Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ""Kladioničarski sistemi""  (Pročitano 202560 puta)
Svakodnevni prolaznik

Za njega zivot cu da dam... Racunajte na nas...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 360
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
SonyEricsson k700i
Jel moze neko da mi objasni koji je uslov za prolaz ako igram sistem u sistemu.. tipa: 4,5,6/6 ??
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
edit: greska  Smile

Ja razmisljam da krenem od sutra-prekosutra da jurim fikseve od 1.45-1.50, iz kola u kolo da izaberem jedan par za koji mislim da dolazi sigurno, i krenem sa npr. 1000 din. - ono sto dobijem ulazem na neki drugi par za neki dan, i ako ubodem tako 3 zaredom povlacim deo para...

Pisao je momak pre 2-3 godine o tome ovde
http://forum.burek.com/kladionicarski-sistemi-t367946.msg5953620.html#msg5953620

To bi kod mene izgledalo ovako (racunam minimalnu kvotu 1.45):

1000 x 1.45 = 1450
1450 x 1.45 = 2102
2102 x 1.45 = 3048

onda skinem 1000 (prakticno vratim ulozeno sa pocetka i na nuli sam svakako) i nastavim sa 2000

2000 x 1.45 = 2900
2900 x 1.45 = 4205
4205 x 1.45 = 6097

opet skinem npr. 2.000 ovaj put i nastavim sa 4.000...

4000 x 1.45 = 5800
5800 x 1.45 = 8410
itd, itd....

Kad puknem opet bi trebalo da krenem od pocetka, sa 1000 din. ili koliko god...
Ko razume, shvatice  Smile

E sad jbg, uvek postoji realna sansa da puknem  Smile ali bolje je i ovo nego da dajem po 200-300-500 din 2-3 puta nedeljno na neke tikete gde jurim po 4-5 hiljada, i zajebe me po 1 par...
« Poslednja izmena: 07. Mar 2011, 19:24:54 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ima logike, samo i od ovih 8 sigurica (obozavam ovu rec  Smile) promasices bar dve. Dajem hiljadarku da masis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.94
mob
Nokia Lumia 920
Veca je verovatnoca da dnevno pogodim 1 fix (bolja rec Smile) i tako ubodem 3 zaredom, nego da u istom danu pogodim 5 fixeva na tiketu i sa ulozenih 200-300 din dobijem 1200-1300 din...
I nema veze ako ja omasim npr. 7.-8. put, ako ubodem prva 3 povucem deo para, znaci to mi ostaje i na nekoj nuli sam ili malo u plusu, a sa drugim delom igram dalje, pa ako ubodem sledeca 3 to je vec neka kinta, posle 6-og puta sam na 6.000, mogu i pola da uzmem i sa 3 k da igram dalje.
Ne znam, citao sam ovo i svidja mi se ideja, nista dok ne probam pa da vidim kako mi ide.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2042
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.17
mob
HTC 
takvu kvotu mozes da trazis na igri 3+...barem ja volim to da igram, i fino mi prolazi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Sony 
pa singlovi su naravno tu za neke veće pare ko stvarno sme da se kocka....Za ove koji ne smeju neka uplaćuju po 50,100,200 dinara i neka čekaju po ne znam koliko 5-6 utakmica i neka ih obavezno obori poslednja na listiću.... Smile

Inače dobra logika probati to na hiljadarku singl , tako neka ne mnogo velika kvota....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
Citat: milosp5 link=topic=367946. msg6169849#msg6169849 date=1225119847
Sistem 20 dogadjaja, koji se ispisuju na 103 tiket !

Da, dobro ste procitali 103 tiketa. . .  Pisati 103 tiketa, je zamoran posao. . . Ali. . .
Uz pomoc tabele koja je pisana u Excel-u. . .  to je 5 minuta posla

Neophodno:

1. A)MS Office kako bi taj fajl otvorili. . .  u slucaju da ga nemate ovde ga mozete skinuti, u pitanju je TRIAL verzija od 60 dana. . . (MS Office)-Neophodna je besplatna registracija.

B)Druga mogucnost je potpuno besplatni program OpenOffice koji vam ostaje u trajnom vlasnistvu (OpenOffice (127 MB))

2. Stampac, kako bi dobijene vrednosti odstampali.
U slucaju da nemate stampac date vrednosti prepisite rucno, posao jeste veci, ali ne i nemoguc. (Pokusajte da se snadjete za stampac kod prijatelja,komsije. . . )

O sistemu:
  • Dozvoljen broj promasaja:13
  • Predvidjen je za igranje prelaza ( X-1,X-X,X-2 )

• Sa 7 pogodaka, sto je 7/20=33% imate minimum jedan dobitni tiket.  

Dobitak je moguc i sa manje od 7 pogodaka.
*Zavisno do rasporeda pogodjenih dogadjaja. . . nekad sa 7 pogodaka imate 2 tiketa,a opet sa 9 pogodaka itakodje imate 2 dobitna tiketa.

Primer:
Pogodili smo 7 prelaza i time smo osigurali 1 dobitni tiket.
10 novcanih jedninica(Uplata po tiketu) x 103(Broj tiketa) =1030 (Uplata)
Dobitni tiket 4. 5(kvota) x 4. 5 x 4. 5 x 4. 5 = 410 (Ukupna kvota) x 10 (Uplata po tiketu)=4100 (Zarada)
Profit:4100 - 1030 = 3070 (Profit

Sugestija:(Za ljude iz Srbije)
*Igranje u Kladionici ,,Calco" iz dva razloga 1. Kvota na prelaz iz X-a nikad nije ispod 4. 5!
                                                               2. Minimalna uplata po tiketu 10 dinara.

*Ja sam pisao o primeni ovog sistema na prelaze, on se moze igrati i na druge igre.
Kako popuniti Sistem?

Napomena:Na slikovnom prikazu necu slikati i postavljati ceo sistem, vec samo pocetni deo. . .  Koji je i najbitniji.

1. Otvorite sistem. . .  Dobicete nesto nalik ovome. . .    

2. U kolonu B1, umesto vrednosti 1 unecemo vrednost 1111(Sto u ovom slucaju predstavlja sifru utakmice), zatim cemo napraviti 4 razmaka i upisati tip npr. X-1 i na kraju potvrditi sa pritiskom na Enter  

3. Popunicemo sistem do kraja. . . na nacin iz koraka 2.

-Brojevi od 1 do 20 koji su napisani crvenom bojom, predstavljaju nase parove i umesto njih cemo upisati sifra meca i tip.
-Na primeru sifre meceva su oznacene su kao 1111,2222,3333. . . Vi kada budete sastavljali svoj sistem tu cete upisati validne podatke o datom mecu.

• Ja sam upisao 4 para i to treba da izgleda ovako. . .  

• Kako to treba da izgleda (odstampano) na papiru pogledajte na dnu poruke. . . (radi se o nedovrsenom sistemu, upisano je tek 4 para. . . kao na gore navedenoj slici)

Hvala na pažnji i Srećno!         

dobar sistem samo uste da bese tocen, so 7 pogodeni moze i da nemas tiket dobiten na primer  1 7 9 11 15 19 20
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia N73
Gde si ovo nasao?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 308
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Ovako... cilj mi je da zaradim 100 evra mesecno. Razmisljam dugo kako da pocnem odnosno kakvu vrstu igre je najbezbolnije pokusati a nadati se nekom dobitku. Zanimaju me vasa iskustva, nisam hteo da otvaram novu temu, mislim da cu najpre pokusati sa sistemom i tu mi treba pomoc od nekoga ko je iskusan. Igrao sam 4/6 prelaze iz x-a ali slaba vajda, bilo bi dobro da me posavetujete, vasi predlozi sta da probam da mi nedeljni plus bude 2500 din  Smile
IP sačuvana
social share
I’m just a regular everyday normal motherfucker…
I don’t have a girlfriend my hand’s my only lover
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia N73
Cuj da neko zna siguran nacin da bude u plusu rekao bi svima ali to jednostavno ne postoji,uzmi neki od ovih sistema sto su drugi napisali i vidi kako ce ti ici ali opet u kladionici si uvjek u minusu...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.