Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kinologija - psi, odgoj, dresura, izložbe, zdravlje, iskustva...  (Pročitano 83370 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
ta tecnost i tablete se ne preporucuju u SWE, jer navodno sadrze otrov i pokazalo se na mnogim psima da su morali odmah odustati...i ove ogrlice ima jednu dozu otrova, ali kazu da je toliko usavrsena da ne moze uticati na zdravlje psa!...moji nisu nikada ima reakcije!

ali, jednom sam rekla, interesantno kako se neke stvari razlicito tretiraju po svijetu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
pa naravno da ima otrova.. ne ubijaju i teraju krpelje uspomoc dobre volje.. samo sto bi pas morao da pojede tri kile toga da bi uginuo..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Bolje usvojite napušteno štene sa ulice jer kupovinom u uzgajivačnicama (tzv."puppy mills") podržavate nešto što ćete videti iz jednog primera:
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Opet mi se ukopava stenac kad ga probam setat.

Setao se 3-4 dana a onda je naisao drug, i neka rodbina - mnogo novih lica... i sablaznuo se.

Najveci problem je sto se plasi kola - pogubi se kad prolaze od straha.

Inace, neznam dal ima motivacije za setnju posto ima dvoristance u kome se moze igrat...

Ipak savjet?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N70
Pa nista... probaj sa pozitivnom motivacijom, tj. hranom...
Kada je pas gladan, ti lepo naseci neke salame ili nesto sto inace ne jede, a obozava.
To sve stavi u kesu i u dzep. Pre nego sto zakacis povodac daj mu jedan komadic da ga zainteresujes.
Ako ni tad nece da krene, uzmi u desnu ruku komadic (pod pretpostavkom da psa vodis sa leve strane) i stavi mu pod nos pa polako izmici kad krene da uzme i tako setajte par koraka, pa ga onda nagradi, pohvali i pomazi, pa sve ponovo.
Niposto ga nemoj u pocetku vuci, cimati i usmeravati. Prati ti njega.
Treba malo strpljenja, ali ubrzo ce nauciti.
Ova moja poludi kad vidi da mi viri kesa iz dzepa... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 1127
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
HTC CHA CHA
Jel normalno (zdravo) to sto moj pas (westie) sa nepuna cetri meseca ima 2.5kg?
IP sačuvana
social share
Westie mužijak, star četri godine sa osvojenim titulama 5xPRM, 1xR.CAC, 25xCAC, 1xR.CACIB, 11xCACIB, 22xBOB, J.BOG, 3xBOG III, 2XBOG II, 2xBOG, BIS IV, JCH SRB, CH SRB, CH MNE, CH BG, CH GE, CH MOL, INT CH  Slobodan za parenje
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja stavljam ogrlicu kad ih vodim van dvorista...ima ljudi koji ne smiju proci pored psa, pogotovo rota, i tada moram staviri ogrlicu da bih mogla zakaciti povodac...u dvoristu koristim kratko, samo kad treniramo vjezbe na povodcu...nocu nikako...moji psi imaju i ogrlice protiv krpelja, koje ne skidam, jedino kad ih cetkam!

sta vi koristite protiv krpelja?

kakvu ogrlicu koristite za rota?

Krpelja ima samo dva puta godisnje (prolece i jesen).Dovoljno je da mu stavish frontline dva puta godisnje
i bice zastitecen. Nikada ne bih svog psa trovala tim ogrlicama.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma da znam.......... Ali tako se pogodilo da ovih nedelju dana nema ko da ga cuva i bas se uzasno osecam zbog toga. Ako hoces da vidis koliko je stvarno mali idi na "Slike vasih kucnih ljubimaca". To je jedna mala, bela, i neeeestasna kuca stara svega tri meseca.

Pas mora da se navikava da bude sam. I to od malih nogu. Jedino ne smesh da ga ostavljash duze od 4 sata samog.
Pusti mu radio ,stavi mu neku svoju majicu da lezi na njoj, bice mu "lakshe" jer ce osecati da si i ti nekako prisutna.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ovaj moj vucak nemoze da podnese da bude u boksu.
Nije samoca u pitanju, kad je na dvoristu - ne smori se. A ni vrucina... jer je isti kad je hladno...- izludi.
dao sam mu neku igracku nije dovoljno. Valjda ce se navic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Nikada ne bih svog psa trovala tim ogrlicama.

A kako se to truju.. mislim, jedva cekam da vidim neki dokaz i odmah je skidam. Smiley

Citat
Jel normalno (zdravo) to sto moj pas (westie) sa nepuna cetri meseca ima 2.5kg?

pa oni bi trebalo da imaju oko 7kg kao odrasli... imajuci u vidu da manji kucici brze sazreju... otprilike jeste, al to mozes sama da vidis... treba fakticki da mozes da mu opipas rebra...u krajnoj liniji tvoj veterinar bi trebalo da te informise o njegovom razvoju i hrani dok je mali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.