Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 16:30:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Klementeov prvi izbor  (Pročitano 3428 puta)
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Филозофија Шпанца

Интересанто питање упућено је Клементеу: „Каква је ваша филозофија фудбала”.

И одговор је био занимљив:

Прво: победа у фудбалу.

Друго: играти добро.

Треће: да се игра пожртвовано.

Као закључак Клементе је извео:

Без треће, немогуће је победити.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Крунић и званично

Нови стручни штаб „црвених” дочекаће фудбалере у недељу, 13. августа, а сутрадан се путује за Брно. Поред Ристе Видаковића за помоћника Клементеа је одређен Симо Крунић, док ће тренер голмана бити Раде Залад.

Бошковић је постао и секретар стручног штаба, а нова имена су још др Драгослав Ђорђевић и физиотерапеут Велибор Митровић. „Староседеоци” су Слободан Бранковић (физиотерапеут), Немања Николић (Економ) и Дејан Илић (кондициони тренер).
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Жао му Видића

Обећао је Клементе да ће са Савом Милошевићем, досадашњим капитеном репрезентације и рекордером по броју одиграних утакмица, разговарати по повратку у Шпанију. Јуче је Клементе нагласио:

– Не знам хоће ли Милошевић моћи да издржи напорну сезону у којој ће играти на неколико фронтова – Лиги шампиона, првенству Шпаније, у два домаћа купа.

Намеравао је Клементе и да капитенску траку од почетка свог шефовања повери штоперу Манчестер јунајтеда Немањи Видићу. Очито је да цени његове играчке квалитете, али Видић је према обавештењу новог секретара Стручног штаба Александра Бошковића, после повреде коју је задобио на тренингу у Немачкој, тек пре два дана почео да тренира.

Тако ће, вероватно, предводник ове генерације бити Дејан Станковић, који је и код селектора Илије Петковића био Милошевићев капитенски заменик.

Како каже, Клементе ће толерисати да „фудбалери пруже слабу партију, али ником неће опростити ако се до максимума не залаже на терену”.

На питање да ли се срео са доскорашњим селектором Петковићем и с њим разговарао, Клементе је кратко казао:

– Не, нисам.

Још један занимљив детаљ везан је за „дружење” са Клементеом.

– Кад играча посматраш на видео касетама, не знаш шта му је тренер дао у задатак. Зато сам за старни меч позвао више фудбалера који ми нису познати и тек кад их видим уживо и проценим како су одиграли имаћу бољи увид ко је какав играч.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Отписана одбрана

Фудбалери одбране „плавих”, који су у квалификацијама са голманом Драгославом Јеврићем побрали аплаузе јер су проглашени за „најчвршћи светски бедем”, у Немачкој су на Мундијалу „пукли по свим шавовима”. Сада, сем Јеврића нико није добио поверење новог селектора.

Образлажући свој избор Клементе је неколико пута поновио да је после гледања видео касета одлучио да за дуел са Чешком поверење укаже млађим играчима али и осморици фудбалера који су бранили боје СЦГ на Светском шампионату у Немачкој.

– Желим да на терену видим играче које не познајем, – признао је Клементе додајући да је у оптицају за његов први списак било око 40 кандидата.

Зато је често на новинарска питања одговарао:

– Сви Срби желе да играју за репрезентацију. Разумљиво је што многи желе и да се врате у државни тим. Ја хоћу да они које сам одабрао стално размишљају како другима неће препустити место у државном тиму, као што желим да и они који су сад остали по страни имају намеру да заиграју за Србију.

Уз свог првог помоћника Ристу Видаковића, некадашњег државног репрезентативца Југославије, који је био јуче и Клементеов преводилац, нови српски селектор је често био насмејан, али је дао мало конкретних одговора на новинарска, не баш провокативна питања.

– Какав је статус Крстајића, Гавранчића, Драгутиновића?

– Сви су Срби. Сви желе да играју. Сви су добри играчи. Сви су много добри играчи! Ја сам имао списак од 40 појединаца, а на списак је могло само њих 18. И 22 фудбалера, који су отпали, добри су играчи. Код мене нема резервисаних места у репрезентацији.

– Позвали сте Лазовића и Тришовића, то је мало изненађење – уследилој е ново питање.

– Одговор је исти: Много су добри играчи.
IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Partizan u srcu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1504
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Клементе вратио Пантелића
Клементе: Поверење указујем фудбалерима које не познајем. – Избрисана цела одбрана са Мундијала 

Нова одбрана: Видаковић и Клементе
(Фото Ж. Јовановић)

Хавијер Клементе није ни разговарао са како је најавио са Савом Милошевићем јер је Осасуна била на припремама ван Шпаније, а у репрезентацију, за пријатељски дуел са Чешком 16. августа у Ухерском Храдишту, међу нападаче позвао је Марка Пантелића, Данијела Љубоју, Николу Жигића и Данка Лазовића.

Клементе жели да највећу пажњу посвети фудбалерима који су задужени за давање голова, па је у национални тим вратио Марка Пантелића, бившег центарфора Црвене звезде који је у берлинској Херти постао љубимац публике. Мало чуди поверење које се указује Данку Лаовићу. Он због казне није играо за младу селекцију у Португалији на Европском првенству, а пре две године је замолио да не брани боје СЦГ на Олимпијади у Грчкој!

IP sačuvana
social share
[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k300i
Mislim da je spisak ok ali nije mi jasno sta ce nam markovic i basa i sto nema Krasica
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E72
Dogovor dva Saveza je da igrači igraju za republiku u kojoj su rođeni. Izuzetak je Jevrić koji će braniti za Srbiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

You'll Never Walk Alone

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 394
Zastava Sabac; Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Mislim da je spisak ok ali nije mi jasno sta ce nam markovic i basa i sto nema Krasica

basa je odlican
igra dobro za soso valjda... ili le man
uglavnom negde u Francuskoj

a vec sam rekao svoje misljenje za bastu desno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E72
basa je odlican
igra dobro za soso valjda... ili le man
Za Le Man Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zar Basta i Krasic nisu pozvani u mladu?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 16:30:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: izbor Klementeov

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.