Kosova, Hrvatskoj u Avnoj granicama, total sjebanoj Srbiji. Međutim golji je bilo lepo, pa je to pričao i deci, pa bi i deca da žive tako. Al nema ... prodato već sve. Držimo u ovom trenutku samo ono što niko drugi neće. Kad bi neko poželeo i užu Srbiju, otišlo bi i to.
Pa u 99% slucajeva, kako se sada drzi, bolje da se odreknemo. Necu o tome jer ljudi ni ne poznaju pravila po kojima se ona drzi.
Ova analiza ti je odlicna. Od silne ljubavi prema Rusima, niko ne pita sta su ti ljudi sve pretrpeli. Samo 40 miliona ideoloski pobijenih.
Boljsevizam je razorio celu Rusku naciju.Danasnji bogatasi, su rezultat pljacke a ne rezultat rada. Bivsi komosmolci koji su svojevremeno potkazivali komsiju i sto ja kazem, brisali bulju prstima i pisali Lenjinove parole po zidovima, danas imaju sta imaju.A imaju na osnovu prodaje resursa svoje zemlje, odnosno imovine buducih ruskih generacija.
Uporedi sa tradicionalnim ruskim bijarima, koji su machem, krvlju i vatrom osvajali teritorije, uvodili hriscanstvo i razvijali jedno tradicionalno drustvo.
Kod nas je prica oko majchice, smesna. Generalno gledano ni gedza ni lala, nikada nisu nista osecali prema Rusima. Cak su ih i prezrivo gledali.
Ali ima nasa, guslarska Rusija, koja je negovana u crnogorskim i hercegovackim pechinama, kao i u Krajiskim kamenjarima.To je jedna virtualna Rusija, kako tacno pises, zarati pa bije a on uziva. To sto je ruski narod to kostalo samog zivota, nikom nista. To sto je najbolji izvoz pored gasa i nafte iz Rusije zdravo zensko dupe sirom sveta opet nikom nista.
Tamo u izvorima srptva, se dogodila jos veca tragedija. Pod mudrim rukovodtsom partije oni su prvo pobili svoje napredne i vredne Srbe, naravno kao neprijatelje naroda, nacionaliste, chetnike itd, pa su za rad odricanja od nacije kao sto kazes, kupljeni sa gotovom kucom, stanom ili nekim imetkom,  a za rad lojalnosti partiji, pa su posle isto po partijskom zadatku postali veliki Srbi, to je samo odraz decenijske ideologije: partijo daj mi da zhderem imam prava.
Tridest posto stanovnistva, danas ima imetak (licni rad) stan za 5 maraka koji mu je Sloba prodao a da mu je pre toga partija poklonila.Isto toliko njih vozi polovna kola, koje su ili nase provenijencije ili mu je 'papa' prodao nakon sto je ta ista izvozao.
To je uzasna tragedija, jer su u pitanju cetiri citave generacije.
Jos veca tragedija je odlazak svega sto izrasta u potencijalno sposobno stanovnistvo napolje.
Ja sam imao posebnu privilegiju da par godina budem napolje, ali ne kao iseljenik, nego cisto kao rezident na ograniceno vreme, pa sam stoga bio skroz neopterecen u kontaktima sa nasom dijasporom. Tamo se jasno vidi citava nasa tragedija. Imas tri jasno ragranicene generacije koje maltene ni ne govore jedna sa drugima, cak se i duboko mrze.
Jedna je ona pobijena 45-e, generacija proteranih Srba od strane Srba.
Druga je ona koja se sistematski iseljavala trazeci adekvatniji ljudski zovot, a treca najnesretnija je ova najnovija da ih nazoves izbeglicka.
U medjuvremenu je kler zajedno sa komunjarama sitematski napravio u Srbiji hibrid, ciji je eksponent najtipicniji Seselj, sto ja nazivam komunistikih chetnika. Kokarda ima nalicje petokrake, pa se okrece lice i nalicje ko je verniji ideologiji: daj mi da zhderem, a ne daj mi da radim.
Ako neko misli da je to slucajno, debelo se vara.
To se sistematski radi sa udbaskim klerom, partizanskom akademijom nauka i politcarima proisteklih iz nasledtva teta Davorjanke.
Problem je sto samo mozda 1% Srba zna koja je genealogija teta Davorjankinog srpstva.
Ja mislim da je Sekira mislio na nesto savim drugo kada je otvorio temu, nesvesno da u stvari mi smo specifikum tog drustva, a po uzoru na bracu Ruse.Kleroboljsevizam ima kod nas plodni teren jer cak i oni koji bi neku evropu, zele je da bi zhdrali a ne da bi radili.
Ideologija, daj mi da partijo da zhderem, imam prava je opstepsiutna i kod jeuropejaca i kod rusofila. Podela je samo na kako se gleda, ko ce dati da zhderes: jeuropa ili braca Rusi.
Pri tom stvaranje stabilne drzave se odlaze, tako sto se rasprvalja kome je Goca Lazic lizala mindzu, ili da li je Rasim sramota i uvreda sto potpisuje pozivnice za jednu proslavu koju 50% novokomponovanih ne zna sta je to u stvari. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2009, 23:37:41 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Pazi kad pričaš o Davorijanki ja te pratim, ali sigurna sam da 90% ne znaju ni ko je ona bila ni šta si ti hteo da kažeš. Ne znaju ni kako je Kika stvorila klan Markovića na vlasti pa je pojela maca. Ne znaju kod koga je teokarovićeva biblioteka ili koja je palata Ilića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Pazi kad pričaš o Davorijanki ja te pratim, ali sigurna sam da 90% ne znaju ni ko je ona bila ni šta si ti hteo da kažeš. Ne znaju ni kako je Kika stvorila klan Markovića na vlasti pa je pojela maca. Ne znaju kod koga je teokarovićeva biblioteka ili koja je palata Ilića.
Ja stvarno ne smem da pisem sve. Veruj mi da je opasno.
ovo sto si napisala je samo mali deo. Ali recimo zasto su ubijali ljude(bivse nase policajce) koji su imali neku dokumentaciji ili mogli da svedoce oko toga?
Ja sam citao clanak jednog od njih, pa ako je sto pise covek istina, onda stvarno koza da ti se najezi.
Ali da ostavimo ovako kako je. Sloba se slucajno pojavio na politickoj sceni sa : niko ne sme da bije narod. Smile Smile Smile
A tek koja je pozadina ubistva Stambolica, da ne pricam. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung E251
Pricaj,molim te.Ili bar posalji na PM,ako moze,gde se da procitati. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Neka Škorpi, u pravu si. Nek idu svom dedi pa nek pitaju ako ne znaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Pricaj,molim te.Ili bar posalji na PM,ako moze,gde se da procitati. Smile
Pa baba Julina majka Vera je bila sestra Titove trece zene, Davorjanke Paunovic, alijas sekretarice Zdenke, odnosno zenu koju je Tito najvise u zivotu voleo i sahranio ispod svog prozora u Uzickoj. Ona je rodjena tako sto su majku pustili da se porodi iz logora, a inace su je posle vratili i streljaji. Baba Jula je imala status Koncarevog sina , Radeta.
Usvojio je Moma Markovic, tako sto je priznao da je otac a zauzvrat Markovici su dobili politicku karijeru.Draza je to najbolje iskoristio.
Ko se seca komandanta jagnjecih brigada.
Vera je pod torturom potkazala, Rankovica, pa su ga posle specijalnom akcijom oslobodili od Gestapoa, u stvari iz bolnice.
Becareviceva policija kaze da su je uhvatili nju i jos jednu koleginicu u neki kupleraj sa mladim momcima, koje su vrbovale za uclanjenje u Partiju. Ta druga je posle bila zena Milentija Popovica. U stvari ceo CK Srbije je krojila teta Davorjanka, i Ljubicica i Peru Konja (Stambolica). mala Mirjana je redovno odlazila u Beli Dvor a posle udaje je svog balvana pogurala, kada je padao komunizam u politiku. Stari CK Srbije se dvoumio izmedju Ivice i Slobe, pa je zena tu pogurala stvari.
Nije se on pojavio tek tako: niko ne sme da bije narod.
Kosovska kriza je forsirana da mogu da odvuku paznju mase, da bi pokrali (privatizovali) celu Srbiju. Pavlovica su na osmoj sednici skinuli, zbog toga sto je rekao: olako obecana brzina.
U celoj toj klapi raspada je i drug Tudjman, porodicni prijatelj Slobe i Mire.
Ima tu jos dosta toga (sprega sa kriminalom stvaranje Arkana, pa ubijanje, pa sada Peca tajkun itd itd)Tridesetogodisnje stvaranje Moskovske Srbije, finasiranje Kurira i drugih tabloida, ubijanje svih koji su nesto znali ili se protivili.

Hibridni komuno chetnici, alijas patriote, sve se nadaju da ce nesto dobiti kao 45-e. Hoce qrac, sve je bezecovano mogu samo po gubici ili metak u celo.
Sve se nadaju nekoj frci u Vojvodini, pa da se usele u nove lepe kuce i da richu: ovo je Srbija. Pa da budu ko ugledni Srbi negde poslanici.

Vara se onaj ko misli da u Srbiji vladaju Tadic ili vlada. Oni kao i zmirkavi, samo dobijaju na stolu sta ima da rade. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

No pain-no gain!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 121
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung E251
Kazi mi,molim te,gde moze da se nadje ovakvo stivo za detaljniju analizu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6230
Kazi mi,molim te,gde moze da se nadje ovakvo stivo za detaljniju analizu?
Ja sam to ispovezao od ljudi koji su pisali, a bili bas iz mesta gde su doticne osobe poreklom. Neki cak isli zajedno u skole, bili komsije itd.
Malo surfuj pa netu, to ces sigurno naci. Pre 20 godina, ljudi su jos bili zivi, a pisali su u raznoraznim nasim publikacijama.Ja mislim da to najbolje ima onaj iz Haga, jer je neko vreme bio zagrizen protiv njih, pa je sa dijasporom bio u dobrim odnosima.
Nije to ama bas nista, ja sam napisao samo sto sam smatrao da mi nece stetiti. Dosta ljudi to zna.
Srbija sa sve Vojvodinom su 45-e bile jednostavno izubijane, pobijene, oni su paradoksalno bili jedina antifasisticka drzava koja je izgubila rat.
Nisu partizani ubijali neke izdajnike, vec imucne ljude da im otmu imovinu.
Vidis da je ta partizanstina i danas prisutna u Srbiji. Ljudi hoce kucu, zemlju, radno mesto a da ne zna ni da cita i pise.
Ono sto je najgore, egzekutori su bili Srbi. Proteras Djujica sa 4 godine borbe protiv ustasa, a da je jedini bio na tlu Hrvatske koji se borio, pa ga proglasis izdajnikom. Smile
To je samo jedan mali primer.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2009, 08:27:06 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.