Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ""Kladioničarski sistemi""  (Pročitano 202867 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Ja mislim da se za kvalitetan sistem i baratanje kombinacijama, tabelama i procjenama treba imati u najmanju ruku srednja ekonomska skola, ako ne i fakultet, pa da bi se to onda moglo preporuciti kao efikasno i sigurno. A ovdje vidim svako lupa sta hoce, pa mogu i ja napraviti sistem na kladionici, odigras 2 para na 9 listica sa svim mogucim kombinacijama (1-x, 1-1, 1-2, x-x, x-1, x-2, 2-x, 2-1, 2-2, gdje je prvi tip na jednu a drugi na drugu utakmicu) i smatrati se nekakvim revolucionarom u kockanju i zaradi, ali svakom je jasno da na taj sistem uz ulog od recimo 10 eura po listicu mozes biti na kraju dobar maksimalno 2 eura i za to imas nekih 20% sanse Smile Smile I to je sad kao sistem

a ti na svakoj temi "izmisljas toplu vodu" ...  za sve si najpametniji ... bolje napisi nesto korisno

U postu koji si citirao sam napisao nesto korisno, odnosno objasnio zasto ne valjaju ovi sistemi na nivou matematike iz 4. osnovne, ali izgleda da ti to nisi shvatio Smile
Nema sistema za sigurni dobitak, jer su kladionice imale te sisteme prije kladionicara i uspjesno ih zaobisle. Jedini sistem je 10 svesaka, godisnja zaliha olovaka i statistika, statistika, statistika, statistika, i na kraju naravno statistika. I opet ima onih 1% faktora srece da neces dobiti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung S4 mini
Ja mislim da se za kvalitetan sistem i baratanje kombinacijama, tabelama i procjenama treba imati u najmanju ruku srednja ekonomska skola, ako ne i fakultet, pa da bi se to onda moglo preporuciti kao efikasno i sigurno. A ovdje vidim svako lupa sta hoce, pa mogu i ja napraviti sistem na kladionici, odigras 2 para na 9 listica sa svim mogucim kombinacijama (1-x, 1-1, 1-2, x-x, x-1, x-2, 2-x, 2-1, 2-2, gdje je prvi tip na jednu a drugi na drugu utakmicu) i smatrati se nekakvim revolucionarom u kockanju i zaradi, ali svakom je jasno da na taj sistem uz ulog od recimo 10 eura po listicu mozes biti na kraju dobar maksimalno 2 eura i za to imas nekih 20% sanse Smile Smile I to je sad kao sistem

a ti na svakoj temi "izmisljas toplu vodu" ...  za sve si najpametniji ... bolje napisi nesto korisno

U postu koji si citirao sam napisao nesto korisno, odnosno objasnio zasto ne valjaju ovi sistemi na nivou matematike iz 4. osnovne, ali izgleda da ti to nisi shvatio Smile
Nema sistema za sigurni dobitak, jer su kladionice imale te sisteme prije kladionicara i uspjesno ih zaobisle. Jedini sistem je 10 svesaka, godisnja zaliha olovaka i statistika, statistika, statistika, statistika, i na kraju naravno statistika. I opet ima onih 1% faktora srece da neces dobiti
statistika je najveca glupost i obmana...barem za mene
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 14:16:07 od Firestata »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
 @ Indianac

ne zelim uopste da se raspravljam sa tobom... Ti pricas o nekim dojavama iz engleske , i "dojava" jer je temperatura 1 stepen....

Kada budes nesto korisno napisao onda OK , a ovo pametovanje ne koristi nikome

P.S. Sta kazes na "realne" rezultate iz Njemacke proslog vikenda ?

IP sačuvana
social share
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
@ Indianac

ne zelim uopste da se raspravljam sa tobom... Ti pricas o nekim dojavama iz engleske , i "dojava" jer je temperatura 1 stepen....

Kada budes nesto korisno napisao onda OK , a ovo pametovanje ne koristi nikome

P.S. Sta kazes na "realne" rezultate iz Njemacke proslog vikenda ?

Ja nisam nikad iznio dojavu iz Engleske, nego sam prozvao tu ligu mafijaskom i naveo primjere zasto tako mislim. Od mojih 10/10 dojava dosad samo ona od sinoc za manje od 4 kartona nije bila tacna. Kad je temperatura bila 1 stepen, Bosna je okrenula od 0-1 na 2-1 i tu sam na live bettingu mogao uzeti 4 tvoje mjesecne plate, samo da sam igrao. Njemacku sam pogodio prosli vikend 7/7 u subotu, sto mi se u Engleskoj nije desilo za 8 godina koliko aktivno pratim kladionice i vodim statistike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Citat
Od mojih 10/10 dojava dosad samo ona od sinoc za manje od 4 kartona nije bila tacna
Dosta si rekao ovime.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8

Citat
Od mojih 10/10 dojava dosad samo ona od sinoc za manje od 4 kartona nije bila tacna
Dosta si rekao ovime.

Smile

dojava : u Sarajevu -1  Smile
IP sačuvana
social share
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Dojava manje od 4 kartona. Sta reci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Citat
Dosta si rekao ovime.

Smile

dojava : u Sarajevu -1  Smile

Slusaj momak, 99% nisi gledao tu utakmicu i samim tim nemozes znati jesu li se igraci Gane snasli ili nisu, ali ja bih u takvoj situaciji makar vjerovao rezultatu.
A sto se tice broja kartona, da ste malo iskusniji i da znate koje su se pare uzimale na kladjenju ko ce prvi krenuti sa centra (!) taj sarkazam bi ostavili za neku drugu situaciju, ali nema veze, ja sam vjerovatno najgluplji ovdje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Citat
A sto se tice broja kartona, da ste malo iskusniji i da znate koje su se pare uzimale na kladjenju ko ce prvi krenuti sa centra
Ova tema pocinje da mi se svidja. Sve bolje do boljega. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Pa nije valjda, dragi Filipe, da mislis da je sva filozofija kladjenja Smile samo 1,x,2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.