Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kinologija - psi, odgoj, dresura, izložbe, zdravlje, iskustva...  (Pročitano 83418 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E570
 Smile ma bebac je on jos uvek, pa pretpostavljam da hoce sve da vidi, da sve onjusi(malo radoznalo cudo). Istina je da sam malo nestrpljiva jer ne znam kad je pravo vreme da ga ucim osnovnim komandama, jer imam osecaj da me sad ama bas nista ne razume.
Milane slazem se s tobom da nista ne treba raditi na silu, tako da ga ne udaram kad uradi nesto pogresno samo povisim glas.
Hvala vam na savetima  Smile naravno javicu se sa jos pitanja, posto nema iskustva s psicima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N70
naravno javicu se sa jos pitanja, posto nema iskustva s psicima  Smile

Zato smo ovde!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kad se vec razumijete pomozite i meni
imam zenkicu zlatnog retrivera ima 4 mj.  a ja sam je dobila prije tri dana kako da je naucim da ne piski po stanu nego da trazi da idemo napolje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N70
kad se vec razumijete pomozite i meni
imam zenkicu zlatnog retrivera ima 4 mj.  a ja sam je dobila prije tri dana kako da je naucim da ne piski po stanu nego da trazi da idemo napolje

Ne postoje neke odredjene tehnike ucenja psa tim stvarima.
Neki ljudi, kada pas to obavi gde ne treba, nabiju mu njusku tamo pa ga tuku, ali posto sam protiv fizickog kaznjavanja u toku vaspitanja, reci cu ti da to ne radis.

Zivotinjama je prirodno da nuzdu vrse napolju, tj. u koliko - toliko prirodnom okruzenju. Pas se navikne da to ne radi u stanu vremenom i o ide spontano. Dok je mali, cesto ga setaj. Ako ga budes setala recimo svaka dva sata, tesko da ce stici bilo sta da obavi u kuci. I jos jedna stvar - kad vidis da se namesta da vrsi nuzdu u stanu, brzo mu skreni paznju, zovi ga i momentalno ga vodi napolje.

U svakom slucaju, tepisi ce morati par puta na hemijsko, al to ti je cena drzanja psa u stanu.

Pozdrav i srecno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Skloni tepihe iz soba , za pocetak .
 Bar na izvesno vreme ...
Po podu rasiri stare novine i kada "snimis" gde najchesce ide da vrsi nuzdu , skloni novine iz okoline tog mesta , a novine  " sa karakteristicnim mirisima" pomeraj u pravcu vrata.
 Naravno , sa mirisima od "male nuzde" , a ne od ... Smile
Nakon nekoliko dana iznesi novine iz stana i to bi moglo da bude, vrlo brzo , dovoljno ...

IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
joj uh jos uvijek piskimo po stanu ali navikavamo se valjda ce bit ok
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
UNIX
Browser
Opera 9.52
imam toy pudlu staru 7 nedelja ... kako da je naucim da vrsi nuzdu na jednom mestu (bez novina i muvopica  Smile ) ...
probao sam da mu trljam njusku u mokracu vise puta , ali ne pomaze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
preporucujem ti da odmah prestanes sa tim kaznjavanjem, inace ces imati nesigurnog i zbunjenog psa kojeg neces moci kontrolisati...ovako malo kuce pojma nema gdje ce vrsiti nuzdu, jer je majka cistila i njega i sve sto ostane iza njega...na tebi je da ga naucis sta ce raditi kod tebe...jedini, ali zaista jedini nacin je izvoditi kuce vani svaki sat, max dva sata...kad god izvrsi nuzdu treba ga puuuuno pohvaliti i nagraditi jednim slatkisem (mali komad)...kuce od 7 sedmica ne moze kontrolisati m. besiku i crijeva!...kad se desi "nesreca" u kuci nemoj uopste reagovati...ocisti i ponasaj se kao da se nista nije desilo...ako krene da piski ne smijes ga zaustavljatii!

strpljenje i obaveze oko psa su ti svakodnevna obaveza dokle god pas zivi!...polako, smireno i sa srecom!

pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k750i
Imam problem sa psom mesancem starim 3 godine.
Naime,na kozi mu se javljaju masni pristici,nesto slicno bubuljicama.Gnojne su i obicno same pucaju.
Dva puta je radjena hirurska intervencija odstranjivanja,ali se ponovo vracaju na drugom mestu.
Veterinar tvrdi da se pojavljuju samo kod pasa sa crnom dlakom. (  Smile Smile )
Moj prijatelj takodje ima problem sa time,samo sto se na belom psu,samo na crnoj mrlji na repu pojavljuju.

Postoji li nacin kako svom psu da olaksam muke.Savet koje vitamine da uzima?
IP sačuvana
social share
"Dan kada me budeš upoznao je dan kada ćeš me zapamtiti."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70
...ako krene da piski ne smijes ga zaustavljatii!

Ja sam to radio i nije se negativno odrazilo na psa (to sam i preporucio u prethodnom postu).
Tacnije retko sam ga uhvatio bas pri samom cinu vrsenja nuzde, ali kad vidim da se namesta, obavezno mu skrenem paznju jakim zvizdukom ili pljeskom i momentalno ga hvatam i vodim napolje.

Vodio sam ga napolje i odmah posle izvrsene nuzde iako to mozda nema svrhe, a ni logike (posto je vec obavio), ali ja verujem da i to utice na vaspitanje koje se tice vrsenja nuzde napolju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.